< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Buraya adam gibi bir şey yazdık gelen cevaplara bak, neyse gül gül yıkıldım hocam ne kadar komiksiniz öyle.
|
Deepweb Türk forumunda olmasını beklediğim konular :
-bakire kızla evlenilinir mi? -tipim nasıl ssli -Kocaeli hukuk kızlar bakmiyy |
Hocam evinizdeki İnterneti iptal ettirmeniz ve modemi parçalamanız lazım çünkü ip adresinizi çoktan aldılar ve başınıza her türlü bela açabilirler. Bilgisayar masaüstü ise kasadan başlayıp tek tek bütün donanımları benzin döküp yakın. Daha sonra bir güzel gusül abdesti alıp 4 rekat tövbe namazı kılın.
|
Kiralık at hırsızı mı?
Yıllar önce dhde biri girmişti deepwebe. Gitmiş bi tane pdf indirmiş pdf nasıl adam bıçaklanır falan ingilizce amerikalı biri yapmış. Banada göndermişti çok komikti güle güle ölmüştüm adamlar foto koymuş elinde bıçak malmal hareketler yapıyo :d |
hocam beyaz atletin benden |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deepweb'de pedofili içerik bulmak zordur. Bulana da acımıyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 2 Haziran 2021; 15:30:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş millet Türkiye gibi gelişmemiş ülkelere gelip yasadışı işler yapıyor nasıl olsa yakalanmam hukuk kötü diye sen neyden bahsediyon yahu Abd üzerinde yaşasan ve şu yaptığını yapsan var ya işte o zaman baskından öyle korkardın ki elin ayağın birbirine girerdi ben neler neler gördüm çocuklara tecavüz edenler serbest geziyor izleyenleri umursarlar mı |
konuyu sil ne olur ne olmaz ve güven bana bir şey olmaz için rahat olsun |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |