Şimdi Ara

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
24.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünleri pek kaliteli olmasa da sezonluk giyebilebilir.Bir kaç parça bir şey aldım bende haber veren arkadaş sağolsun.
  • bu ürünleri ne zaman kargoya verecekler acaba çok yavaş çalışıyor sistemleri
  • 11 siparişte 22 parça ürün aldım. İçinden biri kendi kendine tedarik edilemiyor diye iptal oldu. Bugün maltepe park mağazasına geldim tedarik edilemedi diye iptal edilen ürünüm orada duruyordu. Kasiyere soruyorum onlarla bizim alakamız yok depodan gönderıyorlar mağaza ayrı diyor. 10 siparişim kargoya verilmişti. Bugun 2 siparişimi teslim aldım. 2 kazak 2 şort. Şortların 2'side 36 beden. Biri büyük oldu biri küçük oldu. Değişimde yapamıyoruz çünkü tüm bedenleri sömürülmüş ve geçen senenin ürünüymüş. Ama şortlar gayet güzel gözüküyor(şimdilik). Sanırım iade ürün bunlar etiketleri yarım hep. Şortun birinde ufak iplik atmaları falan var ama sorun değil 25 liraya geldi olur öyle. Benim anlamadığım her gün gidip siparişleri tek tek mi teslim alacağım? Bu ne saçma sistem böyle? Göndersene hepsini bi arada. Kafana göre iptal ettiğin ürünü mağazada görüyorum sonra bana biz ayrıyız diyosun. O zaman de facto adı altında satış yapma? Boynerde böyle saçmalık görmedim... Ucuz olduğu bariz belli oluyor ama f/p açısından güzel ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    defacto online ürünleri merkezden gönderiyor. ama tabi şube teslim olan ürünler o şubede varsa ordan da ayarlasa fena olmazdı.
  • yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Mağazadaki stok ile sitedeki stok farklı. Senelerdir bu şekildeydi zaten. Ürünler depolardan geliyor, varsa aynısı mağazada değişim yapıyorlar. İade hakkınız zaten var..

İptal edilenlerde tedarik edememesi stok sorunu olduğunu gösteriyor, stok giren elemanın dikkatsizliğinden veya aşırı yüklenmeden dolayı olabilir :) Para geri yatıyor zaten burada da problem yok.

1 hafta ürünler mağazada duruyor, her gün gitmenize gerek yok, bekleyin hepsi gelsin.. Olmayan ürünleri iade edebilirsiniz..
  • Ben de 4 kemer siparis verdim cok temiz kampanyaydi ama umarim kargolanir bakalim, halen beklemede yaziyor.

• Ayrıca pantolon alanların bilgisi olsun.

ONLİNE SİPARİŞLERDE PAÇA KISALTAMA İŞLEMİ ÜCRETSİZ, NORMALDE 3TL GİBİ BİR ÜCRETİ VAR :)
  • Benim siparişimdekiler de sabahtan beri paketlendi olarak bekliyor kargoya vermeye niyetleri yok heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: fat1h_arslan

Benimkiler hala kargolanmadı. Sms atarlar mı? Üye olmadım

Ben de aynı durumdayım cuma sipariş verdim.

• Ürünleri teslim alanlar dikkatli kontrol etsinler. Defacto internet mağazasından aldığım her siparişte bi kusur/defo çıktı. Her siparişimde eksiksiz bir tane defolu ürün çıkıyor mutlaka.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bir alana bir bedava olduğu için siparişi komple iptal etmek gerekiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ürünleri teslim alanlar dikkatli kontrol etsinler. Defacto internet mağazasından aldığım her siparişte bi kusur/defo çıktı. Her siparişimde eksiksiz bir tane defolu ürün çıkıyor mutlaka.

Benim aldığım şortta defolu çıktı. Bosuna ucuz vermiyorlar demekki. Zaten kalitesiz ürünler. Neyse en azından bi süre giyilir

• MrKhan kullanıcısına yanıt
    Sanki farklı mağaza ürünü gibi davranıyorlar

• 27,5 liraya miss gibi kargo pantolon almıştım iptal etmişler gööya tedarik edemiyorlarmış!! Boy olarak bir büyük bedenini istediğime dair mail attım ama bakalım ne olacak.

Güzel kampanya oldu ama bakalım ürünler nasıl olacak? yaklaşık 170 liralık alışveriş yaptım en çok da 16 çift çorap aldım onlara seviniyorum

tabi gelirse
  • Sanırsam kampanya bitmiş. Sıcak fırsatlardan kaldırılabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

quote:

Ürünleri teslim alanlar dikkatli kontrol etsinler. Defacto internet mağazasından aldığım her siparişte bi kusur/defo çıktı. Her siparişimde eksiksiz bir tane defolu ürün çıkıyor mutlaka.

Benim aldığım şortta defolu çıktı. Bosuna ucuz vermiyorlar demekki. Zaten kalitesiz ürünler. Neyse en azından bi süre giyilir

Hani sökük falan olur anlarımda aynı tişörtün farklı renklerinde yaka genişliği nasıl 2 kat olabilir anlamadım. Biri bisiklet yaka diğeri esnetsem büstiyer olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

quote:

Hani sökük falan olur anlarımda aynı tişörtün farklı renklerinde yaka genişliği nasıl 2 kat olabilir anlamadım. Biri bisiklet yaka diğeri esnetsem büstiyer olacak.

bende ufak bi sökük vardı sinir bozucu ama yapcak bişey yok ucuz

• Yarın şubeye almaya gideceğim. Paketleri açıp baktıktan sonra aldığım şubeye aide edebilir miyim bir sıkıntı olursa? Yoksa kargoyla depoyami göndermek gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    iki türlüde iade alınıyor diye biliyorum
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Böyle indirimlerde 20 liraya ayakkabı mı olur lan diye kendimizi düşünmekten bu tarz durumları akıl edemiyoruz. Güzel örnek olmuşsunuz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.