Şimdi Ara

DEFİNİTİVE PRO SUB KULLANANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DEFİNİTİVE PRO SUB 100'MÜ YOKSA PRO SUB 1000 Mİ ALMALIYIM BU İKİ ÜRÜN ARSINDA KARAR VEREMEDİM PRO SUB 1000 DAHA YENİ BİR ÜRÜN AMA PRO SUB 100 DE BİRÇOK KİŞİ TARAFINDAN TEST EDİLMİŞ VE BEYENİLMİŞ BİR ÜRÜN AÇIKCASI HER YENİ ÇIKAN ÜRÜN İYİ OLACAK DİYE BİRŞEYDE [ YOK BU YÜZDEN BİRAZ KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 16 Temmuz 2007; 16:19:26 >

• BU KADAR ÜSTAD ARASINDA CVP VERCEK KİMSE YOKMU YANİ..
  • Ah be arkadaşım nedir senin bu sub dan çektiğin yahu?
  • HİÇ SORMA BE KARDEŞ ARTIK HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNEMEZ OLDUM RÜYALARIMA BİLE GİRMEYE BAŞLADI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

HİÇ SORMA BE KARDEŞ ARTIK HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNEMEZ OLDUM RÜYALARIMA BİLE GİRMEYE BAŞLADI.

İş buraya kadar vardıysa durum çok vahim. Pahalı mı? Ben de alayım size yardımcı olayım. 50 ytl falan mı o şey?
  • KARDEŞ HANGİ AMAÇLA BU FORUMA GİRDİGİNİ VE MİLLETİ NEDEN ÇİLEDEN ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA SENİN BU DURUMUN DAHA VAHİM BENCE...
  • arkadaşlar bugün definitive pro sub 1000 siparişini verdim umarım bu üründen memnun kalırım. ayrıca cvp veren arkadaşlarada ayrıca tşk ederim bu konuda çok bilgilendirdiler beni onlara burdan bir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sefalenk

kullanmayıp,dinlemediğim için yorum yapamadım kusuruma bakma.umarım memnun kalırsın yorumlarını esirgemezsin umarım...

saygılarımla
  • arkadaşlar o sizin nickler çok dikkatimi çekti nedir o ZART , COZURT nekadar ahlaksız nickler öyle iyi bende ozaman nickimi bırt olarak değiştiriyim

• alex16180youtube
    JBL on `da beat drops`
    http://www.youtube.com/watch?v=obS7DK7_VjA
  • sefalenk kardeş, daha önceki cihazla yaşadığın hüsranda ben de kendi üzerime pay çıkardığım için fazla yorumda bulunmak istemedim ama eğer bu cihazda da problem var dersen sende problem olduğundan şüphelenmeye başlarım bilesin....
  • ya ben denedim denedim bütün nickler kullanıyormuş en sonunda gıcıklık olsun diye yazıyım dedim kabul ettiler.hemde bir anlamı daha var doğada çok az bulanan bir gülün adıymış diye duyup,gördüm
    quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar o sizin nickler çok dikkatimi çekti nedir o ZART , COZURT nekadar ahlaksız nickler öyle iyi bende ozaman nickimi bırt olarak değiştiriyim

• kardeş dediğim gibi buda beni paklamazsa teknikanın subu ancak heralde inşallah memnun kalırım.cuma günü izlenimleri yazıcam

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

sefalenk kardeş, daha önceki cihazla yaşadığın hüsranda ben de kendi üzerime pay çıkardığım için fazla yorumda bulunmak istemedim ama eğer bu cihazda da problem var dersen sende problem olduğundan şüphelenmeye başlarım bilesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 18 Temmuz 2007; 13:01:28 >
  • quote:

kardeş dediğim gibi buda beni paklamazsa teknikanın subu ancak heralde inşallah memnun kalırım.cuma günü izlenimleri yazıcam

Paklar paklar merak etme sefalenk Definitive sub'lardan memnun olmayan duymadım ben daha. Selamlar...
  • iyi niyetlerini ileten herkese teşekkürler.saygılar
  • Selamlar ;

Def Tech. sub kullanıp memnun kalmayana bende rastlamadım.Ben sub-100 kullanıyorum ve çok memnunum.Yorum yazmama sebebim ise sub-1000 dinlememem.Yoksa emin olun yazardım.Hatta super cube serisinin giriş seviyesindeki sub'ı dinleyin kararınızı belki etkiler diyecektim.Kafanızı bulandırmamak ve masrafı artırmamak adına sessiz kaldım.Şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar o sizin nickler çok dikkatimi çekti nedir o ZART , COZURT nekadar ahlaksız nickler öyle iyi bende ozaman nickimi bırt olarak değiştiriyim

Yakışır yakışır

• quote:

KARDEŞ HANGİ AMAÇLA BU FORUMA GİRDİGİNİ VE MİLLETİ NEDEN ÇİLEDEN ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA SENİN BU DURUMUN DAHA VAHİM BENCE...

Vahim vahim hem de seninkinden daha vahim.
  • arkadaşlar almış oldugum definitive pro sub 1000 dün elime ulaştı ve hem müzik te hemde filmde denemeleri yaptım evet gerçekten güçlü bir cihaz açıkcası beyendim bu cihazı ama ne yalan söliim vestiyerin kapaklarının zırıltısından kafam şişiyo kullanabilecegimn başka oda yok bası fazla sevdiğimden sesini biraz açıyorum bu seferde oluşan titreşimlerden dolayı vestiyerde müthiş bir zangırdama oluyo yan taraftaki mutfakta yemek yerken müzik dinleyim dedim ama zangırdaman hiçbirşey anlayamadım neyse herşeye ragmen güzel ve güçlü bir cihaz sistemi tamamladıktan sonra resimleri aktaracagımm.saygılar.
  • Arkadaşlar, bilginiz olması açısından yazıyorum:

1) Definitive'de ProSub 80 ve ProSub 100TL modellerinin üretimi bitmiştir; bunların yerine ProSub 800 ve 1000 gelmiştir. Şu an Türkiye distribütörünün elinde küçük miktarda ProSub 80 vardır ama ProSub 100 orada da bitmiştir. ProSub 800 Ve 1000, Türkiye stoklarında mevcuttur.

2) Pro Sub 200TL'nin de üretimi bitmiştir anncak Türkiye stoklarında hala bu üründen bir miktar daha bulunmaktadır. Bu, fiyatına göre de çok iyi performansı olan bir üründü(r). İhtiyacı olanlara tamamen tükenmeden almalarını tavsiye edeim. USA pazarında Definitive ProSub 200TL'nin devamı olarak SuperCube III (3) modelini piyasaya çıkartmıştır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.