Şimdi Ara

Dede vs Slimfit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furiosa

Aynen aynen size volkan şen müstehak

Lens'i övüyorum Volkan Şen diyorsun anlaması kıt arkadaş. Asıl bu kafayla sana Volkan Şen müstehak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Lens 2 gol 8 asist ilk yarı

Nani 6 gol 4 asist ilk yarı

Ligdeki istatistikleri

Yani daha iyide taşımış ilk yarı hocam

Skora katkı eşit ama gollerden öne geçmiş

Kaldıki ligin şu ana kadar oynanmış bölümü , avrupa istatistikleride benzer şekilde gözüküyor.
    Lens daha fazla mücadele ediyor takımı sahipleniyor o konuda haklısınız ama değerler belli.

O zaman Alex Ferguson'un meşhur istatistik lafını hatırlayalım:) Lens bence çok daha fazla katkı verdi Nani'ye göre. İstatistiklere çok takılmamak lazım. Ben 2004'ten beri bilinçli olarak futbolu takip ederim. Fenerbahçe'de izlediğim en iyi kanat oyuncusu Lens. Daha iyisini görmedim. Nani geçen sene ligin son 5-6 haftası forvet arkasına geçtikten sonra mükemmele yakın oynadı ama o kadar. Sene başı son dakika attığı goller dışında taşıdığını düşünmüyorum. İnanılmaz çalıma girip top kaybeden bir adamdı. Hatta bir ara formayı Alper ve Volkan almıştı Nani yedek kalmıştı ki o zamanlarda hepimiz yedek kalmasını istiyorduk. Çünkü adam sahada geziyordu, sıfır azim vardı. Lens ise ligin ilk yarısı gerçekten mükemmel oynadı. Ama ikinci yarı o da takımla beraber düşüşe geçti. Yine de oynamadığı maçlarda takımın ne kadar eksik kaldığını görüyoruz. eksikliği derin hissediliyor. Lafın özü bence istatiskler çok net veriler elde ettirmez. Lens çok kritik paslar atıyor ancak bitiremiyorlar. Bu durumda Lens'e asist yazılmıyor. İstatistik böyle bir şey işte.

• ezbere konuşup gelişi güzel adamı gömüyorsun o yüzden sana volkan şen müstehak diyorum

nani ruhruz uyuşuk bir adam değildi gayetde mücadele ediyordu üst düzey katkı veriyordu devre arasına kadar da takımın en iyisiydi devre arası ne yaptılarsa adama artık ondan sonra düzenli katkı vermeyi bıraktı

lensi seviyorum ancak nani daha iyi bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

Türkiye Kupası'nı alırsa Dede kağıt üstünde daha başarılı olarak kapatacak sezonu.Ama olaya futbol olarak bakarsak Pereira'nın takımı en azından alan daraltmayı,topu kaptırdığında 10 kişi topun gerisine geçmeyi çok iyi yapıyordu.Bu takımın iyi yaptığı ne var diye düşünüyorum düşünüyorum aklıma pek bir şey gelmiyor.Lens olmasa gol dahi atamayacak bir takımdan bahsediyoruz.

Bu sene takımın adı Lensbahçe oldu. Adam takımın yarısı gibi birşey. O yoksa kazanmamız çok zor.

Geçen senede sezonun ilk yarısı nani benzer durumdaydı takımı sırtlıyordu

Nani hiç Lens kadar sırtlamadı bence.

şaka mı bu ligin nani ligin ilk yarısında 25 golün 10 unu direk atıp attıran adam kazandığımız maçların da 1 0 veya 2 1 olduğunu düşününce ilk yarı tamamen naniye yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

Türkiye Kupası'nı alırsa Dede kağıt üstünde daha başarılı olarak kapatacak sezonu.Ama olaya futbol olarak bakarsak Pereira'nın takımı en azından alan daraltmayı,topu kaptırdığında 10 kişi topun gerisine geçmeyi çok iyi yapıyordu.Bu takımın iyi yaptığı ne var diye düşünüyorum düşünüyorum aklıma pek bir şey gelmiyor.Lens olmasa gol dahi atamayacak bir takımdan bahsediyoruz.

Bu sene takımın adı Lensbahçe oldu. Adam takımın yarısı gibi birşey. O yoksa kazanmamız çok zor.

Geçen senede sezonun ilk yarısı nani benzer durumdaydı takımı sırtlıyordu

Nani hiç Lens kadar sırtlamadı bence.

şaka mı bu ligin nani ligin ilk yarısında 25 golün 10 unu direk atıp attıran adam kazandığımız maçların da 1 0 veya 2 1 olduğunu düşününce ilk yarı tamamen naniye yazıyo

Bence şaka hocam istatistikleri paylaştım alex ferguson fln bişeyler dedi anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de hocanın takımı yönetime inat kötü yönettiğine inanıyorum. İlk yarının sonlarına doğru çok güzel gidiyorduk hiç maç kaybetmedik ManU, GS, BJK, Feyenoord vs. maçlarında hatırlarsın. Hoca defalarca dedi bu takım böyle gitmez şunu şunu satın bana hücumcu ortasaha alın. Ama yönetim zerre kadar dinlemedi. Ardından hoca saçma sapan kadrolar sürmeye başladı sahaya.

