Şimdi Ara

Dede vs Slimfit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dede diyince Aragones aklına gelenler +1 yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

biri gelip Fenerbahçeyi küme düşürene kadar slimfit FB tarihinin en basarisiz hocasi olarak kalacak. Hoş ben onu hoca olarak gormuyorum ama goren arkadaslar vardir

Nasıl da kabullenemiyorsun Vitor'u

Senin yaptığın başarı başarısızlık kıyaslaması değil, kıskançlık. Vitor'un her konuda haklı olduğunu biliyorsun ama dillendiremiyorsun, o kadar belli ki

Dede vs Slimfit

Muazzam cevap.

Kıskanmamak mümkün mü şimdi, böyle başarıyı FM'de göremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitor en azından son ZTK finaline kadar elinden geldiğince, çapı yettiğince, egosu el verdiğince iyi şeyler yapmaya çalıştı. Son Gs maçı skandal zaten.

Advocaat ise daha ocak ayında ligden koptu, krasnodar gibi bir takıma elendi. Göz göre göre istediği 1-2 transfer olmadı diye adam takımı sabote etti. 4 haftada şampiyonluk yarışından koptuk, ilk 4'e girebilecek miyiz diye hesap yapıyoruz.

Geçen sene elimizde 2 forvet vardı, bu sene 4 tane var. Geçen seneden farklı olarak bekler ve Diego var. Wiel'i kadro dışı bırakmak da dedenin tercihiydi. Malumunuz geçen sene 77 numaranın da ne kadar top oynadığı.

Sol bekte de ağırlıklı olarak Hasan Ali oynamıştı geçen yıl, bu sene de öyle. Markovic yarım sene yattı, Volkan Şen oynadı ağırlıklı olarak. Bu sene de kanatlarda oynayacak milyon tane adam var.

Vitor'u hiç sevmem, Rvp tutumu yüzünden ve son Gs maçı yüzünden nefret ederim hatta. Ama Pereira'nın kadrosu yıldızlar topluluğu, Advocaat'ın kadrosu döküntü. Pereira'ya kızıyoruz neden Nani'yi forvet arkasına koymayı 25.haftaya kadar akıl edemedin diye. Peki iş Advocaat'a gelince neden demiyoruz onu bunu neden denemiyorsun diye ?

Neden Pereira, Topal-Josef oynayınca kalaylıyoruz da bu adam Topal-Josef-Ozan çıkınca "kamki kimi oynatsın yia" diyoruz ?

Bu Advocaat'a hala para yediren başkan utansın. Utanacak yüz ne arar onda gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

goz gore gore yalan soylersen cevabini verirler burda bizi cocuk yerine koyuyolar neymis nani lensten fazla sirtlamis takimi ulan takimin yarisi lens bu sene. Taraftar arasinda bu konuda oylama yapsan gulerler sana.

Lens ve nani sezonun ilk yarısındaki istatistikleri nerediyse aynı.Lens tabiki daha etkili bu sezon.Ben sezonun ilk yarısı diye belirtmiştim ayrıca.Seni rahatsız eden şey ne burdaki.Her şey ortada zaten.

• Dede vs Slimfit

Advo'nun keyifler gıcır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEREMAIN LENS

Dede diyince Aragones aklına gelenler +1 yapsın

Dede aragonesti aga malzemeci yanında baston bulunduruyordu, advoya niye dede diyorlar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: JEREMAIN LENS

Dede diyince Aragones aklına gelenler +1 yapsın

Dede aragonesti aga malzemeci yanında baston bulunduruyordu, advoya niye dede diyorlar anlamıyorum

AHAHAHA birde basın toplantısında eliyle malum yeri kaşımışlığı vardır

• usluba bak bide buna cevap ver sonra

vitor fb tarihinin en kötü hocasıdır konu tartışmaya kapalı
  • Dede bu sezonu derbi kaybetmeden tamamlamış bulunmakta.

• Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    2. yarının başında yaptığı değişikliklerle bence maça etki etti advocaat, 60. dk falan bekleseydi 2. golü yemiştik
  • Bu konu hala neden kapanmadı ?

Vitor ligde 74 puan toplamıştı, Advocaat kalan 4 maçını kazansa bile toplayacağı maksimum puan 69

Vitor avrupa'da gruptan çıktıktan sonra Moskova'yı eledi, Bebek engeline takıldı yoksa daha ileri giderdi. Advocaat gruptan çıktığı gibi 8 yıllık Krasnodar'a elendi

Şimdi her şey istatistik de değil tabi. Oynanan oyun konusunda iki hocanın takımı arasında dağlar kadar fark var, Geçen sezonki Fenerbahçe bu sezonkinden çok çok çok daha iyiydi, takım gibi takımdı. Kısacası bu konu artık tartışmaya kapandı

Hayır her şeyi geçtim, Advocaat bile kabul etti basının önünde Vitor'un kendisinden daha başarılı olduğunu, daha fazla söze gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 8 Mayıs 2017; 15:2:54 >
  • quote:

Bu konu hala neden kapanmadı ?

Vitor ligde 74 puan toplamıştı, Advocaat kalan 4 maçını kazansa bile toplayacağı maksimum puan 69

Vitor avrupa'da gruptan çıktıktan sonra Moskova'yı eledi, Bebek engeline takıldı yoksa daha ileri giderdi. Advocaat gruptan çıktığı gibi 8 yıllık Krasnodar'a elendi

Şimdi her şey istatistik de değil tabi. Oynanan oyun konusunda iki hocanın takımı arasında dağlar kadar fark var, Geçen sezonki Fenerbahçe bu sezonkinden çok çok çok daha iyiydi, takım gibi takımdı. Kısacası bu konu artık tartışmaya kapandı

Hayır her şeyi geçtim, Advocaat bile kabul etti basının önünde Vitor'un kendisinden daha başarılı olduğunu, daha fazla söze gerek var mı ?

Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım.Alt tarafı düzgün bir şekilde tartışıyoruz.

Yok konu kapatılmadı mı fln hoş bir üslup değil hocam.Sizden beklemezdim.Gelip sadece düşüncenizi yazmanızı beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Bu konu hala neden kapanmadı ?

Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım.Alt tarafı düzgün bir şekilde tartışıyoruz.

Yok konu kapatılmadı mı fln hoş bir üslup değil hocam.Sizden beklemezdim.Gelip sadece düşüncenizi yazmanızı beklerdim.

Hocam ''bu konu hala neden kapanmadı'' derken kastettiğim şey ''bu kıyaslamanın artık tartışma konusu olmaması gerektiğiydi''. Zaten konunuzda kural dışı bir şey yok, bu konu kapansın, üye ban yesin anlamında söylemedim yani

Neden tepki verdiğime gelirsek. Benim için Advocaat Krasnodar maçı sonrası yaptığı basın toplantısıyla tamamen bitti ve niyetini de artık tüm Fenerbahçe taraftarı biliyor, takımı sabote etmek için uğraşan bir adamın, her türlü mobbinge rağmen işini yapmaya çalışan Vitor ile kıyaslanması benim zoruma gidiyor açıkçası

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.