Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katliam varDeath Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: rustem1905

Rdr2 hala direniyor  Rdr2'yi de hallederlerse anca o zaman inanırım geri döndüklerine  

rockstar launcher sıkıntı. Onun açıklaması yapılmıştı.

Oyunu çözmüşler ama save dosyası uçuyormuş launcher online olmayınca 1 gün sonra.

• Bu oyun single oynanmaz arkadaşlar tavsiye etmiyorum.

• TAA ile FidelityFX arasında görüntü olarak çok küçük fark var ama TAA 75fps verirken Fidelity 105fps veriyor ve oyun 8 çekirdeğe kadar çıkıyor kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2020; 10:26:0 >
  • Konuda oyunu satın alanların yorumlarını okudum çoğu kişi "adam ne düşünmüş ne hikaye yazmış" demiş bende henüz satın almayan biri olarak adam ne uydurmuş diyorum.

Sıkılanlarada tavsiyem trainer ile oyunun eğlencesine odaklanmaları halka hizmet edin şekil 1 de gözüktüğü gibi.Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2020; 10:21:9 >
  • Bu oyunu oynayan birkaç arkadaşla konuştum ciddi manada sıkıcı olduğunu söylüyorlar. Hazırda kırılmışken napalım indirip oynayalım mı yoksa cidden keyifsiz bir oyun mu ?

• nolamaz kullanıcısına yanıt

Hile olmadan biyerden sonra yorar bunun dışında keyifli bir oyun bence.

Mesela trainerda dengeyi otomatik düzeltme hilesini açsanız bile oyunun oynanabilirliği büyük oranda artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2020; 14:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Hile olmadan biyerden sonra yorar bunun dışında keyifli bir oyun bence.

Mesela trainerda dengeyi otomatik düzeltme hilesini açsanız bile oyunun oynanabilirliği büyük oranda artıyor.

Anladım hocam sağolasın. Oyun çıkmadan baya duyuldu baya reklamını gördük ama çıktıktan sonra pek popüler olmadı gibi geldi bana. O yüzden bi sormak istedim..

• o dengeyi sağlamak da oyunun bir parçası, haldır haldır koşmanın ne anlamı var.

• Single oyunda bile hile yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Anladım hocam sağolasın. Oyun çıkmadan baya duyuldu baya reklamını gördük ama çıktıktan sonra pek popüler olmadı gibi geldi bana. O yüzden bi sormak istedim..

Alıntıları Göster

Oyun zaman tüketmenin uç noktalarında herşeyi zaman alıyor rahat koltuğa kurulup gamepad ile oynamalık senaryoyu merak edip hızlı hızlı ilerleyim derseniz soğutuyor kendinden.

Dengede oyunun bir parçası ama düştüğünüzde çok sıkıntıya sokacak durumlar oluyor zaten pekçok şey var uğraşmanız gereken.

Başında hilesiz oynayın neyin ne olduğunu çözün sıkarsa yarıda bırakmak yerine hileyle bazı zorlukları iyileştirip devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2020; 16:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Oyun zaman tüketmenin uç noktalarında herşeyi zaman alıyor rahat koltuğa kurulup gamepad ile oynamalık senaryoyu merak edip hızlı hızlı ilerleyim derseniz soğutuyor kendinden.

Dengede oyunun bir parçası ama düştüğünüzde çok sıkıntıya sokacak durumlar oluyor zaten pekçok şey var uğraşmanız gereken.

Başında hilesiz oynayın neyin ne olduğunu çözün sıkarsa yarıda bırakmak yerine hileyle bazı zorlukları iyileştirip devam edin.

Alıntıları Göster

Anladım teşekkür ederim. Bakalım elimde birkaç oyun var bitirdikten sonra buna geçeyim. İnşallah sıkmaz Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bu oyun single oynanmaz arkadaşlar tavsiye etmiyorum.

Single oynanmaz derken neyi kasdettiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Single oynanmaz derken neyi kasdettiniz ?

Alıntıları Göster

Multiplayer etkileşimi çok fazla. Diğer oyuncuların yaptığı yapılar çok fazla kullanılıyor ve kolaylık sağlıyor. Yani oyunun temeli multi ve etkileşim.

• Evet ücretsiz versiyonda online daki halihazırda kurulmuş köprü merdiven ve halatlarda olmayacağı için hile asisti şart gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2020; 21:50:52 >
  • köprü vs neyse de o asfaltları tek başına yapmak ölüm olur heralde, 2-3 parça yapıyordun gerisi tamamlanıyordu. internetsiz oynanmaz bu oyun

• Çözünürlük değiştirememe sorunu yaşayan var mı? 1280x720de harici seçenek yok

• mesela kayma halatı yapıyorsun, en az 3'te 2'si başka oyuncuların yapıları, köprüler yollar, depolama kutuları falan onlarca yapı başka oyuncuların.

tek başına yapmaya kalksan çok fazla malzeme gerekecek yollar için. diğer yapılar için kiral ağın kapasitesi yetmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 17 Ekim 2020; 13:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.