Şimdi Ara

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
24.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raziel82

Zevkler ve renkler tartışılmaz. giyilebilir. Şahsen ben izmirliyim ve mavi jeans ile önünde izmir yazan tişörtleri giymeyi çok sevdim. ha tasarımı, kendi tabirimizle izmirce nin esprili şekilde kullanımıyla ilgili olarak oldukça güzel bir seriydi. kötü tarasımlar için birşey diyemem :)

http://www.trendus.com/fotograf/izmirce-mavi-tisortlerinde-204635

İstanbul böyle değil hocam camili köprülü ne bileyim kız kuleli. Lcwde bir kaç tur atın anlarsınız. Sizinkiler çok güzelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: please44

XXL giydiğim için bol seçenek arasından istediğim t-shirtü rahatça alabildim konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada organik t-shirtün diğerlerinden farkı nedir bilen varmı

Hindistanda mı nr organik pamuk ike tişörtler falan üretiliyordu sanırım. Greenpeace'in bununla ilgili bi projesi de vardı. Onla alakalı olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

teşekkür ederim kardeş kaptım 22 tane buradan bekiroro ya meydan okuyorum

DEFACTO Seçili Ürünlerden 1 Alana 1 Bedava

Sepeti bu kadar doldurmak yerine 2 şerli olarak sipariş vermek daha mantıklı değil mi hocam. Netice de sepetteki en ucuz ürün bedavaya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

XXL giydiğim için bol seçenek arasından istediğim t-shirtü rahatça alabildim konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada organik t-shirtün diğerlerinden farkı nedir bilen varmı

Hindistanda mı nr organik pamuk ike tişörtler falan üretiliyordu sanırım. Greenpeace'in bununla ilgili bi projesi de vardı. Onla alakalı olsa gerek.

Yanlış bilmiyorsam bu konuda biraz yanlış anlaşılma olabiliyor. Tekstil sektöründe "organik" ibaresi görüldüyse, bunun anlamı "geri dönüşüm"den elde edilmiş malzemelerden üretilmiştir. Yine de emin değilim ama benim bilgim bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

quote:

Yanlış bilmiyorsam bu konuda biraz yanlış anlaşılma olabiliyor. Tekstil sektöründe "organik" ibaresi görüldüyse, bunun anlamı "geri dönüşüm"den elde edilmiş malzemelerden üretilmiştir. Yine de emin değilim ama benim bilgim bu yönde

Yanlış biliyorsun.. organik, ne zamandan beri geri dönüşüm için kullanılan bir kelime oldu.. geri dönüşümden üretilmişse, geri dönüşümden üretilmiştir diye belirtilir..

organik pamuktan ise, gerçekten de organik koşullarda yetişmiş pamuktan üretilmiş demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: XGames

quote:

Gece gece 16 parça ürün girdi. Defacto internet alışverişine baya mesafeliydim ama yine kumar oynadım.
    180 TL falan tuttu sanırım.

Tabi ki doğru yöntem ile. Sıcak fırsatlar love.

İade-değişimlerde ayvayı yedik, çok uğraştıracaklar ama olsun.

İade - değişimde uğraştırmıyorlar hiç sorgulamadan 2-3 günde para hesaba yatıyor.

1+1 ile zor olacak hocam. Uok bu bedavaydı para iadesi olmazdı yarım olurdu cart curt. Çek kullanmışım 30 tllik tişörtü 20 tlye almışım mağazada 20 tllik ürünle değişim yapabilirsiniz diyor çeki yakıyor. Kafa bu. Lcw ile alakası yok.

Yarısı defolu gelecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Mayıs 2017; 11:45:33 >

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    onlarda yok zaten hocam ama gözüme onlarda ucuz göründü ordan bir ürün diğer taraftan kampanyalı olanlardan 2 ürün aldım
  • Adresi mağaza seçince ücretsiz kargo oluyor

• alperxemre kullanıcısına yanıt
    Benim yakınımdaki avm de var mağazaya nasıl istiyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

quote:

Kumaş fabrikasında 4 yıl çalıştım.

Organiğin dediğinizle alakası yok.

1-) Kumaş %100 pamuk, yün vs olur ya da kimyevi karışım olmaz.

2-) Boyasında kimyasal olmaz ve boyandığı kazan organik kumaşı temizleme işlemi öncesinde önceki kalıntıları yok etmek için sözde temizlenir.

Kıyafette geri dönüşüm muhabbeti yok. Hurda Kumaş topu hatalı renge boyanmışsa, üzerinde lekelenme/solma/haslık/kırık varsa genelde lacivert ve siyaha boyanıp ucuza kaktırılır.

Bundan daha kötüleri oluyor yoğun may dönmesi, delik, sökük vs vs bunlarıda hurdacı gelip alır. Atlet, kilot, bikini, çocuk kıyafetinde değerlendirmeye çalışır.

En en kötüsü şerit şeklinde artık kumaşdır. Bu bile satılır asma bağlarken ve çeşitli bağcılık işlerinde değerlendirilir.

Dediklerim işletme içi hurdaya çıkma olayı. Geri dönüşüm muhabbetini hiç görmedim ve kağıt gibi dönüşüm imkansız.

Geri dönüşümü H&m vs yapıyor. H&m kumaşlarının %90'nını çalıştığım yerden alıyordu. Kumaş üretmiyordu en son. Vergi muhabbetine yapılıyordur.

Edit: organik denenlerinde organikle alakası kısmen var. Boyama koşullarını değiştirip organik diye iteliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 26 Mayıs 2017; 12:2:8 >

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    evet onları bende giymem

izmirin espirisi oldukça iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Benim yakınımdaki avm de var mağazaya nasıl istiyoruz ?

sitede seçenek çıkmıyormu
  • Nasıl iptal ediyoruz hocam siparişi?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    öyle olmuyor malesef. indirimi yanlış hesaplıyor. 60 tl indirim olması gerekirken 34 tl düştü. ben de bu şekilde ayrı ayrı sipariş vermek zorunda kaldım.

• Reco. kullanıcısına yanıt
    İkiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz gibi geldi bAna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    anlayamadım?

• feiter kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayın iptali yapıyorlar.

• over_dose O kullanıcısına yanıt
    Aradım fakat ürünler elimize ulaşınca faturayla beraber mağazadan iptal edebilirsiniz 1 hafta içinde ücret iadesi karta yansır diyorlar. Aslında daha mantıklı hem neymiş ne değilmiş görürüm bir kısmını iade ederim belki.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    alıntı yapıtğın arkadaş alıntı yaptığı mesajdaki satırları tek sipariş sanmış, hepsin i tek sipariş değil de ikişer ikişer alsaydın demiş. sen de öyle olmaz ayrı ayrı sipariş vermek lazım demişsin :) aynı şeyi farklı kelimelerle yazmışsınız :)
  • Gerçekten iyi alışveriş oldu mağaza teslim ayrı ayrı sipariş verdim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.