Şimdi Ara

DEFACTO Yöneticiyim Soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
31.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim yıllardır Lc waikikide çalışıyor. Şuan denetimci olarak il il mağaza mağaza geziyor sizce maaşı ne kadar olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamr

Kuzenim yıllardır Lc waikikide çalışıyor. Şuan denetimci olarak il il mağaza mağaza geziyor sizce maaşı ne kadar olabilir?

İl il geziyorsa yemek seyahat ve konaklama şirketin zaten. Ücreti açıkcası bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil en azından bizimkiyle benzer 4000 civarı olabilir

• Çalışma şartları nasıl? Neden mezun olduğunuz bölümün işini yapmıyorsunuz hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışanınız neden kıyafet seçerken başımızda dikiliyor, dır dır 10 saat akıl veriyor ? Bu mecburi durum mu yoksa elinizde olmayan bir şey mi ?

• part time çalışırken muzik dinleyebiliyormuyuz kulakliktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Çalışma şartları nasıl? Neden mezun olduğunuz bölümün işini yapmıyorsunuz hocam?

Şirket ilgili bölümlerden mezun istemiyor sadece part -Time ve Full Time için lise mezunu yönetici olacak kişi için ise ön lisans isteniyor. Ama insan kaynakları departmanı veya farklı bir birim olursa ilgili bölümden mezun istiyor.

Çalışma şartları ise part TIME için haftada 30 saat yani haftada 3-4 gün çalışırsın geri kalanı Off Full Time ise 6 gün çalışma 1 hafta tatili. Günlük çalışma saati ise Full net 7.5 + 1.5 saat mola. Part TIME mağaza yönetiminin hazırlayacağı çalışma programına bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasenka

part time çalışırken muzik dinleyebiliyormuyuz kulakliktan

Mağaza içindeki müzikle yetiniyoruz 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: karrigan1907

Çalışanınız neden kıyafet seçerken başımızda dikiliyor, dır dır 10 saat akıl veriyor ? Bu mecburi durum mu yoksa elinizde olmayan bir şey mi ?

Normalde birebir ilgilenme yok DEFACTODA. Müşterinin ihtiyacı doğrultusunda ilgilenme var. Sizle ilgilenen sadece kendisi isteği doğrultusunda yapıyor çünkü personellerimiz müşteriyi sıkacak veya rahatsız edecek şekilde eğitmemeye özen gösteriyoruz

• Merhabalar.

Bu aralar üniversitenin de bitmesiyle beraber biraz borca sıkışmış durumdayım.

Defacto'da full time olarak işe girmek istiyorum.

Giriş çıkış saatleri belirli mi? Örneğin 7.5 saat çalıştık ama üzerine mesai'ye bıraktırdılar. Mesai ücretini alabiliyor muyuz?

Yol ve yemek durumu nedir?

Birde primsiz olarak net kaç tl ücret alıyorlar? Prim olunca ortalama kaç TL'ye denk geliyor?
  • Şu yeni NBA tişörtleri geldi fiyatları falan çok iyi ama çeşit çok az henüz yeni olduğu için mi böyle yani gelir mi diğer takımlar falan yoksa bunlarla yetinecek miyiz?

• 2 hafataya lise biticek bir kaç ay çalışmak istiyorum ortalama saatler ve ücretler nedir.

• Şu nba koleksiyonunuz çok çabuk tükendi bulamıyorum jir bir yerde internettede beden yok kapşonlu kolsuz L beden yollar mısınız bir tane rica etsem

• yere düşen tırrekleri napıyorsunuz
  • Siz nerde çalışıyorsunuz? Yani yer olarak?. Özel bir bölüm var mı sizin için, yoksa mağaza içinde mi geziyorsunuz tüm gün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yasinda deneyimsiz bir eleman olarak basvursam boyle yerlere beni neye gore kabul ediyorlar fizik ? diksiyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Merhabalar.

Bu aralar üniversitenin de bitmesiyle beraber biraz borca sıkışmış durumdayım.

Defacto'da full time olarak işe girmek istiyorum.

Giriş çıkış saatleri belirli mi? Örneğin 7.5 saat çalıştık ama üzerine mesai'ye bıraktırdılar. Mesai ücretini alabiliyor muyuz?

Yol ve yemek durumu nedir?

Birde primsiz olarak net kaç tl ücret alıyorlar? Prim olunca ortalama kaç TL'ye denk geliyor?

Merhabalar,

Bazı sorularınızı cevaplayabilirim,Ancak; Prim ve Maaş net gibi bilgiler şirket gizliliğine girdiği için cevaplayamayacağım kusura bakmayın.

Defactoda mağaza personel alımlarını Part-Time olarak yapmaktadır.İhtiyaca göre de bu FULL-Time personele dönebilir veya mağaza direk full-time personel alabilir.Bu başvuracağınız mağazaya değişkenlik gösterebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandere5858

2 hafataya lise biticek bir kaç ay çalışmak istiyorum ortalama saatler ve ücretler nedir.

1-2 ay çalışmak için part-time olarak değilde destek personel olarak başvuru yapabilirsiniz.Tahmini alacağınız ücret 300-500 TL olacaktır.Çalışacağınız Saat'e göre ücret almaktasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRambo54

Şu nba koleksiyonunuz çok çabuk tükendi bulamıyorum jir bir yerde internettede beden yok kapşonlu kolsuz L beden yollar mısınız bir tane rica etsem

Evet, beklenmedik bir ilgi görüldü NBA koleksiyonlarında şuan türkiye geneli ciddi stok miktarı yaşıyoruz.Malesef bizde de NBA ürünleri tükendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasenka

18 yasinda deneyimsiz bir eleman olarak basvursam boyle yerlere beni neye gore kabul ediyorlar fizik ? diksiyon?

Mesleki hayatımda tek öğrendiğim şimdiye kadar Hitap,Diksiyon çünkü giyim sektöründe bunlar çok önemlidir.Vasıfsız birşey bilmeyen bir kişiye işi öğretebilirsiniz.Kabiliyetli biri 1 haftada öğrenir başka kimse ise 3 haftada öğrenir.Kişiye bağlı anlayacağınız.Tavsiyem her zaman diksiyonu düzgün hitabınız güzel olsun başvurularda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.