Şimdi Ara

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
24.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system_25

quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu ne arkadas 300 liralık mal koydum 70 lirasını düştü fiyat. Niye oyle oldu

sepete en fazla 2 ürün ekleyebilirsin faydalanmak için. 2 üründen ucuz olanı düşüyor

2 üründen fazlası da oluyor fakat hangileri en ucuzsa onları düşüyor. Örneğin 4 eklediniz, en pahalı olan 1. ve 2. ürünleri ödeyip 3 ve 4e para vermiyoruz.

öyle mantıksız oluyor. pahalı olan 2sini beraber ekleyip 1ini bedavaya almış oluruz. diğer türlü kazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.defacto.com.tr/plaj-havlusu-447901

mağazadaki fiyatı 25tl idi bugün gördüğümde. 2 tane alsak adet fiyatı 6.5tl ye geliyor. baya karlı alışveriş oldu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system_25

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu ne arkadas 300 liralık mal koydum 70 lirasını düştü fiyat. Niye oyle oldu

sepete en fazla 2 ürün ekleyebilirsin faydalanmak için. 2 üründen ucuz olanı düşüyor

2 üründen fazlası da oluyor fakat hangileri en ucuzsa onları düşüyor. Örneğin 4 eklediniz, en pahalı olan 1. ve 2. ürünleri ödeyip 3 ve 4e para vermiyoruz.

öyle mantıksız oluyor. pahalı olan 2sini beraber ekleyip 1ini bedavaya almış oluruz. diğer türlü kazık

tabii ki öyle, arkadaşın "neden beklediğimden daha az indirim alıyorum?" sorusuna yönelik yazdım. İkiden fazla ürün alındığında en pahalı olan ilk yarısı ödeniyor, son yarısı indirimli oluyor. iki iki almak lazım.

• 250 lira kaçtı yine bana
  • çorap alıcam bi türlü indirim düşmedi ?
  • 99,99 TL ödedik yine akşam akşam. Erkek montlarını yağmalamışlar.
  • İndirim bende de geçerli olmuyor sadece 1 ürüne indirim oluyor sepettw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

İndirim bende de geçerli olmuyor sadece 1 ürüne indirim oluyor sepettw

Sepette kaç ürün var? Ayrıca 1 alana 1 bedava ibaresi her üründe yok. Bu ibareye ait olan ürünlerden almak gerekiyor.
  • alperxemre kullanıcısına yanıt
    Ölücülük değil akıllılık. 100 liralık alışverişim 150 tl tutuyordu. Çünkü sepette 60 ve 70 liralık ürünleri birbirinden çıkarmak yerine 60'ın bedavasını 10 liralık, 70'in bedavasını 12 liralık ürün seçiyordu. 2 farklı sipariş halinde 70+60 ürünü alınca 70 lira ödedim, kalan tshirtleri de tek siparişte alınca 30tl ödedim. Kargoyu da şubeye isteyince 5+5 kargo parasından kurtulmuş olduk.

Nasıl yapılır?

Ödeme ekranında devam edin kargo adresi girerken şubeye teslimat seçeneği çıkıyor.
  • indirimleri yanlış hesaplıyor
  • 300 lira masraf yaptık.. içinden kısmi iadeler olacaktır bazılarını emin olmayarak ve ihtiyaç olmadığı için aldım..

6 çift bot aldım 68.97.. buna masraf demiyorum mahallede sokakta yaşayan iki abi var 2 çifti onlara vericem.. sadece 1 kış çıkarıp çöpe atsalar bile yeter.. diğer 4 ünüde muhtara bırakırım ihtiyacı olan birilerini bulur elbet..
  • Haber veren arkadaşa tesekkurler. Bu kadar borcun içinde biraz daha borç yaptık

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava

• Sepete 3 farklı ürün ekleyince 1 alana 1 bedava tam olmuyor

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Sabah sabah borçla uyandık ama iyi oldu

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu5uf37 -- 28 Mayıs 2017; 5:52:22 >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyatlı ürünler ekleyin​ oluyor. Mağaza teslim kargo ücreti yok. Şaka gibi fiyatları var. Pantolon 23 plaj havlusu 13 kazak 23 yarısıni ödeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defacto işini bilir en son kupon dağıtmıştı ürünlerin fiyat etiketleri kesilmiş geldi birini unutmuşlar. İnternet satış fiyatı ile üstündeki etiket bambaşka !!!! Ürünlerin kalitesi yer bezinden halliceydi !!! Lcw gibi bile yanında üst kalite kalıyor
  • avantajixten bahseden olmamış sanki?
  • 170₺ harcadım avantaj unuttum 😬

• 12 tane uzun kısa kol tshirt aldım mağaza teslimi yaptım tane 6.8 tl ye geldi 82 tl ödedim genede hesapta karışıklık var benim hesabıma göre 75 tl olması gerekiyordu 7 tl lik fazlalık var mağaza teslimi içinde kargo ücreti kesilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrmblgl -- 28 Mayıs 2017; 13:14:37 >
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    12 ÜRÜNÜN en düşük fiyatlı 6 tanesinin fiyatını sildiğindendir.. 12 tl lik üründen 2 şer 2şer al.. magaza teslimi yap hepsinide.. o zaman dediğin fiyata gelir..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.