Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tırt çıktı ürünler ya. o kadar da ürün ayarlamıştım bir tane bile almadım
  • Beğendiğim ürünün bedeni yok, bedeni olanlardan beğendiğim yoksa ben zurna mıyım ha?
  • Bari kemer alayım dedim, yanına da 3-5 bir şey atarım diye düşündüm atacak 3-5 şeyi de bulamadım. O kadar vahim. Triko ve sweatshirt yapsalar olmazdı sanki.
  • kampanya kodu var mı acaba? acil yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

kampanya kodu var mı acaba? acil yardımcı olurmusunuz?

UP
  • Pantolonlar güzel ya benim bedenime göre var
  • Arkadaşlar bizde yalan yok kampanya var dediler geldik, herkese hayırlı alışverişler.

Aldıklarınızı buraya yazın fiyat vs. bakalım görelim.

Bende 8 parça ürün aldım, 101 TL verdim.

SAOLASIN DEFACTO :)
  • 5parça ürün aldım.50tl ödedim
    Pijama takımı,bermuda şort,pantalon,kazak,kapri
  • ben anca 3 parça bulabildim;

http://www.defacto.com.tr/pantolon-92433

http://www.defacto.com.tr/belden-buzgulu-yagmurluk-91943

http://www.defacto.com.tr/kareli-gomlek-102527 gömlekte de kararsızım sabahın köründe kalkıp beklemeye değmedi gibi

2 de pijama takımı ekleyip alıyorum. Gelen ürünleri beğenmediğimiz taktirde mağazadan iade ve değişim yapabiliyoduk dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyonx -- 10 Eylül 2013; 8:52:15 >

• Kod bulan yok mu arkadaşlar ?
  • pek bekledigime deymedi.. cagirdim babami aldik ona bişeyler
  • 4 pantolon bir sort aldım. kapıda ödeme ile 54 tl tuttu
  • 75 TL de 10 indirim ; SPP26NRQ75 alışverişten sonra facede paylaşınca çıktı tek kullanımlık olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyonx

75 TL de 10 indirim ; SPP26NRQ75 alışverişten sonra facede paylaşınca çıktı tek kullanımlık olabilir

"SPP26NRQ75" numaralı kupon kodu hatalı. Size özel olabilir.
  • Hiçbir şey almadım.Kapattım. Aslında 6-7 ürün buldum, beğendim ama almaktan vazgeçtim. Önümüz kış.Kısa kol almaya gerek yok.
  • Gençler indirim kodu var mı 159 tl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ana Sayfada Anında indirim başlığı altında şöyle bir reklam var. 149 TL üzerine 25, 99 TL üzerine 15, 69 TL üzerine 10 TL indirim.

BU indirimi nasıl kullanacağız anlamadım ama?

Bunu kullanabilir muyuz
  • Dun ekledigim urunlere simdi baktim herhangi bir indirim yok fiyatlar ayni.Gecerli adam gibi bir kod da yok.Ayrica istedigim giysiler yok , olanlarinda bedeni yok.Artik kismetse seneye bu seneyi kapattik gibi gozukuyor.Herkese iyi alisverisler.
  • 149,85 TL'lik alışveriş yaptık

Babamada 4-5 tane pantolon aldık ama sepetteyken ürün stokta kalmamıştır tarzında bir şey yazdı mecburen çıkartmak zorunda kaldık adam çok sinirlendi niye benimkileri çıkartıyolar özellikle almıcam hiçbir şey, kendilerine ayırtıyolar, sen siparişi geçmediğin için gitti falan dedi ama sonunda siparişi geçtik
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.