Şimdi Ara

deep freeze sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçenlerde bilgisarım çöktü format attım bidaha çökmesin diye deepfreez kurdum ama bozukmuş

ben bunu kaldırmak istiyorum ama

shift+çift tıklıyorum donup kalıyor
    program ekle ve kaldırdan siliyorum şifresini girip silinmiyor
    kurulduğu dosyayı siliyorum o da silinmiyor

bilgisayara format atmadan bu sorunu nasıl halledebilirim??

lütfen yardım edin...!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bnm bildiğim şifre tuş kombinasyonu ctrl alt shift F6 ama yinede işin içinden çıkamıorsan deep freeze state changer die bi program var
    deep freeze i etkisiz hale getirio ondan sonra aynı kurulum dosyasını çalıştırıp silebilirsin
  • Baslat - calistir - services.msc yazip entera bas. DF5Serv diye bir hizmet goreceksin cift tikla durdur tikla ve baslangic turunu devre disi olarak ayarla. DeepFreeze artik aktif olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

Baslat - calistir - services.msc yazip entera bas. DF5Serv diye bir hizmet goreceksin cift tikla durdur tikla ve baslangic turunu devre disi olarak ayarla. DeepFreeze artik aktif olmayacak.

ya hocam ben durdura tıkladım böyle bi hata verdi...

Local computer üzerindeki DF5Serv hizmeti durdurulamadı. 
    Hizmet geriye hata vermedi.Bunun nedeni,iç bir windows hatası ya da iç hizmet hatası olabilir
    Sorun devam ederse,sistem yöneticinizle temasa geçin

Yeniden denedim bu seferde böyle bi hata verdi...

Local Computer üzerindeki DF5Serv hizmeti durdurulamadı. 
    Hata 1053:Hizmet,belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi

• O zaman durdur'a tiklamadan direkt baslangic turunu devre disiolark ayarla ve yeniden baslat abkalim.
  • hocam ekran görüntüsünü göstereyim

deep freeze sorunu

yeniden başlatınca deepfreeze yine aktif oluyor
  • baslat - calistir - msconfig ayazip entera bas. hizmetler sekmesinde TUm microsoft hizmetlerini gizle secenegini aktif hale getir ve oradan da bi ekran goruntusu gonderebilir misin?
  • biostan bilgisayarın tarihini geriye al yada eski bir versiyonu ise Unfreeze isimli bir program var onunla şifre girmeden kapatabilirsin ve daha sonra kaldırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanticaL -- 4 Temmuz 2008; 9:55:17 >
  • quote:

baslat - calistir - msconfig ayazip entera bas. hizmetler sekmesinde TUm microsoft hizmetlerini gizle secenegini aktif hale getir ve oradan da bi ekran goruntusu gonderebilir misin?

buyrun hocam

deep freeze sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

biostan bilgisayarın tarihini geriye al yada eski bir versiyonu ise Unfreeze isimli bir program var onunla şifre girmeden kapatabilirsin ve daha sonra kaldırabilirsin

deep freeze 5
    sürümü:5.50.220.1288
    Deep Freeze 5 service
    Copyright © 1999-2005 Faronics Corporation
  • http://lnk.in/646s bu programi indir (unfreezer) 3. secenegi sec artik deepfreeze deaktif olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 4 Temmuz 2008; 10:25:07 >
  • quote:

http://lnk.in/646s bu programi indir (unfreezer) 3. secenegi sec artik deepfreeze deaktif olacak

hocam buda Deep Freeze gibi donup kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanpolat

quote:

http://lnk.in/646s bu programi indir (unfreezer) 3. secenegi sec artik deepfreeze deaktif olacak

hocam buda Deep Freeze gibi donup kalıyor

Biostan sistem tarihini gerilere al öyle denermisin

• Pekala bilgisayari guvenli modda acip deepfreeze klasorunu yeniden adlandirmayi dener misin? eger bir sorun cikarsa tekrar eski haline getir guvenli modda.
  • quote:

Biostan sistem tarihini gerilere al öyle denermisin

bunu nasıl yapacam hocam?
  • quote:

Pekala bilgisayari guvenli modda acip deepfreeze klasorunu yeniden adlandirmayi dener misin? eger bir sorun cikarsa tekrar eski haline getir guvenli modda.

bunuda denicem hocam

ben güvenli modda deepfreeze klasörünü silmeyi denemiştim olmamıştı bide bunu deniyim
  •  deep freeze sorunu

System date olan yeri Tarihiniz dogru ise 2007 yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanticaL -- 4 Temmuz 2008; 10:54:36 >
  • Ya da Romantical'in dedigi olmazsa ve DeepFreeze'in deneme surumu yuklu ise sistemi 3 4 ay ileriye almak da ise yarayabiir.
  • quote:

System date olan yeri Tarihiniz dogru ise 2007 yapın

hocam tarihi geri aldım noldu?(ben format atmıştım bilgisayara 1 hafta önce)
  • quote:

Ya da Romantical'in dedigi olmazsa ve DeepFreeze'in deneme surumu yuklu ise sistemi 3 4 ay ileriye almak da ise yarayabiir.

deneme sürüm değil galiba hocam ben internet kafeden aldım onlar deneme sürümü kullanmaz sanmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.