Serdar Ufuk Atlam (334350702) 17 yaş 3 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 7-2-2012 yeterli formda, zayıf kondisyonlu O sempatik bir oyuncu, ayrıca huysuz ve sahtekar. Tecrübesi felaket ve berbat liderliğe sahip. Sahibi: Truth Team F.C (21-10-2011 tarihinden beri) Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 720 Maaş: 612 TL/hafta %20 ikramiye dahil Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı Mevcut yetenekler Kalecilik: felaket Defans: çok iyi Oyunkuruculuk: berbat Kanat: kötü Pas: kötü Golcülük: berbat Duran Toplar: berbat
Bu adamı demin 320 ye aldım.İyi midir milli olur mu ?
iyi midir?iyidir. milli olur mu?imkanı yok.
multiskillere yöneln olm. bu arada , ovVvVvVvvv defansçı haaa
Zaten adam Hollandalıymış ben Türk sanıyordum. Defansın multi-skill'i nedir ? Kanat mı ? Krisztián Bogdán (334359220) Romania 17 yaş 14 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 28-1-2012 yeterli formda, vasat kondisyonlu O canayakın bir oyuncu, ayrıca sakin ve güvenilir. Tecrübesi felaket ve yeterli liderliğe sahip. Sahibi: Truth Team F.C (21-10-2011 tarihinden beri) Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 590 Maaş: 444 TL/hafta %20 ikramiye dahil Kart Uyarısı: 0 Sakatlıklar: Sağlıklı Özel Yetenek: Kestirilemez Mevcut yetenekler Kalecilik: 1/20 felaket Defans: 7/20 kaliteli Oyunkuruculuk: 3/20 kötü Kanat: 4/20 zayıf Pas: 3/20 kötü Golcülük: 4/20 zayıf Duran Toplar: 2/20 berbat
Diğer adam bu.Kaç yaşına kadar antrenman vermeliyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Remus
Zaten adam Hollandalıymış ben Türk sanıyordum. Defansın multi-skill'i nedir ? Kanat mı ?
Pas Kanat bekler için. 17 yaşında defansı çok iyi adamın bek olması çok saçma olur.
Defans oyuncuları için yan yetenekler: stoper için oyunkuruculuk bek için kanat+oyk. Bunun dışında pas yeteneğinede önem verilir.
Transfer kıyasına bakıp nekadar antrenman vermeniz gerektiğine kendiniz karar verebilirsiniz.