Şimdi Ara

deep freeze sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle deep freezenin aktif olup olmadını deneyin masaüstüne birşey kopyalayın restart atın

Kapanmış ise Unistall yapabilirsiniz
  • hocam deepfreeze hayla aktif durumda kaç kere denedim
  • Unfreeze de ne gibi hata veriyor

ctrl alt shift F6 Basınca ne diyordu belirtmemişsin

birde

Biostan tarihi degiştirdin ama kaydettinmi çıkarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanticaL -- 4 Temmuz 2008; 11:29:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

Unfreeze de ne gibi hata veriyor

ctrl alt shift F6 Basınca ne diyordu belirtmemişsin

birde

Biostan tarihi degiştirdin ama kaydettinmi çıkarken

biostan çıkarken f10'a basıp kaydettim

Unfreeze'e çift tıklıyorum donup kalıyor baya bi bekliyorum yine aynısı oluyor çıkışa basıncada görevi sonlandırma uyarısı geliyor

ctrl alt shift F6 Basınca donup kalıyor enter password bölümüne bişey yazılmıyor yani sadece çıkış çalışıyor oda görevi sonlandırarak

yani ikiside yanıt vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanpolat -- 4 Temmuz 2008; 11:36:33 >
  • Forumda Amvo.exe yada googlede kill amvo diye aratın galiba Virus bulaşmış Remove toolllar var daha sonra deaktif yapmayı deneyin
  • hocam virüsü halettim gizli dosyalar görünmüyodu görünmeye başladı bundan sonra napacam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

Forumda Amvo.exe yada googlede kill amvo diye aratın galiba Virus bulaşmış Remove toolllar var daha sonra deep freezi deaktif yapmayı deneyin
  • arkadasım baslat calıstır a regedit yaz suanda bende linux oldugu icin gosteremicem ama anlatmaya calısıcam regedit yazdıktan sonra Kayıt Defteri bilmemne yazıcak yukarıda kı yerlerden birine tıkla orada bul yazıyor. ona tıkla ve oraya Deep yaz.o defter pc'n deki butun Deep leri bulacak ve sen de istedigin seyi sileceksin.ama ilk sayfadaki deepler bittigi zaman (yani sildigin zmn) tekrar bul diip baska sayfaya geciceksin o oradakı butun gorunmezleri sana gosterecek ve sende sileceksin bir zaman sonra hiç kalmadı diyecek ve bitmesi gerekecek.
  • Arkadaşlar herkeze teşekkür ederim bilgisayarda virüs varmış tavsiye edilen programlarla temizledim ve deepfreeze donmuyor artık ama ben bu kurarken girdiğim şifreyi giriyorum yanlış diyor

yani anlıcanız ben bunun şifresini bilmiyorum kurarken girdiğim şifreyle uyumlu değil şimdi ben bunu nasıl kaldırabilirim artık donmuyor
  • ve en sonunda formatı attım herkese teşekkürler
  • ben başlığı şimdi gördüm.formatı atmışsın.başkaları bir dünya şey yazmış ama ben format at yazacaktım sadece.
    ayrıca deep freeze aktif iken bilgisayarına virüs bulaşmış.amvo vs.
    e sen virüsleri temizledim diyorsun.
    yahu deep freeze aktif olan bir pcde virüs war ise virüsler nasıl temizlenir?
    sen sileceksin resetten sonra geri gelecekler?
    İlginç di mi? Hahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

ben başlığı şimdi gördüm.formatı atmışsın.başkaları bir dünya şey yazmış ama ben format at yazacaktım sadece.
    ayrıca deep freeze aktif iken bilgisayarına virüs bulaşmış.amvo vs.
    e sen virüsleri temizledim diyorsun.
    yahu deep freeze aktif olan bir pcde virüs war ise virüsler nasıl temizlenir?
    sen sileceksin resetten sonra geri gelecekler?
    İlginç di mi? Hahaha

hocam avmo virüsünü deepfreeze aktifken temizledim temizledikten sonra deepfreeze donmadı ama bu seferde şifresini bilmiyordum onuda unfreezer programıyla kaldırdım bilgisayara rest attım masaüstü gelmeden bi uyarı gelde bi dosya eksik diye bidaha rest attım iki dosya eksik dedi bilgisyar açılmadı bende bidaha reset atmayım dedim(bakarsın 3 olur) bastım formatı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.