Şimdi Ara

defansif kurianın eline ne iyi silah hangisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Defansif kurian oynayacaksanız, ptde ismi verilen kişinin defansını kıracaksınız veya adamı kitleyeceksiniz. Ne ölür ne öldürürsünüz.
    Old takılarla bile damage yemeyen bir job defansif kurian. Eline dual Javana axe öneririm. Nephilim gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 21 Nisan 2017; 16:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Defansif kurian oynayacaksanız, ptde ismi verilen kişinin atağını kıracaksınız, zaten ne ölür ne öldürürsünüz.
    Old takılarla bile damage yemeyen bir job defansif kurian. Eline dual Javana axe öneririm. Nephilim gereksiz.

Hocam kurianda rakibin defansını sıfırlayan bir skill var mı? Varsa hangisi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Epidemic__

quote:

Defansif kurian oynayacaksanız, ptde ismi verilen kişinin atağını kıracaksınız, zaten ne ölür ne öldürürsünüz.

Hocam kurianda rakibin defansını sıfırlayan bir skill var mı? Varsa hangisi bu?

Evet var.
    Master 20 Divide Armor Skilli, vurduğunuz kişinin defansının ve hızının %50 'sini kırar.
    Priestin torment/malice attığı kişinin defansını kırarsanız o kişinin defansını sıfırlamaz ama 200-300'lere düşürür.
  • quote:

Defansif kurian oynayacaksanız, ptde ismi verilen kişinin defansını kıracaksınız veya adamı kitleyeceksiniz. Ne ölür ne öldürürsünüz.

Neden javana axe hocam? Mesela tek el giga daha iyi olmaz mı? Şuan lugias hanguk kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

quote:

Defansif kurian oynayacaksanız, ptde ismi verilen kişinin defansını kıracaksınız veya adamı kitleyeceksiniz. Ne ölür ne öldürürsünüz.

Neden javana axe hocam? Mesela tek el giga daha iyi olmaz mı? Şuan lugias hanguk kullanıyorum

Defans Kurian oynadığın için, takılarını bol defans, bol resist, bol hp veren takılar yapman lazım.
    Krowaz setin hp basılı olmalı.
    Neden Javana Axe? Çünkü HP veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

quote:

Defans Kurian oynadığın için, takılarını bol defans, bol resist, bol hp veren takılar yapman lazım.
    Krowaz setin hp basılı olmalı.
    Neden Javana Axe? Çünkü HP veriyor.

hp şuan 14k undy ile yani 14kya dayadıktan sonra çok farketmiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de zaten ataklık işin yok. Bence en ucuz ve ideal item Javana axe. En azından benim oynadığım servera göre konuşuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.