Şimdi Ara

definitive sub'lar iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Birkaç yerde definitive sub ile müzik dinlenmez diye duydum. Sinema için definitive mükemmelmiş(uğultularda çok başarılıymış) ama müzik için canlı ses vermiyormuş. Sinema için ayrı müzik için ayrı sub mı almak gerekiyor?

• Geçen haftasonu aldığım sub her iki işide çok başarılı hallediyor. Ne aldın diye sorarsan Magnat gamma 220 a . Definitivelerdende ucuz. Sub almak istiyorsan marka ve modeli bana belirtirsen sana en ucuz fiyatını söylerim 1 haftadır araştırma yapıyorum girmediğim delik kalmadı
  • Slm,
    mAGNAT sUB 300 için istanbulda uygun fiyatlı bir yer tavsiye edebiliyor musunuz?
    Tşk.
  • Kim demiş onu kim?

Bayağı bir saçmalamış.

En kral subwoofer bende diyen gelsin bakiim benim yanıma. Hodri meydan!

definitive sub'lar iyi midir?

11-200 Hz.
    D Class 1.800 Watt.
    Bir adet 14"/35 Cm. uzağa ateşlemeli polimer diyaframlı pes (Woofer) +kuplajlı 2 adet 14"/35 Cm Sesaltı/İnfrasonic pasif radyatör.
    42.5x42x42 Cm.
    51 Kg.

Hayatında duymadığı basları ve frekansları dinleteyim ona.

Demek müzikte de iyi değilmiş haa. Buna anca gülerim. Bu kadar işkembeden atanına rastlamamıştım. Tabi onu söyleyen arkadaşın kulağı bizden daha iyidir ya.

Yalnız, sonradan dökülen bağırsakları için bağırsak ameliyatı parasına karışmam.!

Bunlar da bazı DefinitiveTechnology Subwoofer ödülleri.

Definitive's SuperCube Reference subwoofer has been inducted into the AVRev.com 2006 Hall of Fame.

DVD ETC. magazine awards the SuperCube Reference a 99 Rating!

Definitive's SuperCube Reference subwoofer was selected as one of the Perfect Vision's Recommended Products 2004 for subwoofers.

Definitive's SuperCube I
    subwoofer has won The Perfect Vision's highly prestigious Budget Subwoofer-of-the-Year Award.

In the eyes of this super high-end magazine "budget" means under $1500 and the "full priced" winner sells for $10,000!

SuperCube I Audio Video Hi-Fi Grand Prix 2002 Subwoofer-of-the-Year

Definitive's SuperCube II subwoofer has won The Perfect Vision's 2004 Editors' Best Buy Award for subwoofers from $700-$1500.

The Definitive SuperCube I has triumphed again, this time by garnering a "97" rating, a "Top Choice" award and being judged most musical ("top rankings among the entire group") in an 18 subwoofer shootout in the April DVD ETC. Magazine. With multiple Subwoofer-of- the-Year awards, Best Buys, Editors Choice +++ and now this, the SuperCubes are Hot! Hot! Hot! Here are DVD ETC.'s raves:

Heralde Bu kadar kişi yanılmış olmalı.

Saygılar...

serkannaber2
    Onbaşı

28 Mart 2007; 3:48:45
    -------------------------------------------------------------------------------

Merhaba. Birkaç yerde definitive sub ile müzik dinlenmez diye duydum. Sinema için definitive mükemmelmiş(uğultularda çok başarılıymış) ama müzik için canlı ses vermiyormuş. Sinema için ayrı müzik için ayrı sub mı almak gerekiyor?
    -------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 28 Mart 2007; 23:29:48 >

• Selamlar ;

Teknika arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.Bende definitive sub-100 kullanıyorum ve hem müzik, hem film performansı iyi.O yorum büyük olasılıkla elindeki Sub'ı satmakta olup, definitive Sub'la karşılaştırmasını isteyen birisine söylenmiş kurnaz satıcı yorumu olabilir diye düşünüyorum

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Teknika arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.Bende definitive sub-100 kullanıyorum ve hem müzik, hem film performansı iyi.O yorum büyük olasılıkla elindeki Sub'ı satmakta olup, definitive Sub'la karşılaştırmasını isteyen birisine söylenmiş kurnaz satıcı yorumu olabilir diye düşünüyorum

Saygılarımla.

