Şimdi Ara

Defansın Arkasına Aşırtma Top Nasıl Atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Defansın Arkasına Aşırtma Top Nasıl Atılır

Hergün arkadaşımla fifa 12 oynuyoruz, oyundaki hakimiyetim %60-65lerde ancak kendisi bir top atıyor direk kalaciyle karşı karşıya
    Uzun bir hava topu atıyor hatta hucum oyunvusu ekranda bile gorunmuyor, ekran geldıgınde hucum benım defansın nerden baksanız 15 metre ılerısınde topla bulusuyr dogal olarak kalecıyle karsı karsıya kalıyor.

Yıne aynı pas, orta sahadan vuruluıyor 10 kısının arasından kendı adamına gidiyor, top havadan gelirken mudahale etmek ıcın takıp edıyourm ama hıc bır zaman mudahale edemıyorum kesınlıkle ıskalıyor ya da mudahale etmeye calısırken dusuyor.

Havadan bu sekılde pas atmasını bılen var mıdır. Ya pasta bır garıplık var ya da pas atmadan ınce forvet oyuncusunu bır sekılde kaçırıyor, bunları bılen var mı, ya da tutorial

tsekkurler

• L1 + Ucgen
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

L1 + Ucgen

kardes onu denedım sadece havadan gonderıyor, bu adamın yaptıgı 100 metreden ayaga pas olarak gıdıyor
    L1 üçgenle cok denedım olmuyor
  • baska yolu yok ya da kareyle kendin hesaplayarak denmen lazim o da zor iyi pas atan adamla l1 ucgen dene
  • defansının derinliğini arttır biraz custom tacticsten.agressiveliği düşür vs. vs. başka türlü kesmenin yolu yok
  • L1 + Kare ile de tam adamın ayağına gidiyor ama ara pas gibi değil normal pas gibi. Şiddetli bir şekilde gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muslera Nasıl Gol Yer...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.