Şimdi Ara

Deepwater Horizon (2016) | Mark Wahlberg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel filmdi. Seviyorum böyle gerçek olayları anlatan filmleri.

Anlamadığım bir nokta var bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.

Her yer cayır cayır yanıyorken boruyu kesmek için neden bu kadar süre beklediler acaba? O durumdan sonra o borunun çalışmasını falan mı umuyorlardı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Ocak 2017; 15:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Çok güzel filmdi. Seviyorum böyle gerçek olayları anlatan filmleri.

Anlamadığım bir nokta var bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.

Her yer cayır cayır yanıyorken boruyu kesmek için neden bu kadar süre beklediler acaba? O durumdan sonra o borunun çalışmasını falan mı umuyorlardı acaba?

Sadece bir kişide yetki var. Oda zaten elimi tuşa koyun diyor.

O tuşa basılınca daha kötü bir felaket olacağını düşünerek kimse basmıyor. O sorumluluğu almak istemiyorlar.

• Filmi yeni izledim. Olması gerektiği gibi bp firması güzelce karalanmış. Bp elemanları için öyle oyuncular seçmişler ve elemanlar oynamışki özellikle top sakallı yaşlı eleman tam bir iticilik örneği. Yazık çok yazık, sırf para uğruna kaybedilen hayatlar ve bir ton çevre felaketi. Birde filmin sonunda kazaya sebep lan bp elemanlarının suçlamaları düşmüş diye bilgi verildi. Buda ayrı komedi ömür boyu ceza almaları lazım. Felaket bir trajedi..
  • Güzel film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film sanki biraz kısa gibi geldi. yada bir şeyler eksik gibiydi, tam çözemedim. ama yine de güzel filmdi. en azından sıkmadı.
  • 1 ay oldu fhd indirdim duruyor .tr altyazı daha güzel çocuk n hafta indirdim bakalım ne zaman izlerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.