Şimdi Ara

Debuff Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçe server yoldayken yeni başlayan yada ilk defa mage oynayan arkadaşları aydınlatmak debuff ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim

Torment
     Debuff Rehberi

sadece cora ırkında bulunan bi debuffdır hp/sp ve fp yi azaltır. pvp'de melee charları fıtık eder. ayrıca en uzaktan atılabilen buff oldugu icin pvede mob cekmek icin en ideal debuffdır.

Blind Sight
     Debuff Rehberi

accuracy'yi azaltır. şuana kadar hiç kullanmadıgım tek debuffdır. eğer dodge build gidiyorsanız kullanmak fayda saglayabilir.

Weakness
     Debuff Rehberi

defansı azaltan debuffdır.hem pve'de hem pvp de iş görür.

Enfeeblement
     Debuff Rehberi

attackı azaltır. AR mauya binmeden bu debuffu atmanız tavsiye edilir

Sloth
     Debuff Rehberi

düşmanın kiritik hasar vurma şansını ve missleme şansını azaltır. strikerlere karşı iyi iş yapar.

Slow
     Debuff Rehberi

attack speedi azaltan debuffdır.AR ler mauya binmeden kullanırsanız eskisi kadar hızlı ateş edemez. ayrıca acc speclere bastıgınızda size eskisi kadar hızlı virus ve net atamazlar.

Suppress
     Debuff Rehberi

düşmanın force buff kullanmasını engeller.

Repress
     Debuff Rehberi

düşmanın force debuff atmasını engeller.

Stifle
     Debuff Rehberi

düşmanın skill buff kullanmasını engeller.tanklara karşı etkilidir. ama her türlü classa kullanabilirsiniz çünkü bu debuffı yiyen rakip class skillde kullanamaz.

Entangle
     Debuff Rehberi

en önemli debufflardan biridir.düşmanın koşmasını engeller siege açmış striker dışında tüm classlara kullanılması gereken bir debuffdır.

Restrain
     Debuff Rehberi

düşmanın attack skill ile vurmasını önler. can kurtaran bir debuffdır.tabii karşınızdaki xclass ise o zaman ayrı :p

Contain
     Debuff Rehberi

düşmanın force attack ile vurmasını önler.can kurtaran bir debuffdır.

Counter
     Debuff Rehberi

düşmanın tek 1 skillini siler.

Dispel
     Debuff Rehberi

düşmanın tek 1 force buffını siler.

Individual Cancellation
     Debuff Rehberi

düşmanın class skiller hariç bütün skillerini tek seferde siler.

Offensive Cancellation
     Debuff Rehberi

düşmanın bütün force bufflarını tek seferde siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 6 Mayıs 2010; 19:16:33 >

• süper olmuş ellerine sağlık bence rehper ailesine eklenmeli
  • Eline sağlık.
    Slow u acc strikerlara atmalarını tavsiye ederim.
  • slow ile sloth aynı element oldugu için ben slothu tercih ediyorum crit ve dodge azaltıyor 2sini aynı anda kullanamıyorsun
  • kardeşim eline saplık 10 numara olmuş gerekiyordu böyle birşey emeğine sağlık
  • Elemental Burn

Normalde çalışmayan bir debuff. Ama yeni sistemde sanırım buda aktif olacaktır.

Özelliği ise elemental resisti azaltıyor. Rakibe force attack yapıldığında daha çok hasar alıyor.

Rehber iyi olmuş. Önemli bir konuya değinmiş oldun.

Accretia spec için grenade launcher mermilerinide eklersen konu süper olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

benim bildigim onlarda repress,contain ile aynı gorevi goren bir debuff,virüs ve net var.virüs dedigim 20saniye sürüyor ve hp pot kullanamıyorsun, net yedinmi hiç hareket edemiyorsun marksmanın hold skilli gibi,,,repress bildigimiz coradakinin aynısı, adını hatırlamıyorum ama bi debuffları daha var 20saniye o da force attack yapmanı engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 6 Mayıs 2010; 23:28:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

quote:

benim bildigim onlarda repress,contain ile aynı gorevi goren bir debuff,virüs ve net var.virüs dedigim 20saniye sürüyor ve hp pot kullanamıyorsun, net yedinmi hiç hareket edemiyorsun marksmanın hold skilli gibi,,,repress bildigimiz coradakinin aynısı, adını hatırlamıyorum ama bi debuffları daha var 20saniye o da force attack yapmanı engelliyor