Misal Emenike kadro dışı bırakıldı. Ardından yönetim affedince aylardır oynamayan adamı direk en önemli maçımızda (Krasnodar ilk maç) ilk 11'de sahaya sürdü. Alın görün Emenike'nizi der gibi.

Yine Şener, Lens, Volkan vs. sağ kanatta çok eksik olduğu dönemde bile Karavaiev'e şans vermedi. Adamı hiç oynatmıyor çünkü onu isteyen kendisi değildi Aziz keyfine göre getirdi.

Bakıyorsun takımın gole ihtiyacı olduğu maçlarda Ozan-Souza-Topal üçlüsünü çıkarıp kanada Alper'i atıyor. Zaten bi toplantıda demişti eğer futbolcular dürüst ise size sorunun ne olduğunu söyler diye. Eminim gittikten sonra yönetimi de yerden yere vuracak.

+ Lens'in de bu dede sayesinde geldiğini unutmamak lazım. Slimfit'in Souza'sı Ba'sı Fabiano'su değil.

• Vitor, 5 Dick eder. Son 10 yılda ligde görülmüş en iyi savunma futbollarından birini oynattı geçen sezon. Fenerbahçe'ye gol atmak dendiğinde herkes bir durup düşünüyordu, şimdi atamayanı dövüyorlar. Kafası kovulma işleriyle meşgul olmasa sezon başı Monaco'yu eliyordu adam daha ne yapsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

Vitor, 5 Dick eder. Son 10 yılda ligde görülmüş en iyi savunma futbollarından birini oynattı geçen sezon. Fenerbahçe'ye gol atmak dendiğinde herkes bir durup düşünüyordu, şimdi atamayanı dövüyorlar. Kafası kovulma işleriyle meşgul olmasa sezon başı Monaco'yu eliyordu adam daha ne yapsın?

Konu td kalitesi değil hocam somut başarıdan bahsediyoruz

• İkisinin de köküne kibrit suyu. İkisi de birbirinden kötü. Ersun hocamın tırnağı bile olamazlar. Eagle diye dalga geçtiğiniz İsmail hoca bile bunlardan iyiydi.

Tabi asıl temel sorun tepede. Egoist diktatör. Kendi egosu uğruna koskoca camiayı böldü, kaos yarattı, huzuru bozdu, antikatik hâle getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

İkisinin de köküne kibrit suyu. İkisi de birbirinden kötü. Ersun hocamın tırnağı bile olamazlar. Eagle diye dalga geçtiğiniz İsmail hoca bile bunlardan iyiydi.

Tabi asıl temel sorun tepede. Egoist diktatör. Kendi egosu uğruna koskoca camiayı böldü, kaos yarattı, huzuru bozdu, antikatik hâle getirdi.

İsmail ersun un hazir kadrosunu alıp avrupa fln yokken başarılı olamadı bence o kadar iyi bi teknik adam diyemeyiz.

• Pereira zamanı

Hasan ali 1 gol 7 asist

Volkan şen 7 gol 9 asist

Alper 5 gol 6 asist

Rvp 22 gol 4 asist

Ferdi 26 gol ? Asist

Dick zamanı

Hasam ali 0 gol 2 asist

Volkab şen 0 gol 4 asist

Alper potuk 0 gol 2 asist

Rvp 10 gol 3 asist

Ferdi 12 gol ? Asist

:Dd

Vp oyuncudan veyim alamioyy.

• Bu farklı bölümde beğenmeme saçmalığını kaldırsınlar yahu. Beğeneceğim mesajlar oluyor mesajlarıma gelen cevaplar oluyor hiçbir şey yapamıyorum.
  • Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    Hocam o sezonda hocanın zerre kabahati yok. Egoist aziz ve manevi oğlu ayı volkan önderliğinde maç seçen oyuncu grubuna kurban gitti. Bir de sisteme uymamasına rağmen diego haini işe dahil oldu ki o daha da vahimdi. İyi td demiyorum zaten. Ancak son gelen bunak ve vasıfsızdan iyiydi. Takım en azından mücadele ediyordu, lige uygun oynuyordu. Genel olarak 3ü de Ersun hocamın zerresi etmez.

