Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmur çamur BT demeden hizmete devam.Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

İhtiyaç olduğunda hemen köprüyü dikebilmek gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ekim 2020; 17:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Çözünürlük değiştirememe sorunu yaşayan var mı? 1280x720de harici seçenek yok

up

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadakileri deneyebilirsin

www.ghostarrow.com
    Fix Can't Change Screen Resolution in Death Stranding
    https://www.ghostarrow.com/fix-cant-change-screen-resolution-in-death-stranding

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ps4 de oyunu 90 saatten fazla sürede bitirdim.ilk 2 chapter sıkıcıdır. Ondan sonra oyun deli gibi açılır. Online etkileşim şart ihtiyaç olan köprü merdiven vs bitmiyor. O kadar malzemeyi üstünde taşıyamazsın. Başkasının ortak kullanama koyduğu köprü, taşıma halatı çok iş yapar.

Oyunu beğenerek bitirenlerdenim. Neredeyse tüm asfalt isteyen yolları asfaltlamştım.
    Oyunu ps4 de bitirmiş biri olarak, yüksek fps ve yüksek doku kalitesi eşliğinde Pc de zevkine trainer açarak oynamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustem1905

Bu sayfadakileri deneyebilirsin

https://www.ghostarrow.com/fix-cant-change-screen-resolution-in-death-stranding

Bunları denedim hocam sorun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

ps4 de oyunu 90 saatten fazla sürede bitirdim.ilk 2 chapter sıkıcıdır. Ondan sonra oyun deli gibi açılır. Online etkileşim şart ihtiyaç olan köprü merdiven vs bitmiyor. O kadar malzemeyi üstünde taşıyamazsın. Başkasının ortak kullanama koyduğu köprü, taşıma halatı çok iş yapar.

Oyunu beğenerek bitirenlerdenim. Neredeyse tüm asfalt isteyen yolları asfaltlamştım.
    Oyunu ps4 de bitirmiş biri olarak, yüksek fps ve yüksek doku kalitesi eşliğinde Pc de zevkine trainer açarak oynamayı düşünüyorum.

Evet ilerledikçe daha keyifli bir hal alıyor bugün 6-7 saat aralıksız oynadım bayadır bir oyun başında bukadar zaman geçirmemiştim tek oturuşta.

Trainer hakkında bir bilgi vereyim Stealth mod ve game speed dışında herşey açılabilir köprü asfalt yapımına gelince köprü için yanınızda miktarı önemli olmadan bir metal olmalı sadece metali ekleyip köprü yapılabilir asfalta gelince bu daha kolay 1 adet kristal atıp onaylayınca iş bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Ekim 2020; 6:9:6 >

• Hideo Kojima'da iyi hayal gücü varmış, çok farklı bir oyun olmuş. O yüzden bu adamı Stephen King'e benzetiyorum, P.T gibi korku oyunlarını da iyi yapar. Her ne kadar boş bir açık dünyada geçse de, kullandıkları Decima engine için iyi grafik ve optimize sunuyor denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Ekim 2020; 10:46:39 >
  • malum yerlerden indirince türkçe altyazı var mı beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt

Var.

Aloy da burdaymış.Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Oyundan baya keyif almaya başladım şöylede karlı bir ss atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2020; 22:48:34 >

• oyunu ps4te bir türlü oynamadım. Pcye bugun itibariyle başladım. Grafikler muazzam. Sony kalitesi oyunlarını biliyorum zaten. Oyun hakkında pek iyi şeyler duymadım ama grafikler, norman reedus ve kojima için şans vereyim dedim. ilk 2 saat gerçekten sıkıcı umarım ilerisi açılır.

• 40 saatte bitirdim güzeldi.
    Original Soundtrackyoutube
    Au/Ra & Alan Walker - Ghost | Death Stranding OST
    https://www.youtube.com/watch?v=l4YBB--6J4w

İkinci haritaya geçene kadar dayanın.
    Yalnız belirtmem lazım bu oyun hilesiz oynanmaz oyunun arazisi bile çileden çıkaracak seviyede değerli kargonuzu sırtınıza aldınız ve o an herşey size düşman oluyor birtek gün ışığı size ve kargoya zarar vermiyor dümdüz yürüyemiyorsunuz bile çünkü dengeyi korumalısınız konsolda hilede yok insanalar nasıl oynadı hayret ediyorum onlarda özel birşey olmalı kojimanın can dostu yada sonyye kalpten bağlılık gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Ekim 2020; 4:33:50 >

• yaklaşık 3,5 saat oynadım , daha doğrusu izledim şu ana kadar oyun namına bir şey yok oyunda kontrol ettğim zaman 15 dk yı geçmez sanırım.sinematikten başka bir şey yok.sinematikler kötümü hayır değil , konu kötümü ona da eh işte diyorum , ama baygınlık geldi yahu.hideo abi film içine oyun koymuş oynamakla değil izlemekle geçti vaktim.daral geldi vallahi , sıkıldım sonra devam ederim dedim abi videolar bitmiyor ara sahneler bitmiyor save alamıyorum , konuyu kaçırmamak içinde atlamak istemiyorum ha biter ha biter derken en son kendimi alt+tab yaparken buldum , oynayanlara konuyu anlatacağım derken aşırı sıkıcı bir giriş olmuş bence , devam edecekmiyim bilmiyorum.

• Beş para etmez. Overrated. Hideo Kojima yerine bir başkası yapmış olsaydı eminim ki her yerde gömülürdü bu oyun. Oynanış güya 60 saat ama 50 saat film izletiyor bize. Film çekeceksen, film çek. Boşuna demiyorlar oyundaki tek mekanik sağa sola yürümek diye. Hakikaten abartıyorlar sanıyordum ama oynayınca gördüm ki adamlar haklıymış.

