Şimdi Ara

DEEP FREEZE ŞİFRE ( İMDDAAAAAAT )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deep freeze yi kurdum.HDDem C ve D olarak 2 ye bölünmüş durumda.Ben deep freeze nin sadece C de etkili olmasını söyledim.Hani kuruluşta C: D: diye şıklar var ya.Ben sadece C: yi seçtim. Şimdi deep freeze şifremi kabul etmiyor. C mi esir aldı:lütfen çıldrıcam.Yeni format atmıştım.İMDAAAAAAAAT
    Versiyon5.70.020.1372 (0033FF00)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Haziran 2006; 12:23:33 >

• dostum bazı deep freez ler tek kullanımlık sen onu kurmuşsun anlaşılan senden tavsiyem yeniden windowsu kurman geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyasys

dostum bazı deep freez ler tek kullanımlık sen onu kurmuşsun anlaşılan senden tavsiyem yeniden windowsu kurman geçmiş olsun

Daha önce aynı setupda kurdum.sorun çıkmadı şimdi çıktı
  • dostum DEEP FREZEyi silmenin tek bi yolu var oda aynı kurduğun verdiyonu bulup tekrar insstal etmek zaten o zaman görüceksin uninstal çıkacaktır, benim başıma çok gelmişti bu şekile halettim, sana bol şanslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecenin 4ü

dostum DEEP FREZEyi silmenin tek bi yolu var oda aynı kurduğun verdiyonu bulup tekrar insstal etmek zaten o zaman görüceksin uninstal çıkacaktır, benim başıma çok gelmişti bu şekile halettim, sana bol şanslar

kardeş aynı şeyi yapmaya çalışıyorum depp freeze nin silinmesi için pasif halde olması lazım diyor.Şu an aktif halde. Şifre istiyor pasif hale getiremiyorum.silemiyorum.OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Haziran 2006; 12:34:14 >
  • gene setupu varsa deep frezee'in kur unistall dan kadırr diyommm hadı rastgeleee
  • deep freeze in şifresini kıran bi program vardı ismini hatırlayamıyorum şimdi onunla silebilirsin bulursam linki yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep webe girdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deep freezin şifresini unutmak önemli değil şifresini bilmesenden de kırabilirsin açıklıyorum. deep freeze enterripsesı kur. porgramı çalıtır (bu deep freezei oluşturmuz prog) burda ortada biyerde passwordle ilgili yer var oraya kullandığın deep freezin üstünde ide numarası var 6 haneli filan onu aynen text kutusuna yaz generate butonuna bas sana şifre vercek. bu şifreyle deep freezi açabilir ve aynı setupla hemen silebilirsin. hadi kolay gelsin.
    not : bu yöntemi çoğu kullanıcı bilmiyor...
  • experience_x nerden ögreniyonuz bunları ya... bilgi için tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: experience_x

deep freezin şifresini unutmak önemli değil şifresini bilmesenden de kırabilirsin açıklıyorum. deep freeze enterripsesı kur. porgramı çalıtır (bu deep freezei oluşturmuz prog) burda ortada biyerde passwordle ilgili yer var oraya kullandığın deep freezin üstünde ide numarası var 6 haneli filan onu aynen text kutusuna yaz generate butonuna bas sana şifre vercek. bu şifreyle deep freezi açabilir ve aynı setupla hemen silebilirsin. hadi kolay gelsin.
    not : bu yöntemi çoğu kullanıcı bilmiyor...

kardeş programın tam adını yazarsan download edeyim yoksa gene format atıcam :( google dan deep freeze enterripses arattım ama yok

Ayrıca çok çok teşekkür ederim . " Bırakayım format atsın" demediğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Haziran 2006; 20:54:58 >

• www.internetcafeciler.net bu sitede var Deep Freeze Enterprise Edition. üye olup indirebilirsin.
  •  DEEP FREEZE ŞİFRE ( İMDDAAAAAAT )

deep freeze administratoru ac One Time Passwords e tıkla
    şimdide deep freezenin saatin yanındaki simgesine tıkla sağ üst köşede OTP Token gibi bir şeyin altında 8-10 karakterli bir yazı ve rakamlardan oluşan TOKEN i kopyala orada TOKEN yazan yere yapıştır.Generate OTP yi tıkla OTP password e çıkan şifreyi kopyala bununla 1 kere disable yapabilirsin deep freeze yi
    yapamazsan yaz yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.