Şimdi Ara

debuffer nerde kasılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar debuffer nerde kasılır bilen pm atsın veya cevap yazsın?? 2 gunde level anca 15 oldum

• kardeş sen lvl 54 yada 51de debuffer ol yoksa hiç kasmazsın neden 54 dersen 30 taş rezzer skilli açılır ama bunla kasamazsın
    sen 51 de açılına sleeper skill ile iş görürsün 54 te sleeper ol git cz ye 15 trolle sllep yap kas......
  • buffer kas sonra duffer ol
  • tesekkur ederim ama daha fazla bilgi istiyorum!!!
  • benim taktiğimi yap 54 e kadar healer sonradan buffer 62 de debuffer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ggokay

tesekkur ederim ama daha fazla bilgi istiyorum!!!

allahım yaa 54 yada 51 de debuffer ol dedik daha ne diyelim 30 da şunu ol 45 te şunu ol mu diyelim
    peh daha fazla bilgiymiş....
  • Debuffer Biraz Zor Kasılır En İyisi Buffer Olarak Kas Skilleri Değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam ama daha degişik bişe yazan olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ggokay

tamam ama daha degişik bişe yazan olmadı

çünkü yazılcak bişi yok kızmana gerek yok böle bi smiley koymanada
  • tamam be amma benim söyle digimi kopyaladın varya
  • Kardeşim değişik bir şey yazan olmaz cunku olması gereken bu.0'dan debuffer kasılmaz gıt buffer ol ole kas 54 lvl'de flnda donme debuffera yıne kasamazsın sureklı 15troll donen arkadasların olacakkı orada sleeper olarak takılasın yoksa yıne kasamazsın sen gıt 62'ye kadar buffer olarak kas sonra don debuffera 57 skıll debuff'a 45 heala 2'de mastera ver al ıtemını yuru CZye haa ben oyunda cok bulunuorm kasıorm dıosan 65'e kadar kas buffer olarak ole don.
  • healler bide debuffer ol bence 0 dan kasman çok zor...
  • arkadaş ben manyaklık yaptım buffer/rezzer oldum şimdi lvl 40 çok yavaş kasıorum nedeni ise buffer/healer olmamam gerçi bi chitin satıp skill sıfırlatcam buffer/healer olcam sonra debuffer olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: an4rchist

healler bide debuffer ol bence 0 dan kasman çok zor...

Yok healer/debufferda olmasın 4tane 62 priest kastım suan 5.yi kasıorm manesde olede kasamaz en ıyısı buffer/healer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lims_Kragma -- 11 Temmuz 2006; 3:38:15 >
  • adam gibi kasmak istiosan 63 de 1920 açıp healer olarak
    başka türlü debuffer kasmak zor
  • Yan skillin heal ise healer olarak iş yapabilirsin ancak deru apos slotlarında pek yer bulabileceğini sanmıorum 60 tan sonra çok işe yarıo
  • 62 a kadar buff/heal ondan soora 62 de resskil we rez/heal weya heal/rez yap wwe bi warrior kanka bul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.