Arkadaşlar biliyorum burasi cep telefonu ama Fiyat/performans,özellik acısından tavsiye edebileceğiniz ev için bir dect telefon varmıdır acaba.
Siemens'in AAA pil ile çalışan modellerini tavsiye ederim.
Teknosada satılan panosonic ve simensler nasıl acaba.Hani şu ortaya yığdıkları.
teknosada panasonic t230 du galiba 160 iken ben aynısını turkcell bayii den 110 ytl ye buldum teknosa kadar kazık bir yer yok!
philips tavsiye ederim.
dect 221 kullaniyorum gayet memnunum, tabi farkli fiyatlarda birsuru secenek daha var filibisde
bende dect satiyorum. cec, tesan, sagem, ringstar, laxoni philips dect telefonları arasında ençok tercih edilen model philips 122 oldu. bilmiyorum halk nie bunu çok istiyor
philips dect 221 modelini kullanıyorum.uç isteklerin yoksa bu dect telefonun özellikleri seni tatmin edecektir.biz bim'den kampanyalı 59a almıştık 3-4 ay önce.şu an 90 milyon civarında.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16123&productid=teldectph221 bu linkte detaylı özelliklerine ulaşabilirsin.ha birde bu telefonun hemen hemen aynı özelliklerinde gri siyah arası bir modeli var tam hatırlayamıyorum o da philips o daha çok hoşuma gitti sonradan benim ama tabiki karar senindir.
var ama tr de yok neleri var neleri. ev gozetleme sitemlisi, kameralsı, mp3 lüsü
evet ya siemens indi sanırm 300-500 milyonluk modelleri var daha gelişmişleri de vardır teknoloji bu
Philips 122 diye bir tane vardı, tavsiyemdir
Philips lere bakmak lazım o zaman kampanya felanda varsa iyi olur.Çünkü en fazla 80 ytlik bişey aryorum.
şu an için en iyi özellikli dect telefon hangisidir?
ben dect satıcısıyım bence en kaliteli telefon siemens sl550 yeni modeli piyasaya girecek 560 bluetooht özelliğide var süper bir cihaz usb aparatı var skype msn kullana biliyorsun dect telefonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme