Şimdi Ara

Dedeme telefon alacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dedemin emektar telefonu artık işini görmüyormuş ve benden yeni bir telefon bulmamı istedi. Kayar kapaklı eski bir samsung kullanıyordu yani dokunmatik akıllı telefonların dünyasına yeni giriş yapacak.

1000TL civarı mümkünse çok aşmadan, kullanımı kolay, updatelerle kafasını yormayacağı, pil ömrü uzun, entellikleri çok olmayan bir telefon önerebilir misiniz. 3Gyi/İnterneti kullanacağını da sanmıyorum şimdilik ama zamanla başlatabilirim belki. :)

Şimdiden teşekkürler

• G3 32GB alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemon30 L kullanıcısına yanıt
    c4 al büyük ekranı iyi kullanın
  • G2 alabilirsiniz
  • ele otursun ekranı biraz küçük olsun dersen galaxy a3 olabilir
  • bencdede m4 aqua bakın ne cok buyuk ne kucuk,sony arayuzu oldukca sade samsunglar gıbı ıvırı zıvır gereksız sey cok yok,batarya gayet ıyı,cıhaz saglam ve suya dayanıklı.900 cıvarında bulunabılıyor.Dıger yonden bulabılırsenız 0 olarak G2 de fazla fazla yetecektır zaten bataryasıda ıyı,fıyatıda 32lık degıl 16lık bıle bulsanız dedeye yeterde artar bıle.
  • Biliyorum akıllı telefon demişsin ama.. lakin beceremez de kafası bozulursa diye sana "samsung s5610" bu telefonu öneririm..
  • g2 al bence fiyatta uygun..
  • Sony alma cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Sony m4,m2,c4 ve galaxy a3 arasında kaldım.

LG G2 demişsiniz ama internette bulamadım, bulduklarım da fazlasıyla pahalı sony ve samsunlara göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.