Şimdi Ara

Defans İkilimiz Donk-Serdar olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şartlarda ne maicon ne ahmet asla ilk 11 oyuncusu olamaz.Sürekli defans arkasına adam kaçırıyolar.Denayer veya başka bi futbolcu gelene kadar başka şansımız yok.Bence iu saatten sonra denayer gelmeli.Alışma süresi diye bişey olmıcak çünkü.

• Bu şartlarda ne gomis ne eren asla ilk 11 oyuncusu olamaz.Sürekli pozisyon kaçırıyolar.A.Silva veya başka bi futbolcu gelene kadar başka şansımız yok.Bence iu saatten sonra maicon forvet olmalı.Alışma süresi diye bişey olmıcak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 1 Ağustos 2018; 10:33:2 >
  • Donk'a nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum iyi oynadığı maçlarda da hatası çok oldu. Hiçbir şekilde güven vermiyor ki siz adamı defansın göbeğine alalım diyorsunuz
  • İddaa'da her maç üst oynamaya meraklıysan evet mantıklı bir seçim olur
  • Bizim millette de nedir bu defansif orta saha oyuncularını stopere monte etme isteği. Bizde de sık sık Topal veya Josef' i stoper olarak eklerler.
  • Donk olduğu yerde iyi bir yedek olur. Fazlasını beklemek adama haksızlıktır. Zaten verim alınmaz.

Eskiden stoper oynadı ama yine de maicon'dan daha iyi olmayacak. E ne gerek var o zaman...
  • maicon'u hiç beğenmiyorum transferini de hiç istememiştim linç yiyordum o zaman bu transferi eleştiriyorum diye:D ama her halükar da donk'dan iyidir donk'un maicon'dan iyi yaptığı bi şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %100 katılıyorum. Serdar Donk ikilisi idare eder. Maicon gibi ağır değiller.

Bizim Fernando nun yanına oyuncu bakmamız gerekli. Donk stoper oynamalı.

Maicon Brezilya ya dönebilir ama onu bile ülkesine gönderecek bir yönetim yok bizde. Çok beceriksiz çıktı Cengiz yönetimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Donk olduğu yerde iyi bir yedek olur. Fazlasını beklemek adama haksızlıktır. Zaten verim alınmaz.

Eskiden stoper oynadı ama yine de maicon'dan daha iyi olmayacak. E ne gerek var o zaman...
    Donk Maicon kadar ağır değil. Kasımpaşa ve öncesinde bu adam stoperdi zaten ön libero değil.
  • Donk stoper oynayamaz diyenler var. Bu adam Club Brugge ve Kasımpaşa da stoper de oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 1 Ağustos 2018; 19:30:9 >
  • Bu tandemi şl'de görmek istemem açıkçası.
  • Donkta Maicon kadar ağır olmasa da önde oynayabilmek için sıkıntı çıkarabilir ayrıca konsantrasyon sorunu da yaşayabilen bir oyuncu Donk. Hermaç önde oynayacak halimiz yok tabi ama bence ideal stoperimiz hem geniş hem dar alanda oynayabilmeli. Dar alanda Denayer sıkıntı yaşıyor, geniş alanda Maicon. Bence oraya hiç kimseyi denemeden pozisyon bilgisi temiz, Serdarı tamamlayabilecek mümkünse sol ayaklı birini almak lazım. Yaşı 30 üzeride olabilir.

Şuanki stoper hattımız iyi değil ama bu kadar kötü performans göstermelerinin bir diğer nedeni ortasahanın yumuşaklığından da kaynaklı. Takım Ndiaye varken merkezde çok güçlüydü, Maicon-Mariano gibi isimlerinde performansı düştü biraz Ndiaye gidişinden dolayı. Ortasahaya güçlü, defansif bir oyun kurucu alırsak her bölgede artıya geçeriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.