aslında bütün kullanıslı debuffların cok daha iyisi mevcut acc ırkında
    bi de torment benim favori debuffımdır
    elidne hic bir item olmadan biel atabiliyorsun ve lev7 yaptığında hp mp ve fp yi 100 er düşürüyor.
    meleelerin can düşmanı gibi düşünebilirsiniz.
    launcherların ise skill atack kullanmasını engelledikten sonra sırasıyla
    slow>skill revoke>atack kırma yaparsanız olabileceği en etkisiz hale getirebilirsiniz
    özellikle olabileceği en etkisiz hal dedim çünkü çoğu launcher en kötü haliyle bile sizi 2 shot çekebilir ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenboi -- 7 Mayıs 2010; 9:04:48 >

• acc debufflarda cd yok o yüzden refresh olsa bile kolay kurtulamazsınız acc specden

en çok nefret edilen classdır acc spec
  • güzel rehber olmuş. bu arada arkadaşınızla kasmak için wanted yada chaos pot içip birbirinizi bufflayarak yapabilirsinz
  • quote:

acc debufflarda cd yok o yüzden refresh olsa bile kolay kurtulamazsınız acc specden

en çok nefret edilen classdır acc spec

slow rulez ^^
    bu arada blind sight accuracy düsürmüyo diye hatırlıyorum
    blind sight sadece görüs mesafesini dusuruyo
    acc archonlara karsı cok guzel oluyor, cw lerde pek bi cesur davranmalarını saglıyor
  • senin o dedigin bellerde bi debuff blind sight görüş mesafesini düşürüyorsa valla bugunden itirbaren 1numaralı debuffım olur
  • Magelerde görüş mesafesini düşüren bir debuff yok diye biliyorum ama HC lerde class skilli ve acc speclerde var.
  • Blind Sight

"Temporarily blinds the target"

Geçici olarak görüş mesafesini azaltıyormuş.
  • Görüş mesafesini düşüren debuff yok bildiğim kadarı ile öyle bir debuff oyunda yok.Görüş mesafesini değil atk range düşürüyor HC ların o skilli.
     Debuff Rehberi

Buyrun bu da holy chandra attack range düşürme skilli üşenmedim ss aldım debuff rehberi sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 11 Mayıs 2010; 19:36:50 >
  • quote:

Blind Sight

dogrusu şu olacak blinds the target, temporarily reducing accuary

yani görüş mesafesini azalttıgı yok sadece accuary düşürüyor

bunu yazan arkadaşlar hiçmi blind sight debuffı olan moblarda kasmadı merak ettim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 11 Mayıs 2010; 19:31:42 >
  • quote:

quote:

Blind Sight

dogrusu şu olacak blinds the target, temporarily reducing accuary

yani görüş mesafesini azalttıgı yok sadece accuary düşürüyor

bunu yazan arkadaşlar hiçmi blind sight debuffı olan moblarda kasmadı merak ettim açıkcası

Açıklmasında temporarily reducing accuracy görmedim. blinds the target olduğu zaman hedefi kör eder gibi bir anlam ortaya çıkıyor. Senin dediğin gibi yazıyorsa sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

Görüş mesafesini düşüren debuff yok bildiğim kadarı ile öyle bir debuff oyunda yok.Görüş mesafesini değil atk range düşürüyor HC ların o skilli.
     Debuff Rehberi

Buyrun bu da holy chandra attack range düşürme skilli üşenmedim ss aldım debuff rehberi sonuçta

Bu debuff ı kendim kullandım ayrıca bana karşıda kullanıldı. Bu benim görüş mesafemi azaltıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

Görüş mesafesini düşüren debuff yok bildiğim kadarı ile öyle bir debuff oyunda yok.Görüş mesafesini değil atk range düşürüyor HC ların o skilli.
     Debuff Rehberi

Bana karşıda çok kullanıldı etrafımdaki bütün oyuncular kayboluyor ama moblar gözüküyor.

• Blind Sight cidden görüş mesafesini azaltıyor ama accuary yide azaltıyor! yanlış bilgi için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 3 Eylül 2010; 20:13:37 >
  • walla bunları benden iyi bilen yoktur herhal her savaşta nerdeyse her birini 10 nar kez yiyorum en nefret ettiğim Restrain iğreniyorum resmen hem süresi çok uzun hemde skill kullanamamak deli ediyor üstüne bide Stifle yedin mi çıldırıyorum benim favorim. Restrain, Stifle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.