Şimdi Ara

DEFACTO Yöneticiyim Soruları alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
31.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nba tisortleri gercekten orjinal mi ve ne kadar daha satista olacak cevabini bekliyorum hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani jean amerikanın işiydi hatta bir çok reklamda dalga geçmiştiniz ve sonra jean satmaya başladınız. Komik oldu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandere5858

2 hafataya lise biticek bir kaç ay çalışmak istiyorum ortalama saatler ve ücretler nedir.

1-2 ay çalışmak için part-time olarak değilde destek personel olarak başvuru yapabilirsiniz.Tahmini alacağınız ücret 300-500 TL olacaktır.Çalışacağınız Saat'e göre ücret almaktasınız.

Bunun adı ücret değil harçlık

• HorgaN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu destek ne iş yapıyor acaba

• neden bu kadar varoş kalitesiz mal satıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

bildigim adi markalar 1.defacto 2.lcw 3.colins

Colin's iyidir hocam bence

• Tisortlerin yakalarinin darligini ayarlayamiyorsunuz, biraz Colin's den ornek alabilirsiniz genis yakali tisortler daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasil basvurabiliriz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Geçen sene aylık max 120 saat çalışıp 720 TL alıyordun.Bir artış oldumu bilmiyorum.En saçma olayları ise personel indirimin 3 ürün için geçerli.

• Ürünleriniz neden bu kadar dandik ve kolpa?

Fiyat performans desek neyse, ama yok cidden dandik.

Defactodan alınan tişörtlerin ömrü 1 sene.

• Günde kaç saat çalışıyorsunuz

Ben teknosa da çalışıyorum. Mağaza müdürümüz bize resmen işkence ediyor. İşe hep zamanında gidiyorum tam zamanında da çıkmak istiyorum. Çıkarken her zaman izin istemek zorundayız ama çıkarken iş yüklediği oluyor bazen yarım saat o işle uğraşıyor ve geç çıkıyorum. Bazen müşteri geliyor onunla ilgileniyorum, müşteri ya bakar, alır, almaz. Müşteri almadan gidince müdür gelip niye satamadın diyor bunu söyleyince çok kötü moralim bozuluyor. Takıntı oluyor bende.

Çok afedersiniz tuvalete giderken izin almadım diye fırça attı geçen. İzin mi almalıyım dedim burası dingonun ahırımı diye cevap verdi. Tamam özel sektörün zorluklarını biliyor ve kabul ediyorum ama böyle olmasıda normal değil diye düşünüyorum.
  • Arkadaşım full size çalışıyor özellikle tişörtlerinizi çok seviyor. bize bi indirim hediye kupon atarsanız özelden sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 27 Mayıs 2017; 21:56:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Aklınız varsa giyim sektöründen uzak durun.5 seneye yakın

Mavi Jeans'te yoneticilik yaptım.

Kazandığınız para gerçekten çok güzel.Ama belli bir süreden sonra onunuzu goremiyorsunuz.

Arkadaş hep güzel yönlerini anlatmış.Ama o paraları kazanabilmek için ne taklalar atılıyor.

KPI,Sepet,UPT vs vs.

Kaldı ki şirkette arkanızdan sizi iten biri olmadığı sürece oldugunuz yerde sayiklarsiniz.Ne kadar iyi olursaniz olun.

Bunun sevkiyatı var görsel düzeni var indirim gelcek indirim düzeni komple etiket değişimi gece çalışmaları...

Hafta da 1 gün izin oda hafta ici hafta sonunu unutun..

Benim için güzel 5 seneydi.Ama garantisi yok.

Sorusu olana her türlü yardimci olabilirim.

Siz ne mezunusunuz ? Ne kadar maaş alıyordunuz ? Siz mi ayrıldınız ? Cesareti nereden aldınız ? Her ne kadar önünüzü göremeseniz da iş bulamamak\kuramamak var.

• Defacto dan köpeğime bile kıyafet almam o kadar dandik yapıyorlar ki insanlar için mi üretiyorlar emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Ben teknosa da çalışıyorum. Mağaza müdürümüz bize resmen işkence ediyor. İşe hep zamanında gidiyorum tam zamanında da çıkmak istiyorum. Çıkarken her zaman izin istemek zorundayız ama çıkarken iş yüklediği oluyor bazen yarım saat o işle uğraşıyor ve geç çıkıyorum. Bazen müşteri geliyor onunla ilgileniyorum, müşteri ya bakar, alır, almaz. Müşteri almadan gidince müdür gelip niye satamadın diyor bunu söyleyince çok kötü moralim bozuluyor. Takıntı oluyor bende.

