Şimdi Ara

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
24.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç siparişi geçtim şu anda indirim düşmüyor
  • ödemeyi yaparken hata kodu verdi,ancak ödeme alındı,ne yapmak lazım iade için,aşırı dandik bi siteleri var
  • akbank neo chip para geçiyor mu? bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhkonya

akbank neo chip para geçiyor mu? bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Ben göremedim öyle bir seçenek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ilaç gibi geldi şu alışveriş.Bu kış hep yeni mont almayı düşünmüştüm denk gelmemişti.Şimdi 120 liraya 2 güzel mont çektim hem de tam istediğim tarzda.Saolun millet.

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu ne arkadas 300 liralık mal koydum 70 lirasını düştü fiyat. Niye oyle oldu

sepete en fazla 2 ürün ekleyebilirsin faydalanmak için. 2 üründen ucuz olanı düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

quote:

sepete en fazla 2 ürün ekleyebilirsin faydalanmak için. 2 üründen ucuz olanı düşüyor

2 tane aynı fiyatta pantolon ekledim indirim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

quote:

2 tane aynı fiyatta pantolon ekledim indirim yok

Kampanyalı ürün olduğuna emin misin ikisininde
  • Bugünlük bu kadar yeter konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• Seçili ürünlerin hepsinde indirim olmuyor yarım saattir kazak kombinlemeye çalıştım indirim düşmedi en sonunda denk geldi indirimli aldım olmuyor diye pes etmeyin ürünleri değiştirince oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

Adam akıllı uzun bir pantolon olduğunu nasıl anlıyoruz? Hep kısa.

tecrübeyle sabit
    pantolonları ya çok dar ya da laçka oluyor genelde

Yorumun için sağolasın ama çoktan aldım, hayırlısı olsun. Önceden defacto'dan almıştım bir tane pantolon. 34'dü o. Biraz daha zayıfladığım için 32 aldım bu sefer.
    25 liraya 2 tane aldım bakalım, boyunu da 34 seçtim.
    Umarım beden olur, gerisi sıkıntı değil. 25 liraya don olamıyoruz, 2 tane pantolon almışız. Cok bir şey beklememek lazım. :)
  • Güzel oldu borca sokulduk :) haber veren arkadaşa teşekkürler işimize yaradı..
  • quote:

Bugünlük bu kadar yeter konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Senden gördüm iştahlandım :) Sence hangisi?
    DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 BedavaDEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Mayıs 2017; 18:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Aradım fakat ürünler elimize ulaşınca faturayla beraber mağazadan iptal edebilirsiniz 1 hafta içinde ücret iadesi karta yansır diyorlar. Aslında daha mantıklı hem neymiş ne değilmiş görürüm bir kısmını iade ederim belki.

Ben bedeni yanlış aldım iptal edin dedim. 2 kez siparişi iptal ettiler. Sipariş no istiyor iptal edelim mi diyor evet diyorsun bitti diyor.

@over_dose iptal sonrası para 3-4 güne gelir diyordum 34.99 ve 39.99 olan 2 provizyon siparişi provizyondan çıktı yani hemen iadesi oldu ama sitede iptal olan siparişler halen beklemede yazıyor. Beden seçeceğim boşalmadı aldığım bedenler tükendi diyor. S ile XL almıştım. S ile L alacağım. S beden tükendi diyor halen :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Mayıs 2017; 18:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Bugünlük bu kadar yeter konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Senden gördüm iştahlandım :) Sence hangisi?
    DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 BedavaDEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava

hocam valla ilk yani çizgisiz düz gömleği beğendim ben, hoşmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldım :)
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • paylaştığınız için teşekkürler.
  • hepimize..

• quote:

quote:

2 üründen fazlası da oluyor fakat hangileri en ucuzsa onları düşüyor. Örneğin 4 eklediniz, en pahalı olan 1. ve 2. ürünleri ödeyip 3 ve 4e para vermiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.