Şimdi Ara

Deezer ve Spofity Maceram (WP BİTMİŞ ARKADAŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 yıldır Windows Phone kullanmaktayım kullanmadan önce de platformu yakından takip ediyordum önceden sitelerden müzik indirip dinlerdim yasal yollarla kul haklı yemeden müzik dinleyeyim dedim ama memnun değilim.memnun değilim demek az olur kendimi 3310 kullanıyor gibi hissediyorum.
    Deezer
    Uygulama kendi kendini kapatıp duruyor
    Müzik kitaplığını görmeme sorunu
    Müzik çalar kısmının baya dandik olması
    Çevrimdışı müzikleri silmede sorun yaşamak

Arkadaşlar deezer wp de en son 5 ay güncellenmemiş ios ve andorid de şubat 2016 da güncellenmiş

Spofity
    Program geç açılma sorunu
    Programın açılmama sorunu
    Çevrimdışı müziklerim indirilmiş olduğu halde benden tekrar indirmemi istemesi ve müzik dinletmemesi
    Müzik çalar optimizasyon sorunları
    Spofity wp de tam 1 YIL önce güncellenirken ios ve android de şubat 2016 da güncelleme almışlar

Arkadaşlar telefon htc 8x kullanmaktayım telefonu restart çektim yazılım attım ama hala aynı değişen bir şey olmadı sorunlar olmadı deezer ve spotify de param ile rezil oldum programlar çok uzun sure güncellenmediği için sorunları çok inanın spotfiy kullanan iphone arkadaşım var i5s 16 gb kullanıyor ve spofity i çatır çatır kullanıyor hiç sorun yaşadığını görmedim ben ise 2 müzik dinleme zevki yapamıyorum hep hata hep hata
    Durum şudur ki ben bu telefonu alırken wp ileride yürür diye aldım ama hala yerimizde sayıyoruz wp 10 da da ümit yok 10 na güvenmeyin uygulama yapımcıları desteklemedikten sonra istersen wp 20 gelsin gene aynı olur artık wp nin gelişeceğine dair umudum kalmadı en kısa zamanda bu platformu terkedicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf bu yüzden ms win10 uygulamaların son guncelleme tarihini gizledi. Win10 markette hangi tarihte guncellendiği yazmıyor insanlar yanılıyor. Bu platformu seçeçek kişi çoğu uygulamaya 1 yıl guncelleme gelmediğini gorse almaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al benden de o kadar. Lumia920 maceram Spotify ve başka uygulamalardaki dengesizlik, eksiklikler nedeniyle son buldu. Ben de bir buçuk yıl umutla bekledim ama nafile.

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    Ben de terketmek istiyorum da para yok biriktirmeye başladım

• Edit: 2 gündür spotify da çevrimdışı indirdiğim müzikleri dinleyemiyorum hafıza inmiş gösteriyor ama dinleyemiyorum
    Paranla rezil olmak böyle bir şey olsa gerek o kadar premium hesap aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Edit: 2 gündür spotify da çevrimdışı indirdiğim müzikleri dinleyemiyorum hafıza inmiş gösteriyor ama dinleyemiyorum
    Paranla rezil olmak böyle bir şey olsa gerek o kadar premium hesap aldım

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Uygulamayı silip baştan yükledim, listelerimi, müziklerimi baştan indirmek zorunda kaldım. Başka bir çözümünü bulamamıştım.

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    Yazılımı sildim tekrar yükledim telefona da yazılım attım ama aynı sorun haşa devam ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deezer ve spotify da rezilliğin önde gideni,doğru düzgün çalışmıyor,güncelleme yok kararlı surum program demeye bin şahit lazım,olay kaldıki paralı bir müzik platformunun müşteri toplaması gerekirken,os marka model ayrımı yapmaması gerekirken inatla windows mobil platformuna yokuş çekmesinin altında başka bir neden aramak gerekir,para ver rezil ol mantığıyla benide soğuttular,adam gibi müzik dinleyemiyoruz

• Stabil olan bir MixRadio vardı, onu da dün itibariyle gömdük arkadaşlar! 2 yıllık Lumia maceramın sonuna yaklaşıyorum.

• Spotify için free deniliyor ancak şirket uygulamayla hiç ilgilenmemiş. Microsoft ne kadar suçlu ya da ne kadar masum bilemem ama durum içler acısı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mixradio varken spotify neymiş diycemde microsoft sağolsun onuda hiç etti... Ulan be Nokia bee...
  • Bende platformu terk edeceğim beyler o kadar wp yi savunduk gelişecek diye ama boş tarayıcı adam akıllı çalışmıyor Flash Player lı tarayıcı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 28 Şubat 2016; 11:59:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Sırf bu yüzden ms win10 uygulamaların son guncelleme tarihini gizledi. Win10 markette hangi tarihte guncellendiği yazmıyor insanlar yanılıyor. Bu platformu seçeçek kişi çoğu uygulamaya 1 yıl guncelleme gelmediğini gorse almaz.

Bende diyorum niye gözükmüyor. Windows Phone pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

mixradio varken spotify neymiş diycemde microsoft sağolsun onuda hiç etti... Ulan be Nokia bee...

Mixradyo da neymiş...

İndiriyorum internette 320 kbps lik mp3 leri dinliyorum krallar gibi!

Az küfretmedim zamanında Spotify a.

Türkiye ile anlaşmaları yok adamların bize özel bu free olarak dinleyememek!
    Tepelerine taş düşsün :)

Yine de geri zekalı uygulamalar yüzünde ios ve androidden hızlı olan bu sisteme laf etmem ben arkadaş.
    Günün sonunda hala pilim var! Kullanıyorum, bazen elimden düşürmüyorum.
    Zo durumda bırakmıyor beni.
    Seviyorum...
  • badtrip kullanıcısına yanıt
    keşke size katılabilsem ama sadece spotify ya da deezer da sorun yok instagram 1.5 yıldır hiç güncelleme almadım facebook uygulaması işe yaramaz bir uygulamdan başka bir şey değil daha birçok sorun daha var wp nin geleceği parlak değil görünen yol klavuz istemez
  • Mix radio'ya ne oldu arkadaşlar bende sağlam ?

• Mix radyo kapanıyor

• Microsoft kendi elleriyle oldurdu mobili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 Evrensel Deezer yeni uygulaması mağazada! Onu deneyin bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.