Şimdi Ara

deepfreze error 000000004 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm kardeşlerim bi sorum olcaktı size yardımcı olursanız sevinirm ben internet kafe işletiyorum ve bu hataya son zamanlarda çok rastlıyorum önceden sp1 kullanıyordum hiç sorun yoktu. sonra sp2 kullanmaya başladım ve o cd ile kurduğum makinede bu hatayla karşılaşmaya başladım dün akşam bi makinaya format attım kurdurmadı eski deepfrezi sonra yenisini indirdim o oldu bundan sonrasıda garip yeniden başka bir pc ye format attım ve yeni indirdiğim deepfrezede uyuşmadı tekrar yeni deepfreze indirdim önceden böyle bir sorunum yoktu. zannedersem sp2 cd sinden kaynaklanıyor bu hatayı nasıl giderebilirim xp cd sini değiştirmekten başka bi bilgisi olan warmı benimle paylaşırsa sevinirim

http://img57.imageshack.us/img57/6471/hattabq3.jpg

• hocam bende deepfreeze v4 var sp2 ile sorunsuz calisiyo istersen gonderebilirim
  • gönderirsen iyi olur birde onu deniyim ama bendeki sp2 cd sinden kaynaklanan birşey bu arada resimdeki sorunu bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim kolay gelsin
  • bu konuda bilgisi olan yokmu :(
  • öncelikle kurdugun deepfreezin aynı sürümünün setupunu indirip çalıştırıp uninstall yapman lazım daha sonra değişik bi sürümünü yükleyebilirsin
  • şimdi eski 8 aydır kullandığım sp1 le formatladım pc yi kaç aydır sorunsuz çalışan deepfreze şimdide aynı hatayı veriyor error 000000004 diye bişi çıkıyor xp cd lerinide değiştirdim düzelmiyor farklı makinelerde ve farklı deepfreze sürümlerini denedim olmmuyor. :( anlıyacağınız format attığım makineye deepfreze kuramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    2 ay önce açıldı
    WHEA LOGGER ID 17 HATASI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.