Bazı oyunlara sık sık güncelleme gelip yamaları bozabiliyor. Siz başta yamayı iyi yaparsınız ama güncelleme tüm bütünlüğü bozabilir. |
Bildirim
Bazı oyunlara sık sık güncelleme gelip yamaları bozabiliyor. Siz başta yamayı iyi yaparsınız ama güncelleme tüm bütünlüğü bozabilir. |
Attığım görseldeki gibi bir durum için böyle bir yorum yapılabilir, doğrudur ama güncellemeyle ilgisi olmayacak bir sürü konuşma vs de bayağı kötüleşiyor bir noktadan sonra. |
Bu yamanın cidqu.net dışında herhangi bir websitesinde bulundurulması YASAKTIR. Lütfen gördüğünüz yerde bana haber veriniz. Bu yama "forum.donanimhaber.com" sitesinde yayınlanmış bilginize. |
Oyunu epicten oynuyorum strid hatası çoğu yerde var bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ? |
Yamayı kurdum ama daha denemedim. Çeviren ekibin emeğine sağlık, çok teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 9 Eylül 2024; 22:56:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim, saygılar sevgiler. Epic'ten oynayacağım ama daha denemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 11 Eylül 2024; 21:10:14 > |
gamepass nasıl yükleniyor ya ? |