Şimdi Ara

Debriaj ve fren sertleşmesi - SORUN ÇÖZÜLDÜ :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum ustaya gösterdikten sonra bilgi verirsen sevinirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: orhan38

tamam kesin emin oldum sizde diyince KARENİN. hafta sonu direk ervise gidicem. en azından bi test yaptırayım frenleri
  • Arkadaşlar, ya fren balatalarınız bitmiştir ya da benimki gibi hidrolikte bir sorun vardır. Fren bu, Allah korusun ertelemeye gelmez. Çok bir ücret de çıkmıyor, bence hemen götürün. Can sağlığı hiç birşeyden önemli değildir
  • x15 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede vardı 20-25 dakika sonra araç ısınıyor iş araçlarından alışkanlık olmuş debriyaj fren kullanıyorum sürekli trafikte olduğumuzdan sadece freni kullanmak ara ara strese sokuyor garantiye alıp ani vites değişikliği sebebiyle debriyaj fren debriyaj fren yokuş aşağıya giderken bi ara stop etti araba dedim aha ölüyoruz bismillah el freni falanı filanı derken durdurdum arabayı bi ustaya götürdüm o da aynı şekilde ısındığı için yapar dedi sonra babam sağolsun ısındığı için zaten yapıyorsa sıkıntı vardır gel baktıralım dedi gittik servise falan hidrolikler değişti kablo değişti aynı şekilde problem çözüldü ilk aldığım güne döndü araç :) kesinlikle iyi kontrol edilmesi gereken bi durum bence riske atmaya değmez. Nerede nasıl yakalar belli olmuyor çünkü :)
  • Selam aleyküm benim benzer bir sorunum var setlerde yada çukura girince debriyaj ve firen pedalı ayağıma vuruyor sanki yere súrttú gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.