Şimdi Ara

Debriyaj Pedalı Yüksekliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm 1998 model Citroen Xsara 1.8 araç sahibiyim aracım normalde otomatik şanzımana sahip bir araçtı fakat otomatik şanzıman bittiği için aracımı manuel şanzımana çevirdim aracımı ustadan aldığımda debriyaj pedalı çok yüksek bir yerdeydi fren pedalının daha da üstündeydi debriyaj pedalı çok yüksek bağlandığı için debriyaj teli pedaldan attı ve beni bir kere yolda bıraktı daha sonra başka bir ustaya teli geri yerine taktırdım ve pedalın çok yüksek olduğu için fırladığını söyledi ve demir bir aparat takarak debriyaj pedalını aşağı indirdi orası zaten boşluktu boşluğu aldım dedi şu an debriyajım frenin biraz daha altında yani normal seviyelerde fakat kafama takılan debriyaj pedalı aşağıda oldu evet ama sizce şu an ayağım sürekli debriyajda gidiyor gibi olma ihtimali var mı yani kendi kendine debriyaja basıyor olabilir mi aracın gidişinde her hangi bir problem görmedim gayet normal kavrama noktası yarınında altında zaten dibe yakın kavrıyor fakat yine de kafama takıldı sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi debriyaj kendi kendine basar mı ayağım üstündeymiş gibi yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay3871 -- 19 Ocak 2023; 12:10:49 >

• şalom . Hayır debriyaj kendi kendine basmaz.

• asıl soru, ilk takan usta nasıl bir ustaymış ki , yukarda takmış. elinin ayarı yokmuymuş?

• yaptığı işten sonra zaten bir daha yanından geçmedim ama bu şanzıman değişikliği işine yanaşacak kimseyi bulamadım maalesef benim arabayı gören kaçıyor işten  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay3871 -- 20 Ocak 2023; 18:28:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.