Masaüstü çözünürlüğün neyse onda açılıyor oyun. |
Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (17. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hayatımda böyle sıkıcı ve içi boş bir oyun görmedim. kojima film çeksin bence oyun falan onun işi değil artık.
-
120 saat sonunda sıkılıp sildim.
Belki mgs tpp yi bir daha oynarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FİT GYMMasaüstü çözünürlüğün neyse onda açılıyor oyun.
Masaüstü çözünürlüğüm 1440x900. oyun 1280x720de açılıyor ve değişmiyor
-
oyunun ortalarından beri bir görev takıldı kaldı oyun bitti ama hala var meteoroloji istasyonunun oradaki barınağı geliştirme görevi 1 kez geliştirdim ama hala geliştir diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Kasım 2020; 17:32:32 > -
-
Eski sürücü kullanıyorsanız güncelleyin.
Arkadaşlar bu oyunun başlarında hava durumuyla ilgili bilgiyi alamıyormuşuz sanırım. Yağmurdan kaçınmak için bir yere giriyorum ama bitmek bilmiyor yağmur yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum ?
İlerleyen sahfalarda bu durumu çözümünü oyun veriyormuş arkadaşlar. Oyunun başından kalkamıyorum biri beni burdan alsınoyunda 56 saati doldurmuş durumdayım ve daha dağ düğüm şehri görevi yeni açıldı. Her yeri 5 yıldız yapacam diye uğraştım durdum😀 Asfalt sorunu çok sıkıntı. Üşeniyorum her yere yol yapmaya. Sanırım yapmayacağım çünkü göl düğüm şehrinden dağ düğüm şehrine kadar her yer 5 yıldız oldu. Oralara artık teslimat yapmam sanırım. Zipline hattı için uğraşacağım sanırım dağ düğüm şehrini bağladıktan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiGo -- 1 Kasım 2020; 19:9:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunu nihayet bitirdim. Hikayesi, dünyası, müzikleri, atmosferi çok güzel farklı bir oyun olmuş. Bu oyun sayesinde Silent Poets ile Law Roar'ı tanıdım müzikleri aşırı çok güzel. Ara ara sıkıldığım oldu kargo taşımacılık belli bir süre sonra sıkmaya başlıyordu ama hikayesi sayesinde oynattırıyor iyi ki yarıda bırakmamışım dedirtti. Motorsiklet sağolsun uzun yollar da çok işe yarıyor.
Oyunun müzikleri gerçekten baş yapıt Kojima'nın müzik zevkine hayran kaldım. Melankolik, yalnızlık, iç karartıcı parçalar insanı hem hüzünlendiriyor hem değişik tat bıraktırıyor ruhu hüzünlendiriyor, kıyak kafalar da bu tarz parçalar dinlemek çok güzel oluyor. Şu parça beni baya etkiledi son zamanlar da baya sık sık dinliyorum arabada, koşuda vs. Bir diğer parça da Asylum For The Feeling parçası oldu.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyuna yeni başladım
lea sen nasıl bir kadınsın din kur tapalım
-
Arkadaşlar göl düğümden, göldüğümün güneyindeki tesise kadar asfalt döşedim tek başıma , bu daha nereye kadar gidiyor bilmiyorum ama şu yükçülerin tesislerini soya soya baya iyi gelir kapısı oldu bana
, göl düğüme gelmeden önceki haritadaki metallerin seramikleri ve kiral kristalleri nasıl yanıma alabilirim? , yani en azından göldüğüme getirsem benim için yeterli organ taşırım taşımasına. Yolu baya bi uzatmak istiyorum çünkü meteoroloji ye kadar biraz ilerletsem görevleri yapmak baya kolaylaşacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1-2 saat oynadım ep2 de bıraktım.
hikayesi ilgi çekici ama kargoculuk yapmak 2 saatte aşırı sıktı.
oyun farklılaşıyor mu yoksa hep böyle sırtımızda yük mü taşıyoruz ?
-
-
İyiki Johnny Silverhand gelmemiş yoksa c77 deki modelin nekadar kötü olduğunu gözümüze sokmuş olurlardı.
Bu arada denuvoda kaldırılmış performans karşılaştırması yapmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Aralık 2020; 20:24:13 >
-
Epicte kuponla birlikte 140a düşüyor. Değer mi arkadaşlar sizce ? Ya da Immortals Fenyx Rising falan mı alsam karar veremedim.
-
Pc kaldırıyorsa değer yalnız oyun yüklenme süresi çok uzun sürüyor bende oyundan soğudum resmen, oyunda bide sürekli yükleniyor gibi ibare çıkıyor. Bag gibi geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki3715 -- 18 Aralık 2020; 19:43:59 >
Ya aşık olunacak yada nefret edilecek oyun ortası yok açıp oynayım zaman geçsin diyemezsiniz o yüzden para vermeden önce denemek lazım arkadaştan falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Aralık 2020; 21:2:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70EEpicte kuponla birlikte 140a düşüyor. Değer mi arkadaşlar sizce ? Ya da Immortals Fenyx Rising falan mı alsam karar veremedim.
Bende çok düşündüm oyunu oynamadan önce hatta geldim burda sordum falan çok sarmayan bir oyun falan gibi sanırım dedim. Ama oynayıp bitirince ciddi manada bir baş yapıt oldu benim için. Biraz sabrederek oynanıldığı zaman kesinlikle sarıyor ve oynadıkça oynayasın geliyor. Bazıları eleştiriyor ama o sırtta 100 kg yükle yürüyerek dağları taşları aşmak dengede durabilmek karşılaşılan düşmanları alt etmek sırtında ki onca yükle bambaşka bir oyun deneyimi sunuyor. Üstelik orjinal Türkçe..
Bence diğer oyunlardan tamamen ayrılan tarzıyla grafikleriyle ve hikayesiyle bu oyunu oynamamak olmaz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaki3715Pc kaldırıyorsa değer yalnız oyun yüklenme süresi çok uzun sürüyor bende oyundan soğudum resmen, oyunda bide sürekli yükleniyor gibi ibare çıkıyor. Bag gibi geldi bana
Oyunu aldım şimdi. RTX 2060'ta bir sorun çıkarmaz sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X