Şimdi Ara

DEFACTO Yöneticiyim Soruları alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
31.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Outletlerinde 1 2 sene önce inanılmaz ucuza çok güzel şeyler vardı.
    Bu sene gittiğimde hiç bişi bulamadım.
    Acaba dönemsel mi mal geliyor.

Dönemsel aynen. Şuan outlet ürünlerde 2alana 1 bedava kampanyası mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

full time yemek kartı veriliyor mu ?

depoda alarm takmak varmı

Evet iyi miktarda yemek kartı veriliyor 325 lira şuan.

Depoda alarm yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

f/p olarak hangi markayı önerirsiniz

uzun yıllar dayanan kalitede

ralp lauren, gant güzel kalitede üreünler ama fiyatlar ucuk

defacto, lcw, koton ucuz ama çabuk dağılıyor

Şuan bu dönemde açıkcası uzun dönem kullanılabilecek ürünler yok açıkcası çünkü maliyet düşünülüyor ve bir çok nedeni var geri dönüşüm olarak kullanılabilecek ürünler de dahil buna. Şuan çoğu firma sezonluk garanti vermekte artık. Örneğin : DEFACTO anlık değişim yapmakta ürünlere sezonluk garanti vermekte. Ucuz ve kaliteli ürünler istiyorsanız outlet ürünlerini takip edin elbet kaliteli Size hitap edecek ürünler olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Ben teknosa da çalışıyorum. Mağaza müdürümüz bize resmen işkence ediyor. İşe hep zamanında gidiyorum tam zamanında da çıkmak istiyorum. Çıkarken her zaman izin istemek zorundayız ama çıkarken iş yüklediği oluyor bazen yarım saat o işle uğraşıyor ve geç çıkıyorum. Bazen müşteri geliyor onunla ilgileniyorum, müşteri ya bakar, alır, almaz. Müşteri almadan gidince müdür gelip niye satamadın diyor bunu söyleyince çok kötü moralim bozuluyor. Takıntı oluyor bende.

Çok afedersiniz tuvalete giderken izin almadım diye fırça attı geçen. İzin mi almalıyım dedim burası dingonun ahırımı diye cevap verdi. Tamam özel sektörün zorluklarını biliyor ve kabul ediyorum ama böyle olmasıda normal değil diye düşünüyorum.

Promotör müsün kendi elemanı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Sattığınız şeyler neden ilk yıkamadan sonra çöp oluyor?,bu kadar kalitesiz malları satmaya utanmıyor musunuz

Öncelikle yaşadığınız bir durum mu oldu dile getirirseniz yardımcı olmaya hazırım. Ürünler sezonluk garantili ve her ürün farklı yıkama ister açıkcası mağazaya gelen müşteriler de sizin gibi şikayetler de bulunuyor ve kendimi örnek veriyorum burda çalıştığım firmayı savunmak için söylemiyorum tabiki kötü ürünlerde mevcut kendi ürünlerimde istisnai şeyler dışında sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

internetten tshirt aldım gelmedi bir türlü,tam 1 aydan fazladır stoklara bakılıyor denıyor ne bir iptal ne bir gönderim var.Ne yapmam lazım?

Mutlaka müşteri hizmetlerinden ürünün iptalini sağlayın stokta kalmamış ise temini güç olacaktır

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Kendi elemanıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

Part time full time calisanlara ise alirken kontrat felan yapiliyor mu ? En az 5-6 ay calisacam gibisinden

Hayır öyle bir durum yok 2 ay deneme süreniz mevcut işten isterseniz ayrılabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

Oncelikle is hayatinizda basarilar..

Bi sire sonra kapkacciyim hirsuzim dolandiriciyim katilim vs gibi konular gormekten korkuyorum..

Ustune alinmayin.genel bi endisedir.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Kariyer planlaması ne durumda? Bildiğim kadarıyla ilk işe kısmı part ile başlanıyor yükselmek ne kadar sürer?

Evet part TIME olarak başlamaktadır 1 yıl sonra teknik ve iş bilginiz yeterli ise yönetici sınavına katılabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Aklınız varsa giyim sektöründen uzak durun.5 seneye yakın

Mavi Jeans'te yoneticilik yaptım.

Kazandığınız para gerçekten çok güzel.Ama belli bir süreden sonra onunuzu goremiyorsunuz.

