Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kuryeden paket aldım fragile aitmiş sanırım ama napacağımı anlamadım bununla adı
    termo nüklüer silah
    yardımcı olabilir misiniZ?

not hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 2 Ağustos 2020; 0:15:54 >
  • mecbur şöyle 150-200 e düşmesini bekliycez 1-2 sene gibi. değmez bu fiyata hiçbir oyun
  • Klavye-mouse oynamak çin işkencesi.Gamepad le oynuyorum rahata kavuştum.
  • Ucuzlasada alsak bu ne kazık fiyattır yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim aklımda birşey takıldı,oyunun sonunda
    emilia kendini mi yok ediyor yoksa kıyıya mı hapediyor kıyım'ı durdurmak için
  • Sıkıntıdan patlayacam.Hiç oynayıp bitiresim yok.
  • Tavsiyem chet indir öyle oyna daha zevkli oluyor
  • 127 saatin sonunda, hard zorlukta %100 yaparak bitirdim. Kesinlikle son yıllarda oynadığım en sıra dışı oyundu. Böylesine bir hikaye ancak Kojima'nın aklına gelirdi zaten. Şu oyunun yapımına büyük emek verildiğini, oyunu oynarken hissetmek mümkün. Oyunculuklar kusursuzdu. Ara sahneler adeta bir film kalitesindeydi. Yeni başlayanlar oyunun sıkıcı bir oynanışa sahip olduğunu düşünebilir ama ben öyle düşünmüyorum. Çünkü oyun sonradan açılıyor. Başlarda biraz ağır ilerlese de sonradan tempo iyice artıyor ve oyunun sonuna kadar hiç düşmüyor. Ve sonunda oyunu bitirdiğinizde ise iyi ki bu deneyimi yaşamışım diyorsunuz. Tabii Türkçe altyazı olması da ayrı bir keyif. Sırf hikayesi için defalarca kez oynanabilir. O yüzden oyuna yeni başlayıp, bırakma noktasına gelen arkadaşlara biraz sabırlı olmalarını tavsiye ederim. Umarım ilerleyen yıllarda da Kojima-san aynı kalitede yeni projelerle yüzümüzü güldürür. :)

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 10 Ağustos 2020; 0:39:40 >

• Oyunu bitirdim, toplam 75 saat oynama süresi ile. Yenilikçi mutlaka denenmesi gereken bir oyun. Ancak hikayesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir çok şey anlatmak isterken hiç birini tam anlatamayan bir hikayesi var.
  • Elimde bir adet death stranding hesabı var arkadaşlar tek hesap tek oyun ilgilenenler pm atabilir vakit bulup oynuyamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Death Stranding'in PC sürümü için 1.02 güncellemesi yayınlandı.5.1 GB boyutunda olan güncellemede ;

-Araçlarda tuş atamalarının özelleştirildiği yeni seçenekler eklendi.

-Yeniden yapılandırılan tuşların oyundan çıktıktan sonra eski haline gelme sorunu düzeltildi.

-Kararlılık iyileştirmeleri ve genel hata düzeltmeleri yapıldı.
  • 71 saatin sonunda oyunu bitirdim.Oyunculuk hayatım boyunca oynadığım en sıra dışı hikayeye sahip olan oyun oldu benim için.Kullanılan terimler,olayların örgüsü,işlenişi buram buram kalite akıyordu.Kojima gerçekten de bu işi biliyor.Hayran kaldım resmen.Oynanış kısmına gelecek olursak aslında orası da beni oldukça eğlendirdi.Kargo taşımak ama bunu öyle detaylı,öyle ince bir şekilde oyuna yedirmiş ki oynarken zevk almamıza sebep oluyor.Grafikleri,sesleri ve müzikleri,yüz tasarımları,sanat yönetimi ve oyunun dünyasını çok başarılı buldum.Fiyatı alınacak bir seviyeye düştüğü zaman alıp oynamanızı öneririm.Episode 3'den sonra açılıyor oyun.O kısıma kadar sıkılıp bırakanlar olabilir.Bırakmayın devam edin oynamaya.İçerisi şampiyonlar gibi oyunun

Bir kaç görsel ile tamamlayalım yazımızı spoiler yoktur :)

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Ağustos 2020; 10:26:57 >

• Dostlar çok muallak da kalarak oyunu satın aldım hikayeli oyunlara bayılırım o kadar farklı yorumlar var ki oyun ile ilgili son mesajlara baktığım da baya olumlu yorum gördüm oynayan arkadaşlar 2 saat sonra oyunun açıldığını söylüyorlar sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Dostlar çok muallak da kalarak oyunu satın aldım hikayeli oyunlara bayılırım o kadar farklı yorumlar var ki oyun ile ilgili son mesajlara baktığım da baya olumlu yorum gördüm oynayan arkadaşlar 2 saat sonra oyunun açıldığını söylüyorlar sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor
    Evet az sabır edin cidden senaryo olarak açılacak, yapılan şey aynı olsa da aksiyonu artacak senaryo güzel bir yere götürecek sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Evet az sabır edin cidden senaryo olarak açılacak, yapılan şey aynı olsa da aksiyonu artacak senaryo güzel bir yere götürecek sizi.

Alıntıları Göster
    3 saat kadar oynadım gerçekten bayıldım hocam işleniş atmosfer hikaye müzikler oyunculuk grafikleri şahene resmen

• İşte oyunu didik didik ederek oynamak lazım şunu görünce çok duygulandım kojima gercekten bu işi biliyor

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

• Episode 6 ya geldim hani tamam değişik oyun ama hala bi yerden başka bir yere kargo taşıyoruz oyunun ilerisinde de pek birşey değiştiği yok.
  • 8 saat dayanabildim. Grafik hariç diğer bütün açılardan zorlama bir oyun olmuş.
  • Bitirenleri cidden tebrik ediyorum.Nasıl sabır varmış bravo valla.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.