• Kojiyi hiç tanımam etmem ama sıkılan yarıda bırakanlara tavsiyem stealth modu açın düşman defterini kapatıp kargocu olarak oyunu bitirin öylede fazlasıyla keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2020; 11:8:55 >
  • Death Stranding sıradışı bir yapım,herkese göre olmadığı kesin ya çok sever saatlerinizi harcarsınız yada hiç beğenmez kısa süre içinde sıkılırsınız.Oyunu Steam'den ön siparişle alıp çıktığı dönem oynamıştım.Steam'den baktığımda yaklaşık 70 saatte tamamladığımı görüyorum ve oynayalı epey olsada halen birçok sahnesi aklımda olan bir oyundur.Sinematik sunumu ve uzun ara sahneleri bazı oyunculara sıkıcı gelebilir fakat ara sahnelerdeki oyunculuklar o kadar iyi ki her birini sonuna dek izlemiştim.Oyun zaten adeta ünlüler geçidi bu kadar ismi bir oyunda toplamakta açıkcası Kojima'nın uzmanlığı olsa gerek,böyle bir yapımı tamamen Türkçe olarak oynamakta son derece keyifliydi .Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Oyunun asenkron çoklu oyuncu sistemide gerçekten faydalı,malum sürümlerde bu sistem nasıl çalışıyor bilemiyorum ama gerek diğer oyuncuların gereksede bizlerin yaptığı yerler,bıraktığı eşyaların başka oyuncular tarafından kullanılması oyunda oldukça işlevseldi.Bunun dışında oyuncuların bıraktığı işaretlerde bir çok kez yararlı,bazen spoiler olabilecek işaretler bırakılsada oyun içinden bunlar kapatılabiliyordu.Oyundaki unutamadığım anılardan birinde yoğun bir KV bölgesinde zor bela çıktıktan sonra üzerimdeki kargoların zaman yıkımı yağmurları ile kullanılmaz hale gelmesi ve güç iskeletinin şarjı kalmaması ile adeta ilerleyemez haldeyken bir anda karşıma yıkan bir jenerator sayesinde o bölgeden çıkabilmiştim.Üzerimde bunun için gerekli eşya olmadığından dolayıda yapı sahibine epey bir beğeni bırakmıştım.Oyunun bu tür çoklu etkileşimi sayesinde üzerinizde ihtiyaç duyduklarınız dışında fazlasını bulundurmuyor ve bu sayede daha fazla teslimat yapabiliyorduk.

Oyun bir yerden sonra açıldığından bu kısma kadar biraz sıkıcı gelebilir fakat oyunun ilerleyen kısımlarında araç kullanımının başlaması ve diğer yeniliklerle oynanış olarak epey gelişiyor.Death Stranding ağır ilerleyen bir oyun bu nedenle bir an önce bitmesi amacıyla değilde hikayenin,manzaranın keyfini sürerek oynanmalı diğer türlü oyundan alacağınız keyif büyük oranda azalacaktır.Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Son olarak Death Stranding gibi bir oyunu hile vb programlar kullanarak oynayanlar hem oyuna hemde harcadıkları zamana yazık ediyorlar.Hiç bir oyunda hile kullanılmasını doğru bulmasamda bu oyunda bile hileye başvuranlar ya oynamayı bilmiyorlar yada hilesiz oynamaya alışkın olmadıkları için kullanıyorlar.Hile kullananları açıkça oyuncu olarak görmüyorum ve bu oyunda bile kullanılıyorsa söyleyecek başka bir söz bulamıyorum.Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

Yeni başlayanlara iyi oyunlar,keyfini çıkarın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Ekim 2020; 19:20:52 >

• Oyuna başlayalı 7-8 saat civarı oldu. 4'er saat arayla oynadım ve insan bir gram sıkılmaz mı yahu , oynadıkça oynayasım geliyor. Hele etrafta bulunan kargolara yetişeyim "tüüh ulan ağır oldu hemen posta kutusu yapayım bunları teslim edeyim alamadıklarıma gideyim" düşüncesi bana acayip keyif veriyor.

Grafikler zaten efsane düzeyde. Hele müzikler , bir yerden bir yere giderken kameranın uzaklaşıp müziğin devreye girmesi resmen insanı başka diyarlara götürüyor. büyük ihtimal 80-90 saatimi gömecek gibiyim daha da açıldığında neler olacak şimdilik beklentimi fazla fazla karşılıyor oyun.

• oyunu ps4 e kutulu almıştım ama bir türlü fırsat olmadı başlamaya . uzun olduğundan sıraya alamadım kendisini . malum yerlere düşün e pc de iyi grafikle bakayım diyecem ama bu sefer de paylaşımlı dünyadan mahrım kalacam . Açıkçası tekrar para gömmek de istemedim pc versiyonu için. Tam arada kaldım. iyi grafik mi paylaşımlı dünya mı bir seçim yapmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

oyunu ps4 e kutulu almıştım ama bir türlü fırsat olmadı başlamaya . uzun olduğundan sıraya alamadım kendisini . malum yerlere düşün e pc de iyi grafikle bakayım diyecem ama bu sefer de paylaşımlı dünyadan mahrım kalacam . Açıkçası tekrar para gömmek de istemedim pc versiyonu için. Tam arada kaldım. iyi grafik mi paylaşımlı dünya mı bir seçim yapmam lazım.

PC de ücretsiz versiyonu oynayın paylaşımlı dünyanın eksikliği içinde hile açın yeniden almayın zaten oyuna sahipsiniz.

Konudan ayrı olarak kendi açımdan bu oyuna 400 lira verseydim ücretsiz olarak oynadığımda aldığım keyfin 10 da birini zor alırdım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.