Bayadır 5.5 civarındaydı, düşmüş. amazon DeepCool MYSTIQUE 360 LCD Sıvı Soğutucu 360mm 5. Nesil Pompa 3400RPM AIO 2.8" 640x480 TFT LCD Ekran Sızıntı Önleyici Tech FT12 SE PWM Fanlar, Gri ve Siyah https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CWGNQSC6/ref=sw_img_1?smid=AIAOKQBMTXAP&psc=1 |
DeepCool MYSTIQUE 360 LCD Sıvı Soğutucu -- 4315Lira
-
-
Arctic III 360'tan daha iyi ve ekranlı, bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay 5500 TL’ye almıştım. Kendimi kandırılmış hissediyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıvı soğutmada marka seçenlerdenim. deepcooldan 1 sefer bile yüzüm gülmedi. MSI sıvı soğutmada da keza böyle. MSI da pompa sesinden artık çıldırıyordum. deepcool da 2 defa sisteme akıntı yaptı 2sindede sıfır ile değişti. allahtan deepcool olan sistemi komple almıştım firma garanti kapsamında 2 defa anakart ve sıvı soğutma değiştirdi. sonra sistemide komple sattım. alan arkadaşta da aynı sorun olmuş servis yine değişmişti.
Şuan ki kasamda tamamını kendim seçtim ve sıvı soğutmada corsair h150i capellix seçtim çok şükür seste yok sorunda yok 2 seneye yaklaşıyor. velhasılkelem sıvı soğutma bence büyük problem marka seçmezseniz.
-
MSI hangi model kullandın bilmiyorum ama 3 aydır MSI MAG CoreLiquid M360 kullanıyorum ve herhangi bir sesi yok. Muhtemelen sana kusurlu olanı denk gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Link ve ürün uçmuş. Hatta çoğu uygun fiyatlı deepcool ürün ya silinmiş ya da fiyatlandırması değişmiş. Yurtiçi yetkili satıcılar uyandı galiba:))
-
bunun pompa hızı kontrol edilemiyor full 3100rpm'de çalışıyor. ses hassasiyeti olan arkadaşlar dikkatli olsun.
-
2.5 sene MSI 240R kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadan. 2 aya yakındır da Mystique 360 kullanıyorum. 14600KF’yi Cinebench R23’te 80C'nin altında tutuyor. Oyunlarda ses pek duymuyorum ama kronik ürünler illa ki vardır.
Kusursuz LCD ekranlı 360mm AIO arayanlar 10K’ya MSI’ın veya 14K’ya Asus’un ürünlerini alabilir :) 4.5K’ya LCD ekranlı 360mm AIO var ama beğendiremiyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 20 Haziran 2024; 12:37:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X