Şimdi Ara

Deep Freeze Bela Program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. öncelikle iyi günler Makinamda 2 haftadır deep freeze 7.0 kurulu saat kenarında ne simgesi var ne başka bişeyi ne gerekiyorsa yaptım deep unfreezer felanda denedim. olumlu birşey yok. Arkadaşlar oyun indirmek istiyorum ağ paylaşımı oluştursam oraya atsam oyunumu deep freeze denen lanet program onuda yok edermi ? ACİL Bİ CEVAP VERİN LÜTFEN... Vede konu doğru yerdemi bilmiyorum moderatörler ilgilenirse sevinirim.

• kullanıcı adıyla parolayla etkisiz hale getirip kaldırma işe yaramıyor mu?
  • Programın seçenek bölümü açılmıyor açılsa zaten kolay da program gözukmuyor ne simgesi var nede kısa yol tuşlarıyla açılıyor.
  • Revo uninstaller programını indir haliyle deepfreeze görülecektir kaldırırken şifre falan sorar gjrersin daha sonra güvenli tarama yaparsın Revodan arta kalan dosyalar ve Reg kayıtlarını siler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkntı bendede vardı yukarıdaki arkadaşın dediğini yaparak kurtulmuştum millete uyup yükledim ama yok hem çok yararlı hemde çok bela birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaMelih29

Programın seçenek bölümü açılmıyor açılsa zaten kolay da program gözukmuyor ne simgesi var nede kısa yol tuşlarıyla açılıyor.

deepfrezee programını seçenek yoluyla silemezsin,programı kurmuş olduğun setup a tıkla karşına uninstall seçeneği çıkarıcak böylece programı kaldırabilirsin,program sağ alt köşede panda resmi gibi duruyo olması lazım shift tuşuyla beraber mausa tıkla açılıcaktır,onun haricinde başka söyleyebileceğim şey son olarak programı kurarken c ve d ayrı kullanıyorsan bu seçeneği sorar d ye kurmazsan oraya yükledilerine dokunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

quote:

Programın seçenek bölümü açılmıyor açılsa zaten kolay da program gözukmuyor ne simgesi var nede kısa yol tuşlarıyla açılıyor.

deepfrezee programını seçenek yoluyla silemezsin,programı kurmuş olduğun setup a tıkla karşına uninstall seçeneği çıkarıcak böylece programı kaldırabilirsin,program sağ alt köşede panda resmi gibi duruyo olması lazım shift tuşuyla beraber mausa tıkla açılıcaktır,onun haricinde başka söyleyebileceğim şey son olarak programı kurarken c ve d ayrı kullanıyorsan bu seçeneği sorar d ye kurmazsan oraya yükledilerine dokunmaz.

Kardeşim. simge yok kurarken c ye kurdum sadece eminim. d dekilerde gidiyor delirdiğim nokta bu zaten :)

• Arkadaşlar şu an deep freeze yi hiç yüklememiş gibi ya bilgisayar. Yok program hiç bir şeyde gözukmuyor ama açık bılgısayar aynı kalıyor hep bıktım şu lanet şeyden ya yokmu bunun bi çaresi illa formatmı ?
  • quote:

Arkadaşlar şu an deep freeze yi hiç yüklememiş gibi ya bilgisayar. Yok program hiç bir şeyde gözukmuyor ama açık bılgısayar aynı kalıyor hep bıktım şu lanet şeyden ya yokmu bunun bi çaresi illa formatmı ?

Selam
    Size yardımcı olmaya çalışayım..
    Aşağıdaki vereceğim linkten dosyayı indirin ve yapmanız gerekeni de yine aşağıdaki resme yazdım zaten..

ANTİ DEEP FREEZE

Deep Freeze Bela Program.

• Arkadaşlar sağolun sorunu çözdüm. Bendeki sürüm 7.0 iken başka sürümü indirdim ve uninstal yaptım direk bu kadar kolaymış :) Daha öncedende denemiştim çözememiştim bu yöntemle çünkü akla gelen ilk şey zaten exe yi açıp uninstall yapmak.. :) Neyse Kardeşlerim Sağolun Emeğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.