Şimdi Ara

deep web coca cola formülü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar deep webde coca colanın formülünü buldum doğrumudur

• Pm atar misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım
  • Pm atarmisin

• pm pls
  • arkadaşlar yasak felan değilse paylaşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumed

arkadaşlar yasak felan değilse paylaşim

yok kardeş niye yasak olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    uyarım varda forumda paylaşmak yasak değil ozaman paylaşim
    coco-cola 'nın formulü
    işte formul:
    Sitrik asit: 84.9 gram
    Kafein: 28.3 gram
    Şeker: 30 (miktarı belli değil)
    Su: 9.5 litre
    Olmamış yeşil limon suyu: 0.94 litre
    Vanilya: 28.3 gram
    Karamel: 42.5 gram
    ŞURUBU İÇİN:
    Alkol: 226.4 gram
    Portakal yağı: 20 damla
    Limon yağı: 30 damla
    Hindistan cevizi yağı: 10 damla
    Kişniş: 5 damla
    Portakal çiçeği yağı: 10 damla
  • guncell
  • kardeş allah belanı vermesin formulü denedim atölye havaya uçtu hastaneden yazıyorum beyler sakın denemeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

kardeş allah belanı vermesin formulü denedim atölye havaya uçtu hastaneden yazıyorum beyler sakın denemeyim

• Wikiden "Coca Cola'nın tarifi" yazarsan aynısını görebilirsin :D
  • İnternette birçok iddia var zaten Deep Web'e pek gerek yok.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola%27nın_formülü

Ben içmiyorum, çok zararlı ve izlediğim belgesellerden ve okuduğum yazılardan sonra tiksindim. Ayrıca Coca Cola'nın kapitalizmin en azılı köpeği olması da buna etken. Maliyeti düşürmek için yapmadıkları yok. Müşteriyi adam yerine koymuyorlar. Bundan yıllar önce 2, 2.5 litrelik şişeler bile cam iken şimdi plastik. Plastik türevi şişelerin zararını araştırın. Yine maliyeti düşürmek için verdiğim linkte de yazdığı gibi mısır şurubu kullanıyorlar. Kârları az olduğundan da değil. Maliyeti 1 kuruş bile azaltsalar bu onlara milyonlar olarak dönüyor. Örneğin bir kutu koladan %300, %500 kar ediyorlar. Formülü söylememeleri zaten içmemek için yeterli bir neden.

İsrail malı vs. konularına girmeyeceğim, halka arz edilmiş bir şirket olduğu için pekala bir yahudi tarafından hisse alınabilir. Ama bundan önemlisi zararı.

Özet: İçmeyin

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    zararı saymakla bitmez ben içmeyen biriyim herkezi uyarıyom içmeyin içinde kafein var şeker oranı çok fazla alkol var içmeyin
  • Yalan bu kardeşim . Alkol nedir ya

• çok az oranda var
    burda *ötümüzden bişeler uydurmuyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumed

çok az oranda var
    burda *ötümüzden bişeler uydurmuyoz

Bişey bilmediğin açık. Madem atmıyosun elde tutulur bir kaynak göster. Ordan burdan duydugun saçma şeylerle gelme.

• formülü yasak olsa pepsi, cola turka,kristal vs kola üreten firmalar nerden buldu formülünü. demek ki yasak değilmiş
  • Bu formulün dışında herkesden sır gibi sakladığı madde bana göre Fare Kanı..
    Meyan köklerini kamyon kamyon toplayıp ayıklamadan presden geçiriyolar fare vs içinde ne varsa suyu cıkmış vaziyette hammadde oluyor. Zararlarını yok etmek için bazı kimyasallar attıklarını duymuştum..
    Hatta bunu cocacoladan emekli biri anlatmış, adam çalıştıgı süre boyunca bir yudum kola içmemiş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amerika’daki bir futbol maçında Coca-cola, verdiği bir reklamda birkaç kareliğine formülü vereceğini açıkladı. Ancak daha sonra bunun gerçekten öyle olmadığı ve bir pazarlama fikri olduğu ortaya çıktı. Dijital video kaydedici ile kaydedilen reklamda görülen malzemeler ise şunlardı: "Küçük Hindistan cevizi yağı, Misket limonu suyu, kakao, vanilya, kafein, "lezzet" ve bir gülücük.

1 ons (28 g) Kafein sitrat
    3 ons (85 g) sitrik asit
    1 ons (30 ml; 1 ons) vanilya yağı
    1 kuart (946 ml; 33 ons) misket limonu suyu
    2.5 ons (71 g) "Lezzet," mesela, "Karışım 7X"
    30 pound (14 kg) şeker
    4 ons (118.3 ml; 4.2 ons) kokain tozu(kokaini alınmış kokakin ağacı yaprağının aroması).
    2.5 gal (9.5 l; 2.1 gal) su karamel yeterli
    "kafein, asit ve misket limonu suyunu bir çeyrek kaynar suda karıştır ve soğukken vanilyayı ve aromayı ekle."

Lezzet(Karışım 7X):

80 portakal yağı
    40 tarçın yağı
    120 limon yağı
    20 kişniş yağı
    40 küçük Hindistan cevizi yağı
    40 neroli yağı
    "24 saat beklesin."

Bu tarif malzemelerin ne zaman veya nasıl karıştırılıcağını veya aromanın ölçü birimini belirtmiyor (Buna rağmen "Karışım 7X"'in ilk önce karıştırıldığını ima ediyor.) Bu tariflerden genel olanı, hazırlayanların yöntemi bildiğini varsayıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola%27n%C4%B1n_form%C3%BCl%C3%BC

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.