200k-250k bütçe ile araba almam lazım
arkadaşlar merhaba arabamı sattım ev almak için ama yerine ayağımı yerden kesecek herhangi bir 4 tekerlekli birşey almam lazım
bütçe 200-250K civarı önerilere açığım. taklalı vs olmasın yeter başka birşey arama lüksüm yok zaten bu fiyata. yıl min 2000 olursa psikolojik olarak daha iyi olur.
şahıs şirketleri vergi levhası ile ticari kredi alınabilir mi
şahıs şirketleri vergi levhası ile ticari kredi alınabilir mi? ticari taşıt kredisi çok mantıklı görünüyor böyle birşey mümkün mü? şahıs şirketi açma düşüncem var ama eğer ticari taşıt kredi alabiliyorsam süreci hızlandırıcam. bir de her araçta çekebiliyor muyuz yoksa ticari araç mı olması lazım. bir tanıdık cupra leon aldım demişti ticari krediyle ama yine de emin olmak istedim.
apple business'tan alışveriş
merhaba arkadaşlar
aşağıdaki sayfadan şirketim için bir iphone 15 almak istesem, diğer sitelere göre 8k daha ucuza geliyor. fiyatı 58k TL. HB'de 66k mesela.
sorum şu, bir tanıdığım vasıtası(kardeş/arkadaş vs) ile bunu aldırsam bir sorunla vs karşılaşır mıyım?
ticari kredi
merhaba arkadaşlar, ticari kredi hangi durumlarda çekilebiliyor? şahıs şirketi sahipleri de çekebilir mi acaba?
Clio bakım ücretleri
Arkadaslar merhaba clio 2010 1.6 dynamic sahibiyim.
100bin bakımı geldi sizce ustaya mi servise mi götüreyim? Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı
Gece 4 te uykumdan fırlatan bir sesle uyandım ve sesin kaynağını aramaya başladım. Modeme yaklaşınca artık kulaklarımın zarı patlayacak gibi oldu. Tam videoya çekecektim gecenin sessizliğinde apartmanda bir sigorta atması benzeri ses duydum ve modemdeki ses kesildi. Üzerindeki internet ışığı kırmızıydı, yeşile döndü. Ben de ne olur ne olmaz bağlı olduğu 3 lü prizi kapattım.
Aradım superonline ı, teknik ekip yollayacaklar fakat böyle bir durum yaşayan var mı diye merak ettim.
Kabus gibi bir geceydi gerçekten.
bu hatanın sebebi ne olabilir
|
4 sene önceki bir dogewallet sitesi
|
10 madde ile Türkiye'de neden yaşanılmaz
|
29 nisan Yamaha zammi
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 307
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 7.101 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic