Şimdi Ara

DeathAdder 6400 DPI 50 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebay.com/itm/NEW-Razer-DeathAdder-6400-DPI-4G-Optical-Sensor-Gaming-Mouse-Free-mouse-pad-/321242750886?pt=Mice&hash=item4acb8f5fa6

Arkadaşlar almak isteyen olur belki orjinal deathadder.razer goliathus mouse pad yanında hediyesi ben satıcıya devlet kargosu istediğimi kesinlikle özel kargo istemiyorum dedim.Tamam dedi 10 dolarda kargosu falan tutuyor aldım bakalım ne olacak bende merak ediyorum toplam hepsi 75 lira falan oluyor.Bana çok uygun geldi 1 olumsuz almış öyle sahtekar biri değil bence bu satıcı.Değerlendirmek isteyen arkadaşlar olur belki.

Buda videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=mT2Gd3lhrf8 gelince böyle geliyormuş kutusu falan...

• bu fiyata Razer DeathAdder 2013 biraz şüpheli geliyor ama hayırlısı.
    olursa vurgun niteliğinde bir alış veriş olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bu fiyata Razer DeathAdder 2013 biraz şüpheli geliyor ama hayırlısı.
    olursa vurgun niteliğinde bir alış veriş olmuş olur.

Hocam satıcı ems kargo ile yollamış tracking number bile verdi az önce gelirse kargom resimde koyacağım yüzde yüz orjinal diyor bende şaştım kaldım bu işe.
  • inşallah bir sorun olmaz hocam, hayırlısı. takipteyim.
  • Amazonun bile 50$ sattigi original bir urunu 25$ satip nasil kar ediyor , dusundurucu!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Amazonun bile 50$ sattigi original bir urunu 25$ satip nasil kar ediyor , dusundurucu!!!

Bende anlamadım hepsinden geçtim fare altlığı birde hediyesi.
  • aslında bu tür ürünlerin maliyeti o kadar da yüksek değil ve kar marjı acaip.
    birçok farelerin fiyatına hdd, ssd hatta ekran kartı alınabiliyor.

bu arada 4 günde 51 adet satılmış üründen, henüz müşterilere ulaşmadığı için de bu ürün için yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Kasım 2013; 16:41:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH G27 800 TL
    6 yıl önce açıldı
    Razer Viper Mini
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim..Gerçekten çok uygun fiyat..Mouse alma arifesindeyken baya kafa karıştırdı bu başlık :)
  • Aynı satıcıdan mouse u bende sipariş ettim..Adam 5 günde 24.99 dolardan 140 adet sattı..Dilerim bir sorun çıkmaz..Beklemediz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 9 Kasım 2013; 15:07:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Aynı satıcıdan mouse u bende sipariş ettim..Adam 5 günde 24.99 dolardan 140 adet sattı..Dilerim bir sorun çıkmaz..Beklemediz :)

Hocam bitti zaten kalmadı ben almadan önce devlet kargosu istediğimi söylemiştim ems kargo ile yolladı daha öneceden de yazmıştım inşallah demişsinizdir satıcıya.Hayatta herşey bir risk zaten ben geleceğine inanıyorum bakalım kazasız,hasarsız gelir inşallah...
  • Seskuec S kullanıcısına yanıt
    Bana China Post Airmail ile göndermiş..Tracking istedim ama vermedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Bana China Post Airmail ile göndermiş..Tracking istedim ama vermedi..

Hocam 48 saat 2 iş günü bekleyin ebayda tracking number:--- yanında numara gelecektir gelmezse neden vermediniz diye bir sorun China Post ems den biraz yavaştır ama oda devlet kargosu sorun olmaz yeterki tracking gelsin
    Shipping girildikten sonra mesaj attım zaten satıcıya..Tracking number ı alabilir miyim diye..Attığı cevap

Hello
    I order to improve the credibility, selling at a loss.
    We use cheap transport company (China Post Airmail), transport time 20-25 days, depending on the country.
    If you do not receive the product after 25 days, I will immediately refund your money.
    Future receipt of the product, not return, presented to you.
    I hope happy!
    Thank you!

Credibility dediği heralde feedback durumu, zararın satış yapıyormuş..
    Ucuz nakliye şirketi kullanıyormuş, 20-25 günde gelirmiş, ülkeye göre değişebilir..
    25 gün içinde ürünü alamazsam, paramı hemen geri yatırcakmış..
    bu cümleyi anlamadım :)
    falan filan..
  • errddm kullanıcısına yanıt
    Bakalım artık beklicez:) yapacak birşey yok gelir inşallah
    Aynen :) Zaten fantazisine aldım biraz..9 sene önce Razer Diamandback almıştım hala onu kullanıyorum..Defarmasyonları hariç sapasağlam..Doğum günüme yakın kendim bir güzellik yapayım dedim..Sizin başlıgı görmemle yazıldık bakalım..Kımsetse doğum günüme doğru gelecek :)
  • Hayırlısı olsun. Gelince mutlaka bilgi ver, inş. sakat bir ürün değildir.
  • Arkadaşlar benim ürün geldi fakat razer logosu bölümünden kırıktı.Nasıl kırılmış hala anlamadım.Belkide bilerek öyle yollandı kutususun içinde bir ürün nasıl kırılır hala anlamış değilim.Orjinalliği konusuna gelin ce ürün bence orjinal değildi.Tuşlar sertti çünkü.
    Sonuç olarak geri iade paypala dispute,haktalebi bugünde sonuçlandı paramı aldım.''errddm''arkadaşımızın kiside gelmedi oda parasını geri aldı.Durum bu bilginize.
  • Adam dolandırıcı çıktı yani?
  • Kısmen... @Pir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.