Arkadaş hep güzel yönlerini anlatmış.Ama o paraları kazanabilmek için ne taklalar atılıyor.

KPI,Sepet,UPT vs vs.

Kaldı ki şirkette arkanızdan sizi iten biri olmadığı sürece oldugunuz yerde sayiklarsiniz.Ne kadar iyi olursaniz olun.

Bunun sevkiyatı var görsel düzeni var indirim gelcek indirim düzeni komple etiket değişimi gece çalışmaları...

Hafta da 1 gün izin oda hafta ici hafta sonunu unutun..

Benim için güzel 5 seneydi.Ama garantisi yok.

Sorusu olana her türlü yardimci olabilirim.

Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum.

Evet zorluklar çekildi şimdiye gelene kadar açıkcası ben haftasonu kullanabiliyorum ve diğer yöneticilerde ve her işin yürümesi için görsel uzmanı var indirimleri takip etmesi için sorumlu arkadaşlar var gece çalışmaları her firma da var.

• Batmanda askerlik arkadaşım var üretim bölümünde çalışıyor.

Batman a selam olsun.Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

quote:

Orijinalden alıntı: TheWaen

maaş ne kadar 17 yaşinda biri çalisabilirmi

17 yaşında biri malesef çalışamaz lise mezunu ve 18 yaşında olmanız gerekiyor

18 yaşındayım lise mezunuyum. Bu işte hiç tecrübem olmadı defacto vb yerlerde çalışıp ygs içün hazırlanmak istiyorum. Neye göre çalışan alıyorsunuz ? Maaşlar ne kadar ? Çalışma saatleri nasıl ?

Tecrübesiz olmanız çok fazla dezavantaj sağlamaz kimi zaman yarardır. Açıkcası Tecrübesiz elemanlara daha sıcak bakılır. Sebebi işi öğrenmesi daha kolaydır test edildi onaylandı. Maaşlar değişkendir çalışacağınız saate göre ücret alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

Hocam part time için internetten mi yoksa şubeden mi basvurmayi önerirsiniz...

Şubeden başvuru yapın daha iyi olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Hasar gören ürünler imha edilmiyor, onlar için ayrı bir protokol mevcut. Mağaza 2. Müdürüsünüz sanırım? Hangi bölge merak ettim doğrusu

Hasar gören kullanılmayacak ürünler imha ediliyor artık. Geri dönüşüme uygun ürünler var ise gerekli işlemler yapılır ve defacto eski sezon ürünlerini yardım kuruluşlarına bağışlamaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Tüm yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Geçici çalışıyorum aslında. Düzgün bir iş bulursam çıkacağım ama ülkede iş bulmak çok çok zor.

Geçen gün şikayet ettim aslında. Bölge yöneticisi geldi mağazaya kim şikayet etti onu bulmaya çalışıyor, şikayeti çözmeyi denemedi bile. Bulamadı beni gitti öylece.

İşten çıkarken git o yöneticiye seni ben şikayet ettim yarrrrrrr..... de

• quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Outletlerinde 1 2 sene önce inanılmaz ucuza çok güzel şeyler vardı.
    Bu sene gittiğimde hiç bişi bulamadım.
    Acaba dönemsel mi mal geliyor.

Dönemsel aynen. Şuan outlet ürünlerde 2alana 1 bedava kampanyası mevcut

Bu konuyu girince girdim baktımda çok standart şeylerde varo olay.
    Mesela afyon defacto outlette çok kaliteli tarz olarak zara pull bear ayarında giysiler vardı.
    Sitede hiç öyle bişi göremedim.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Yıllarca Teknosa da çalış biri olarak bu dediğini genellikle promotörlere uyguluyorlar eğer sizede uyguluyorlarsa ya müdürünüz egolu uyuz bir tip ya da işleriniz bu aralar iyi değil ve üst yönetimden baskı ve fırça yıyorlarsa acısını sizden çıkartıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

5xl t-shirtler hangi şubenizde var. Etiketlerde var ama dükkanda yok

Benimde karşılaştığım söylenemez. Yeni sezon ürünler geldiğinde mevcuttu ama şuan bende geldiğini görmüyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: miryokefalon

Niçin spor tarzı ürün çok az?

Şuan sportwear koleksiyonu mağazalarda mevcut baktığınız mağazada stok azalmış olabilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.