arkadaslar bizim bu marka receiver imiz var hotbird ve turkce kanalları ızleyebılıyoruz ama bu Discovery Channel Polsat diye bir kanal varmıs bu kanal bızde yok o yzden ben dıscovery channel ın sıfrelerını arastırıyorum buraya da sordum belkı bır bılenınız vardır dıye yazdım kanalları yazıcam lutfen bılenınız varsa cevap yazsın Discovery Channel Animal Planet Comedy Smart Movie Smart Nickelodeon Dream Tv Bu kanallar sifre istiyor 4 haneli yalnız bu decktron lar update edilebiliyomus o yuzden update hali var bizde ona gore verin sifreleri
o yazdıklarınız d smart kanalları ve onları izleyemezsiniz onun için d smart almanız lazım. ama decktron artık desteği kesilmiş bir cihaz. ama şu anda decktron korax dönüşümü gerçekleştirildi. yani decktronlar korax oldu. korax a da destek veriliyor o yüzden onun yazılımlarından yararlanabilirsiniz. ama bunun için döünşüm yapmanız lazım. google a decktron korax dönüşüm yazın iligilim forum çıkacaktır ordan takip eden işlemleri yapın
peki saolun deniycem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme