Şimdi Ara

definitive sub'lar iyi midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrıca Sistem resimleriniz bölümünde diğer resimlerim var. Burada tekrar koymak anlamsız olur. Ama oradan bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_4506526/mpage_2//tm.htm#13175192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 31 Mart 2007; 14:12:54 >
  • Ben cekip koyarim gormek isteyenler icin.
  • bekliyoruz ersen arkadaşım...

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

Ben cekip koyarim gormek isteyenler icin.

özellikle boyunu anlayabileceğimiz şekilde çekersen çok iyi olur arkadaşım yani yanına cd falan koy
  • peki yüksek watlardaki sub u kullanmak için daha düşük bir amfi yeterlimidir.mesela benim sony str db 790 amfi için ne söyleyebiliriz
  • Bendeki fotolar çok kaliteli değiller,çekeli epey olmuştu ama merak giderebilirsem ne mutlu.Boyut olarak sanırım Supercube referance ile aynı boyda,hatta eninde mi boyunda mıydı biyerinde referance biraz daha küçük sanırım 1 cm kadar,sürücü çapı olarak bu 15" supercube referance 14" sanırım ama güç olarak Süpercube Referance çok farklı ve onda pasif radyatör teknolojisi de var ve ultrasonic ses sağlanıyor...Ama şekil itibariyle bendeki ile Referance aynı nerdeyse,göz ile fark anlaması zor..

Hoşçakalın...

definitive sub'lar iyi midir?

• resimler için teşekkürler kaptan..
    eline sağlık

saygılarımla
  • resimler harika affan çok iyi oldu gösterdiğin iyi günlerde kullan yanlış görmüyosam masanın altında ufacık bi creative sub var minicik kalmış sırıtıyo ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 1 Nisan 2007; 14:30:00 >
  • Subwoofer kullanmanın anfinin gücüyle biralakası yok. Çünkü, Subwoofer anfiden sadece LFE (Bas) sinyallerini alıyor ve kendi anfisi ile çalışıyor. Dolayısı ile Subwoofer'in gücü ne kadarsa o kadar güçte bas sesi duyuyorsun. Yani bir Wolkmen'le bile kullanırsın. Sadece Prensip olarak tuhaf kaçar o kadar.

Tabi bu yazdıklarımı aktif Subwoofer'ler için söylüyorum. (Kendinden anfili olanlar.)

Pasif Subwoofer'ler anfinin gücü ve çıkışına göre çalışır.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

peki yüksek watlardaki sub u kullanmak için daha düşük bir amfi yeterlimidir.mesela benim sony str db 790 amfi için ne söyleyebiliriz
  • Değerli arkadaşlar,
    Definitive Pro Sub 80 alıyorum kısmetse önümüzdeki hafta elimde olmuş olur.
    Bu sub için kullananlardan yada hakkında bilgisi olanlardan görüşlerini alabilir miyim?
    Tşk.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.