Çok afedersiniz tuvalete giderken izin almadım diye fırça attı geçen. İzin mi almalıyım dedim burası dingonun ahırımı diye cevap verdi. Tamam özel sektörün zorluklarını biliyor ve kabul ediyorum ama böyle olmasıda normal değil diye düşünüyorum.

Yukarılara bir cevabım vardı bakarsanız anlarsınız.

Yöneticiler genelde ego lu insanlardır.Olmayanı da var yalan yok.

Yönetici her zaman aylık ciro ya bakar,personel ölsün umrunda olmaz.Adam bölge sorunlusundan laf isitmeyeyim,cebime guzel para girsin gerisi umrumda degil derdinde.

Sen 11 ay SD (Satış Danışmanı) olarak çok güzel ciro yapıp mağazaya güzel ciro bırak. 1 ay düşük ciro yap bittin.En kötüsü sensin mağazada.

Allah sabır versin.Hele musteri mağazaya girdiği an o mudurlerin bakışları :) Aman gizli musteri gibi davranın her müşteriye.

Müşteri ürüne dokunduysa %50 i senin ikna kabiliyetine kaldı.Satamadin yandın.Nasıl satamazsin niye gitti.Erken çıkış yok sana bugün.

Cironu yapmadan bir yere gidemezsin vs vs.

Mesaiye kalırsın vermezler,ertesi gün erken çıkış verirler.Teknosa böyle işliyor mesela.Ama bunları merkez bir bilse operler.

Mağaza müdürünün işine gelmez mesai.Adamın derdi 0 mesai = mükemmel ciro.

Sonuç ne ? Bölge sorumlusuna yağ çekmek.

Bakın müdürüm mesaisiz süper ciro yaptık.

Müdür de aferin elinize sağlık der geçer kenara.

5 senelik yoneticilik macerami anlatsam sıkılirsiniz.

Benden tek tavsiyem yaşınız erken ise başka islere yönelin.

Ömür boyu calidabilceginiz garanti bir iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Aklınız varsa giyim sektöründen uzak durun.5 seneye yakın

Mavi Jeans'te yoneticilik yaptım.

Kazandığınız para gerçekten çok güzel.Ama belli bir süreden sonra onunuzu goremiyorsunuz.

Arkadaş hep güzel yönlerini anlatmış.Ama o paraları kazanabilmek için ne taklalar atılıyor.

KPI,Sepet,UPT vs vs.

Kaldı ki şirkette arkanızdan sizi iten biri olmadığı sürece oldugunuz yerde sayiklarsiniz.Ne kadar iyi olursaniz olun.

Bunun sevkiyatı var görsel düzeni var indirim gelcek indirim düzeni komple etiket değişimi gece çalışmaları...

Hafta da 1 gün izin oda hafta ici hafta sonunu unutun..

Benim için güzel 5 seneydi.Ama garantisi yok.

Sorusu olana her türlü yardimci olabilirim.

Siz ne mezunusunuz ? Ne kadar maaş alıyordunuz ? Siz mi ayrıldınız ? Cesareti nereden aldınız ? Her ne kadar önünüzü göremeseniz da iş bulamamak\kuramamak var.

Merhabalar.Üniversite mezunuyum.Şirket prensipleri gereği maaş konusunda bilgi vermeyeceğim kusura bakmayın.

Ama burda konuşulan ücretlere göre iyidir.İmkanları güzeldir.

Bu sektör kumar gibidir.Cesur olmazsaniz sadece bir yerde kalırsanız çok şey kaybedersiniz.Cesareti nereden aldınız cümlesini pek anlayamadım açıkçası.İma ettiğiniz şey ne ?

İş bulamama konusu ise o konuda kendime güvendiğim için problem yok.

Ben ustlerime karşı çok yalakalik yapmayı sevmediğim için istediğim pozisyona geçemedim.Bende biraz oturup uzun uzun düşündüm ve farklı bir sektöre geçtim.Hem kafam rahat hem ilerleyen zamanda ne olur korkusu yok.

• Defacto'da yöneticilik yapacağınıza bir terzi yamağı olun daha iyi diyebilirim. O kadar kalitesiz ürünleri var ki hani bedava verseler giyilmeyecek şeyler kaynıyor raflarda. Yıkıyorsun boyaları bile akıyor. O kadar kalitesiz bir marka ki insan yükselse bile gururlanamaz

• kirli sakalla çalışmak serbest mi?
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Tüm yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Geçici çalışıyorum aslında. Düzgün bir iş bulursam çıkacağım ama ülkede iş bulmak çok çok zor.

Geçen gün şikayet ettim aslında. Bölge yöneticisi geldi mağazaya kim şikayet etti onu bulmaya çalışıyor, şikayeti çözmeyi denemedi bile. Bulamadı beni gitti öylece.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.