Hazır kadro diyorsunuz da. 1 tane istediği oyuncu transfer edildi mi, bir istediği yapıldı mı. O kaos ortamında ve Ersun hocanın başını yiyen grubun içinde başarılı bile sayılır. Son ana kadar takımı yarışta tuttu. Çok kritik birkaç maçta bazı oyuncuların kabiliyet düşmanlığı (35 pozisyona girilen golsüz biten ts maçı, saçma kaybedilen akhisar vb hâlâ içimde yaradır), kaos ortamı & bir forvet transferinin yapılmaması bugünlere dayanan sorunların başlangıcıydı. Esasında Ersun hoca harcandığı gün eyvah demiştim. Takımın 2-3 yılı çöpe atıldığı gibi gelecek en az 5 yılı da tehlikeye girdi. Tüm bunların sorumlusu baştaki şeker hastası diktatör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 24 Mart 2017; 4:40:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hocam o sezonda hocanın zerre kabahati yok. Egoist aziz ve manevi oğlu ayı volkan önderliğinde maç seçen oyuncu grubuna kurban gitti. Bir de sisteme uymamasına rağmen diego haini işe dahil oldu ki o daha da vahimdi. İyi td demiyorum zaten. Ancak son gelen bunak ve vasıfsızdan iyiydi. Takım en azından mücadele ediyordu, lige uygun oynuyordu. Genel olarak 3ü de Ersun hocamın zerresi etmez.

Hazır kadro diyorsunuz da. 1 tane istediği oyuncu transfer edildi mi, bir istediği yapıldı mı. O kaos ortamında ve Ersun hocanın başını yiyen grubun içinde başarılı bile sayılır. Son ana kadar takımı yarışta tuttu. Çok kritik birkaç maçta bazı oyuncuların kabiliyet düşmanlığı (35 pozisyona girilen golsüz biten ts maçı, saçma kaybedilen akhisar vb hâlâ içimde yaradır), kaos ortamı & bir forvet transferinin yapılmaması bugünlere dayanan sorunların başlangıcıydı. Esasında Ersun hoca harcandığı gün eyvah demiştim. Takımın 2-3 yılı çöpe atıldığı gibi gelecek en az 5 yılı da tehlikeye girdi. Tüm bunların sorumlusu baştaki şeker hastası diktatör.

Eagle'ın istediği adam Erkan Zengindi, onu mu alsaydık?

Son ana kadar yarışta tutmuş, bak sen. Biz farklı sezonlar izledik sanırım, Fenerbahce'nin başında o sezon hoca falan yoktu. Bana bir tane İsmail Kartal müdahalesi ile kazandığımız, cevirdiğimiz maç şöyle. Söyleyemezsiniz zira yok.

Fenerbahçe'nin o sezonki kadrosu 3 senedir bir arada oynayan, Uefa kupasında yarı final yapmış, birbirlerini gözü kapalı tanıyan ve Nisan'da şampiyon olmuş kadroydu. Yani takımın başında hoca olmadan o kadar yüksek puan toplamamızın sebebi de budur, İsmail Kartal değil.

Ne çabuk unuttunuz Bursa'ya evimizde 2-0 yenik ve gol atmamız gerekiyorken sırf aman 3.golü yemeyelim diye Sow'u çıkarıp Hasan Ali'yi oyuna alan ve 1 dakika sonra 3.golü yememize sebebiyet veren İsmail Kartal'ı ?

Her şeyi unutuyoruz...

İsmail Kartal hoca falan değildir bunu bizden sonra gittiği 2 anadolu takımında da gösterdi zaten.

• fenerbahçe pereira kanseri yüzünden kafadan 3 yıl kaybetti, advocaat iyi hoca mı bilemem ama pereira kanseri mağduru diyebilirim,

fenerbahçe pereira kanserinden etkilendiği kadar 3 temmuz'dan etkilenmedi, tarihimizin yüz karası gerçekten,

• Yav he he. Suclu gene vp .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

Yav he he. Suclu gene vp .d

Geçen sezon ki başarısızlık sadece vitora yıkılacak kadar küçük bir başarısızlık değil.Yönetiminden futbolcusuna teknik heyetinden taraftarına kadar herkesin payı var.

Vitor fanları hala yok orda hakem önümüzü kesmeseydi yok şu maçta rvp kacirmasaydi diye güzelleme yapiyo olabilir.

Vitor daha yaz başı gönderilecekti ama geç kalındı.

• biri gelip Fenerbahçeyi küme düşürene kadar slimfit FB tarihinin en basarisiz hocasi olarak kalacak. Hoş ben onu hoca olarak gormuyorum ama goren arkadaslar vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

biri gelip Fenerbahçeyi küme düşürene kadar slimfit FB tarihinin en basarisiz hocasi olarak kalacak. Hoş ben onu hoca olarak gormuyorum ama goren arkadaslar vardir

Nasıl da kabullenemiyorsun Vitor'u

Senin yaptığın başarı başarısızlık kıyaslaması değil, kıskançlık. Vitor'un her konuda haklı olduğunu biliyorsun ama dillendiremiyorsun, o kadar belli ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

biri gelip Fenerbahçeyi küme düşürene kadar slimfit FB tarihinin en basarisiz hocasi olarak kalacak. Hoş ben onu hoca olarak gormuyorum ama goren arkadaslar vardir

Nasıl da kabullenemiyorsun Vitor'u

Senin yaptığın başarı başarısızlık kıyaslaması değil, kıskançlık. Vitor'un her konuda haklı olduğunu biliyorsun ama dillendiremiyorsun, o kadar belli ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.