Şimdi Ara

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
24.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 parça ürün aldım(3 şort + 2 Gömlek + 2 Tişört + 2 Saat + 1 Ayakkabı).Dün akşam teslim aldım. Hepsinin bedeni tam oldu ve herhangi bir defolu ürün çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Ayrıca pantolon alanların bilgisi olsun.

ONLİNE SİPARİŞLERDE PAÇA KISALTAMA İŞLEMİ ÜCRETSİZ, NORMALDE 3TL GİBİ BİR ÜCRETİ VAR :)

Hocam o işlemi nasıl yapıcaz acaba mağazaya gidip söyleyeceksiniz? Orada denesek teslim alırken kabul ederler mi?

Birde mağazada istediğimiz ürünle değiştirebilirsiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişlerin durumu halâ "Hazırlanıyor". Gönderilmiş ama güncellenmemiş olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Benim siparişlerin durumu halâ "Hazırlanıyor". Gönderilmiş ama güncellenmemiş olabilir mi?

Bende 4 gün önce sipariş verdim hazırlanıyor yazıyor ne yapmak lazim

• Arkadaşlar dün erkek pantolonlarından 10 çift almıştım, akşam denedim ve hepsini iade ettim kumaş ve bedenleri tuhaftı almak isteyen arkadaşlar çok iyi düşünsünler
  • Sipariş durumu beklemede yazıyor, yani ürünü hazırlayıp kargoya mı verecekler yoksa ürün mü bekleniyor anlamadım

• Pazar sipariş verdim 5 atlet 1 havlu, hazırlanıyor durumuna geçmiş.
  • Çok ürün vardı, pek ilgi görmedi neden bilmiyorum ama çoğu kaldı

Fena fırsat değildi.
  • 19.90 lık donlar teklimiydi.ben 3 lu diye almistim.

• 2 pantolon 22 lira. Paça ücretsiz.

11 lira pantolon, 5 lirada parçayı çıksam 6 liraya pantolon almış oldum. İyi kampanya idi.

• Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Magazadan teslim alirken pacasini olcun diyorsunuz, bir eleman olcup ertesi gun aksam alin diyor. Kampanya urunu oldugundan istediginiz urunle degistirme isi olmayabilir dusuncesindeyim..

• Kısmi iptal yaşayan oldu mu?

2 gömlek aldım birisi iptal diğer kargolanıyor olarak gözüküyor. ee şimdi ne olacak 24 tl ödeme yaptım. 22 tl gömlek kargoda 24 lük olan iptal.

neyi iade edecekler nasıl olacak şimdi ?

• sepette düşmüyor sebebi nedir acaba :S
  • Resul069 kullanıcısına yanıt
    Kampanya pazar akşamı bitti.

• over_dose O kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam tarihi karıştırmışım :):)
  • Arkadaşlar sistem güncellenmedigi için hazırlanıyor diye gözüküyor. Benim sipariş de hazırlanıyor diye gözüküyordu ama az önce kapı çaldı, siparişler geldi. Şaşırdım bayağı.

Bu arada cumartesi günü sipariş vermiştim. Cumartesi ve pazarı iş günü degil diye saymazsak pazartesi günü kargoya vermişler.

Ben 2 kot almıştım. 12.5 liraya bu denli kaliteli olacağını bilseydim 6 tane alırdım en az. Kesimi iyi, yakıştı üzerime.

• biten fırsatlara taşıyın şu konuyu artık ya
  • arkadaşlar ben 4 t shirt aldım , birini beğemedim diyelim , iade ettim , bana nasıl bir geri odeme olur , 4 t shirt 30 tl den , 60 tl odedim.zaten bedava diyip geri odeme yapmama gibi bir çakallık yapabilir mi yoksa , 2 tane mi iade etmem gerekir geri ödeme almam için
  • fatih399 F kullanıcısına yanıt
    hocam burda cevap aramana gertek yokki hesapla işte sen 4 t.şörte 30lira verdiysen birini iade edersen 7.5tl alırsın gibi kalkıpta sana 15tl iade edecek deiller :)
  • Aldığım 6 tişörtten 4 tanesi arızalı çıktı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.