• ben def. in procinema 60 ı nı dinlemiştim.o sistemin sub ı bile bana çok tatminkar gelmişti.o yüzden kim demişse halt etmiş o lafı.
    teknika reference i ise tahmin bile edemiyorum.
    ersen arkadaşımız sesi duymuyorum , sanki vücudum sıkışıyor gibi bi laf söylemişti...heralde sizin yaşadığınız durumun tarifine bu uyuyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • procinema 60 ı Sirkeci'de Gençten işhanında dinlemiştim.Az daha alacaktım.Ama tok satıcıydı hiç indirim yapmadı
  • Aslında adam açtır da, ürünü satmaya kıyamamıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

procinema 60 ı Sirkeci'de Gençten işhanında dinlemiştim.Az daha alacaktım.Ama tok satıcıydı hiç indirim yapmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Aslında adam açtır da, ürünü satmaya kıyamamıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

procinema 60 ı Sirkeci'de Gençten işhanında dinlemiştim.Az daha alacaktım.Ama tok satıcıydı hiç indirim yapmadı

valla o da olabilir.Mükemmel bir bass vardı aletde

• Supercube sub almak ciddi paralar ister,
    Alamiyorsaniz camur atmayin.

Supercube reference kullanicisi olarak aynen teknika gibi hodri meydan diyorum.
  • Definitiv sub lar bu konuda gerçekten iyi.(forumdaki yorumlara dikkatlice bakılırsa)
  • 5-6 ay önce 250usd ye 2. el prosub 100 vardı da haftasonu gelip alayım dediğimde, satan cocuk babama sormam lazım falan dedi. öyle kaldı o iş :)))
    şimdilerde sıfır fiyatları oldukça pahalı olduğu için pek yaklaşamıyorum yaa. bir de komşusal sorunların çıkacağı bu kadar netken o parayı bağlamak da yanlış karar olacak tabi
  • Herkese merhabalar,ben de bir DEFİNİTİVE PF1500TL kullanıcısı olarak,15"(38 cm) çaplı 500 Watt RMS gücünde,14 Hz'ye inebilen,36,5 Kg lik subwooferımla gerçekten gurur duyuyorum,anlatılmaz yaşanır demek yeterlidir sanırım.Hakikaten titreşimi içinizde hissediyorsunuz ve en kısık seste bile o kadar geniş çaplı ve cüsseli bir alet nasıl öyle bas vurabiliyor anlamış değilim,subwoofer konusunda DEFİNİTİVE hakikaten aşmış,söylenebilecek bişey yok,her modeli bibirinden güzel,en ucuz modeli bile f/p canavarı,şiddetle tavsiye ederim...

Hoşçakalın,saygılar...
  • Selamlar ;

Bu kadar yorumdan sonra söylenecek şey belli sanırım ;

Delinin birisi definitive laf atmış, tüm definitive kullanıcıları o taşı çıkartıp delinin başında paralamış.

Saygılarımla.

Not : Burada deli diye kastedilen konuyu açan arkadaşımız değildir.Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 31 Mart 2007; 5:16:50 >
  • Kafası yarılmamıştr inşallah!
  • @teknika

resmini de verdiğin kendi subwoofer ından biraz bahsedebilirmisin.Özellikleri, fiyatı, performansı vs...
  • Fiyatı 1980 Usd+K.D.V.

Performansından Topicdeki yazılarım da daha önce belirtmiştim.

Söyle diyeyim. 11'Hz'e düşebilen ve 1800 Watt D Class güç verebilen, bu fiyata başka bir subwoofer yok.

Ayrıca 21 defa Grand Prix ödülü alan bir ürün. Yukarıda da almış olduğu ödüllerden bir kaçını yazdım zaten.

Saygılar...
  • teşekkürler @teknika Gerçekten her eve lazım bu canavardan Filmlerdeki performansını gerçekten çok merak ediyorum.Bizdeki sefil subwooferlardan sonra
  • @teknika acaba wooferin resimlerini koyabilir misin şöyle gözümüz gönlümüz açılsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.