Şimdi Ara

DEFACTO Yöneticiyim Soruları alayım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
31.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phorever

hiç iş tecrübesi olmayan birini işe alma ihtimaliniz var mı? bu durumda yaş sınırı vb.. var mı?

Evet ihtimal her zaman var şirket genç kitleye daha sıcak bakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jryuk

Nba tisortleri gercekten orjinal mi ve ne kadar daha satista olacak cevabini bekliyorum hocam..

Hocam orjinal mi değil mi demek doğru değil. NBA - miami Heat Vs gibi isimlere lisans ücreti ödenir ve baskısı için izin alınır. Dikimi üretimi defacto fabrikasında veya taşeron firmaya aittir

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hani jean amerikanın işiydi hatta bir çok reklamda dalga geçmiştiniz ve sonra jean satmaya başladınız. Komik oldu bence.

Sorunuzu arz talebe bağlayacam hocam. Gerçekten mağazaya gelen müşteri bu yıl ve geçen yıl Jean talebi çok oldu

• İsçileri vampir gibi sömürdügünüz dogru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Hocam bu destek ne iş yapıyor acaba

Mağaza içindeki reyonu toplamak diyebilirim

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Hem müdür egolu ve uyuz hemde satışlar berbat. Avm içerisindeyiz ramazanda başladı satışlar normalde bugün iyi olması gerekirken çok kötüydü. Aslında müdürün bunu bize hissettirmemesi ve desteklemesi lazım ama nerdeee.
    Asıl rahatlık promotörde. Resmi tatilde çalışmıyor. Akşam 7 de çıkıyor sürekli kaytarıyor kimse bir şey demiyor. Keşke promotör olsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Batmanda askerlik arkadaşım var üretim bölümünde çalışıyor.

Batman a selam olsun.Kolay gelsin...

Aleyküm selam teşekkür ederim

• Hocam tüm pantolonlar neden dar paça?

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Hem müdür egolu ve uyuz hemde satışlar berbat. Avm içerisindeyiz ramazanda başladı satışlar normalde bugün iyi olması gerekirken çok kötüydü. Aslında müdürün bunu bize hissettirmemesi ve desteklemesi lazım ama nerdeee.
    Asıl rahatlık promotörde. Resmi tatilde çalışmıyor. Akşam 7 de çıkıyor sürekli kaytarıyor kimse bir şey demiyor. Keşke promotör olsaydım.

Sizin adınıza üzüldüm gerçekten. Dolayısıyla bu tip yöneticileri yadırgarım her zaman ve karşı çıkarım kim olursa olsun. Evet mağaza içinde hiyerarşi var ama personele yöneticiliği değilde arkadaş ve güven verici davranmak her zaman kazanç sağlar iki taraflı. Çünkü bende part TIME olarak çalıştım zorluklar çektim e golu yöneticilerim oldu ama kendi kendime şunu ilke edindim hep yönetici olursam EGOLU olup tatmin etmek bana ne kazanç sağlar tam tersi personeli kaybederim. Derler ya müdür oldu yürüyüşü değişti kimindi bu söz doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa30

Hocam tüm pantolonlar neden dar paça?

Pantolonların hepsi dar değil rahat kalıpta mevcut

• quote:

Bugün Cevahir AVM deki TeknoSA ya uğradım tüm personelin elinde cep telefonu goy goy yapıyordu az olan müşteriler ile kimse ilgilenmiyordu bile:) Şubeden şubeye değişiyor sanırım şartlar.

• Hocam samimiyetine güveniyorum hangi markalardan giyiniyorsun açık söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 27 Mayıs 2017; 23:39:32 >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Bizde öyle değil. Elde telefonla yakalanırsan fırça yersin. Aslında şubeden şubeye değişmiyor sanırım müdürden müdüre değişiyor. Bir arkadaşımda Ankarada çalışıyor aynı şekilde teknosada. Mağaza müdürüyle selfie çekip atmış instagrama arkadaş gibiler yani. Bizde yemediğin laf kalmaz.
  • HorgaN kullanıcısına yanıt
    Üzülmeyin. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez. Mağaza satışları kötü zarar ederse kapatılabilir ya da başka mağazaya transfer olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam samimiyetine güveniyorum hangi markalardan giyiniyorsun açık söyle.

Defacto koton zara h&m

• NBA urunleriniz cok guzel hamle olmus, ilerde kaliteyi bir tik artirip urunlerin cesitlenmesini umuyorum. Cocuklar icin olan urunler daha guzel.

• quote:

Üzülmeyin. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez. Mağaza satışları kötü zarar ederse kapatılabilir ya da başka mağazaya transfer olabilirim.

Açıkcası personelin moralsiz isteksiz çalışması hiç hoşuma giden bir durum değil. Aynı şekilde banada yansır. Kimisi amele gözüyle bakıyor personele kimi arkadaş. Aslında bütün yük personeldedir. Sonuçta reyonda o yükü çekendir. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman yapıcı biri olun haklıda olsanız haksız da insana çok şey katacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: dukan omlet

NBA urunleriniz cok guzel hamle olmus, ilerde kaliteyi bir tik artirip urunlerin cesitlenmesini umuyorum. Cocuklar icin olan urunler daha guzel.

Nba ürünlerinde oluşan talepte bizi memnun etti Evet nba için çok iyi ürünler ve reklam çalışması olacaktır yakın zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

quote:

Orijinalden alıntı: Griffin Gluck

diyelim çalışmak istedim part time ne kadar alırım

Part - Time çalışanlar saat başı ücret aldığı için aylık saate göre ücret alınır ortalama 600 -800 tl

600-800 azmış . Medimarkt power serviste eğitim personeli olarak çalıştım 3.5 sene . Ordan lenovo'ya geçtim kalifiyeli bir personelim 1400 part'ta alıyorum cuma-cumartesi-pazar. hafta içi günlerde tercümanlık ofisinde çalışıyorum öyle geçiyor hayat .
  • yönetici falan değilsin dostum sen öyle zannediyosun yada seni öyle kandırmışlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.