Decathlon Quechua 1.5 litre termos sıcaklık testini kısa ve öz bir şekilde yaptım ve paylaştım. Merak edenler için video linki aşağıdadır. YALÇIN GÜÇLÜyoutube Çok anlaşılır ve kısa bir şekilde Decathlon Quechua 1.5 lt Termos Sıcaklık Testi yaptım ve sizinle paylaştım. Test süresi firmanın da baz aldığı şekilde 6 saattir. #keşfet #termos #trending #decathlon #quechua
Destek ve motivasyon için lütfen beğenmeyi ve abone olmayı ihmal etmeyin.
**** Ek bilgi: Quechua türkçe Keşua diye okunur. https://www.youtube.com/watch?v=dQAVXNX3DNU&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Decathlon Quechua 1.5 Litre Termos Sıcaklık Testi
Quechua'nın 1,5 litre kapasiteli termosu, açık hava maceraları için tasarlanmıştır. Sıcaklık tutma yeteneklerini ölçmek için kapsamlı bir test gerçekleştirdik.
Test, 95 santigrat derecelik kaynar suyun termosla doldurulmasını içeriyordu. Termos daha sonra kapatıldı ve oda sıcaklığında bekletildi.
6 Saat Sonra: Suyun sıcaklığı hala 80 santigrat derece olarak ölçüldü.
12 Saat Sonra: Suyun sıcaklığı 65 santigrat dereceye düştü.
24 Saat Sonra: Suyun sıcaklığı yaklaşık 50 santigrat derece olarak kaydedildi.
Test sonuçları, Decathlon Quechua 1.5 litre termosunun sıvıları sıcak tutmada oldukça etkili olduğunu göstermektedir. 24 saat sonra bile su, çoğu içecek için ideal olan ılık bir sıcaklıkta kaldı.
Quechua Nasıl Okunur: Termosun markası "ke-çü-a" olarak doğru bir şekilde telaffuz edilir.
Bu termos, sıcak içecekleri saatlerce sıcak tutması gereken yürüyüşçüler, kampçılar ve diğer açık hava meraklıları için uygun bir seçimdir. Kullanımı kolaydır ve dayanıklı yapısıyla zorlu koşullara dayanabilir.