Şimdi Ara

DeepFreeze!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik Yardım bende açılmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım arkadaşlar;

Merhaba arkadaşlar acil olduğu için direk konuya giriyorum. 11 adet bilgisayarı olan bir cafe açtık bilgisayarların ve kendimizin geleceği için herşeyini son sistem aldık. DDR2 1GB ram, P4 3,2 LGA, 120GB sata2 hdd, Asus P5GD2 ddr anakart vs. parçaları olan bilgisayarlara güvenlik için antivürüs programımız ve DeepFreeze programı kurduk ama DeepFreezeler sorun verdi bilgisayarlar Mavi ekrana dönüyor ve restartlıyor ve bir daha sistem açılmıyor. Bende deepfreezeleri kaldırdım ama bizim için gerekli böyle bir program lazım. Bu problemin bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum eğer yoksa başka bir program önerebilirseniz tşklerimizi sunarız.

• asagidaki yazi alintidir,
    (mayis 2005) chip dergisinde
    bazi deep freezecilerden amd 64 bitlik ve sp2 yüklü olmasina karsin yüklemelerine karsi deepi çalistiramadiklarini ögrendim.bende anlayamamistim ama sorunun anladim
    simdi aynen yaziyorum
    sp2 içinde DEP (data execuiton prevention) denen bir güvenlik fonksiyonu var
    ve bu zimbirti sadece amd 64 ve sp2 yüklü makinelede çalisiyor.böylece bazi programlar çalismiyor.bu yüzden bunu devre disi birakmaniz lazim.özeelile amd64 bitli ve sp2 yüklü arkadaslar
    baslat-çalistir a basin
    oraya
    notepad c:\boot.ini yazip ok e basin
    açilan dosyadaki "operating system" basliginin altinda "windows="microsft windows XP" satirini bulun
    ardindan bu satirin sonundaki "/NoExecute=OptIn" ifadesini "/Execute" olarak degistirin. ardindan kaydedip bilgisayari yeniden baslatin.
    olay budur herkes çalismayan programlarina amd 64 olan ve sp2 yüklüyse bu olaya dikkat edin

• quote:

Orjinalden alıntı: ram_hom

Teknik Yardım bende açılmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım arkadaşlar;

Merhaba arkadaşlar acil olduğu için direk konuya giriyorum. 11 adet bilgisayarı olan bir cafe açtık bilgisayarların ve kendimizin geleceği için herşeyini son sistem aldık. DDR2 1GB ram, P4 3,2 LGA, 120GB sata2 hdd, Asus P5GD2 ddr anakart vs. parçaları olan bilgisayarlara güvenlik için antivürüs programımız ve DeepFreeze programı kurduk ama DeepFreezeler sorun verdi bilgisayarlar Mavi ekrana dönüyor ve restartlıyor ve bir daha sistem açılmıyor. Bende deepfreezeleri kaldırdım ama bizim için gerekli böyle bir program lazım. Bu problemin bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum eğer yoksa başka bir program önerebilirseniz tşklerimizi sunarız.

deep freeze 4,20 yi kur .. sorunun kalmayacağına inaıyorum
    http://rapidshare.de/files/9788210/Deep_freeze.doc.html
    r a pi d olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.