Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
42
Favori
21.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alice Madness Returns
    Spec Ops The Line
    Dark Sector
    Lolipop Chainsaw
    The Saboteur
    Singularity
    İnversion
    Killer is Dead
    Bulletstorm
    The Darkness 1-2
    Arm Of Two The Devil's Cartel
    Wolfenstein 2009
    Concrete Genie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Mart 2020; 1:7:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Shadows Of The Damned
    Alice Madness Returns
    Spec Ops The Line
    Dark Sector
    Lolipop Chainsaw
    The Saboteur
    Singularity
    İnversion
    Killer is Dead
    Bulletstorm
    The Darkness 1-2
    Arm Of Two The Devil's Cartel
    Wolfenstein 2009
    Concrete Genie
    Hocam cidden harikasınız yazdığınız çoğu oyun konuda zaten vardı ama
    Singularity
    Inversion
    ve Arm Of Two The Devil's Cartel oyunlarını mutlaka oynayacaklarım listesine ekledim. Gözden kaçırdığımız ne kadar oyun varmış ya iyiki açmışım bu konuyu

Diğer yazdıklarınızı zaten oynamıştım. Sizn bu listenizdeki en iyi oyun Bulletstorm bu arada
    Ondan sonra ikinciliği spec ops ya da alice madness alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

Çoğu kişi bilmez URBAN CHAOS, 30 Kasım 1999'da ilk AÇIK DÜNYA içeren, istediğin gibi gezebildiğin bir oyundu.

bu oyun bana nedense Crim Life: Gang Wars oyununu anımsattı :D Zamanında baya severek oynuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 24 Mart 2020; 9:33:37 >

• Estağfurullah üstadım, nazik düşünceniz için teşekkür ederim :) Benim favorim Shadows Of The Damned ve Alice Madness Returns. Ama tabi hepsi birbirinden değerli ve güzel oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Mart 2020; 2:1:21 >
  • Arkadaşlar merhaba eskiden yani 2000 lerde bir oyun vardı gemide ilerliyodu kahramanımız böyle mantık oyunu gibi saklana saklana gidiyodu ilerliyodu. Ama adını unuttum var mı bilen ? 2 boyutlu gibiydi böyle FPS falan değildi adı hiç aklıma gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 24 Mart 2020; 3:37:34 >
  • Geçen bir arkadaşla konuşurken hatırladım bunu ona anlatana kadar canım çıktı çocukluğumda nadiren gördüğüm pc de oynardık arkadaşlarla beraber diye ismini cismini buldum bir baktım steamde ücretsiz . Belki hatırlayanlar vardır diye bırakayım buraya .

Not: Eski side scrool shooter sevmeyen bakmasın bile.

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 24 Mart 2020; 3:54:44 >

• dragon age origins , penumbra serisi ve pathologic . kontrollerini kaldırabilirseniz obscure serisi . son olarak the suffering . oynayın pisman olacaginizi sanmiyorum
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines
  • Serious Sam bence.
  • Call of Juarez, değeri bilinmeyen oyunlar denilince zirveye oynayacak oyun serisidir. Seri dört oyundan oluşuyor ama "Cartel" isimli olanı kötü bir oyun. İlk oyunu, Bound in Blood ve Gunslinger oyununu kesinlikle tavsiye ederim.

Call of Juarez

Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Gunslinger

Benim gibi yarış oyunlarını sevmeyip, abinizin zoruyla iki kişilik, aynı ekranda oynanabilen, eğlenceli mi eğlenceli bir oyun arıyorsanız F1 Race Starts'a bakabilirsiniz. Yarış oyunlarını sevmiyorum demiştim ama bu oyun beni aşırı sarmıştı. Bir bakabilirsiniz.

F1 Race Starts

Far Cry 3 oyununa iki saat dayanabilmiş, Far Cry: Primal oyununda ise bıkkınlık yaşayıp silmiş olan ben Far Cry: Blood Dragon oyununa bayılmıştım. Serinin en iyi oyunu benim için (Diğer oyunları oynamadığım halde). Oyunun süresinin kısa olması aslında oyunu tadında bırakıyor. 80'ler esintileri, neon ışıklar oyunun atmosferini çok iyi etkiliyor. Müzikleri de cabası.

Far Cry: Blood Dragon

• STALKER serisi eğer bilmeyen varsa yalnızlık,korku,gerilim,nükleer yok olmuşluğu, fps tadında sonuna kadar kadar verir devasa haritası vardır tavsiye ederim çok güzel oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Vampire: The Masquerade – Bloodlines
    voov muhteşem bişeye benziyor deneyecekleirm arasında teşekkürler
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam size bol şans bu konuda
  • Tüm zamanların en underrated ve en efsanevî oyunlarını yazıyorum:

Jagged Alliance 2
    Capitalism 2
    Caesar III
    Dragon Age Origins
    Fallout New Vegas
    Battle Brothers
    Graveyard Keeper
    Witcher 2
    Hearts Of Iron III
    Xenonauts
    Oblivion
    Railroad Tycoon III
  • Bu kadar oyunu nereden biliyorsunuz iş güç okul hiçbir şey yok mu Ben daha witcher 3 gta 5 gibi en bilindik oyunlarımyeni oynuyorum corona yüzünden evdeyim diye, bilinmeyenleri ne ara oynarım artık bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

voov muhteşem bişeye benziyor deneyecekleirm arasında teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ben de yeni keşfettim. Özellikle içerik olarak müthiş bir şeye benziyor. Düşünsene seçtiğin her karaktere göre oyundaki tüm diyaloglar ve onlara verebileceğin cevaplar değişiyor. Yani bütün npc'lerin falan tepkisi seçtiğin göre farklılaşıyor falan. 2004 yapımı bir oyuna göre de güzel bir içerik.

Senaryosu da bir o kadar güzel, film gibi. Spoiler vermeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 24 Mart 2020; 13:57:21 >

• White Phosphorous bölümü heleki hocam... Ağlamamak için kendimi zor tutmuştum

• kardeşliğin önemini gözler önüne seren bir oyundu hocam,oyunun başlarında farelerin başımıza ne dertler daha açıcak derken ilerliyen bölümlerde en yakın dostumuz olması hugo,amicia,rodric karakterleri.oynamadıysanız oynayın oynattırın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 24 Mart 2020; 17:40:58 >
  • To the Moon ( Grafiklerine aldanmayın, AĞLATIR! )
  • Gerçekten öyle muhteşem bir oyun hatta bu konudaki en iyi oyunların başında yer alabilir. Bu arada rica etsem mesajınızı spoiler içine alır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.