Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
42
Favori
21.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fulton

Ben de yeni keşfettim. Özellikle içerik olarak müthiş bir şeye benziyor. Düşünsene seçtiğin her karaktere göre oyundaki tüm diyaloglar ve onlara verebileceğin cevaplar değişiyor. Yani bütün npc'lerin falan tepkisi seçtiğin göre farklılaşıyor falan. 2004 yapımı bir oyuna göre de güzel bir içerik.

Senaryosu da bir o kadar güzel, film gibi. Spoiler vermeyeyim.

Alıntıları Göster
    süper cidden türkçe yaması da varmış. Sanırım ilk deneyeceğim oyun bu olacak. Şuanda Assassins Creed Syndicate oynuyorum sonlara yaklaştım o biter bitmez buna başlicam. Bu arada AC: Syndicate, AC oyunlarını hepsini oynamış biri olarak söylemek isterim ki ilk 3e girer.

edit: vazgeçtim. türkçe yaması sadece menüden ibaretmiş. oyun içersinde karar vereceğimiz bir sürü soru var ve ingilizcem bu oyunu zevkle oynayabilecek düzeyde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 27 Mart 2020; 9:2:1 >

• Oldschool RuneScape oynayana ben de yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli :)
  • Degeri bilinmeyen bir oyuna da benden oneri olsun: No One Lives Forever

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41861B983

Bu mesaj silindi.
    “Bu video kayıt cihazı elinize geçerse, lütfen evime ulaştırın. Haventon, 27. Arbor Sokağı. Parkın hemen yakınlarında bir yerde. Evet, hayatım; sırt çantam, dağcı kemerim, biraz pil, el feneri ve tabancadan ibaret. Kullanmasını pek bilmem zaten boş durumda. Deprem felaketinden bu yana 1 yıl geçti. Doğu yakasına gitmem 4 saati buldu. Yol boyunca epey yıprandım çok fazla toz var burada. Acaba şehrin içi ne durumda? Sizi bulacağım, eşim Julia ve kızım Mary. Siz olmadan bu çektiklerimiz hiçbir anlamı yok”

Adam, 21 Nisan

Oyundaki karakterimizin kayıt cihazına aldığı bu sözleri senaryoyu kısaca özetlemeye yetiyor. Kayıt cihazı görüntüleri eşliğinde hazırlanmış bu sunum, ilk anda dikkatinizi çekiyor. Adam apartmanına geri dönüyor, ancak ortada ne eşi, ne de kızı var. Şehir tahliye edilmiş durumda. Her tarafta yıkımın o acı izlerini görmek mümkün. Üstelik zehirli toz tabakası şehre çökmüş durumda. Eğer yükseklere çıkamazsak, bu toz tabakası bizi belli bir süre sonra öldürüyor.

Oyunumuz hayatta kalma (survival) olduğu için, en büyük mücadelemiz yiyecek, ilaç ve silah bulma işleri oluyor. Ana görevler bütünlük içinde ve başkalarının hayatını kendimizden daha çok önemsemek zorundayız. Oyuna alışıp ilerlemeye başladığımızda, bazı insanlar bizi görünce hemen silah doğrultuyorlar. Onlardan uzaklaşırsak sorun yok. Kendi dünyalarında bizi istemediklerinden, herhangi bir tehdit anında hemen bizi öldürüyorlar. Şehrin hakimi ise bir araya gelmiş silahlı gruplar. Hiç acımaları yok, sizi gafil avlamak için bir an tereddüt etmiyorlar. Elimizde boş bir silah var ve ilerledikçe kesici alet (pala), mermiler ve ok bulabileceğiz. Özellikle mermi kıtlığı, en büyük sorun. Bulacağımız tek mermi altın değerinde ve bu mermi boşa harcanırsa ölüm fermanımız imzalanıyor. Oyunumuz ilerledikçe, bazı düşmanların zırh giydiklerini göreceğiz. Bu gibi insanların zayıf noktaları var ve zırhlarını kullanabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 27 Mart 2020; 8:59:29 >

• drift city. gelmiş geçmiş en iyi oyundur bence. level atlamalı grup kurmalı açık dünya online.

• Güzel konu hocam eline sağlık. Laf edenleri boşver.
  • Sonic Heroes ( gelmiş geçmiş en iyi sonic oyunu, özellikle Knuckles karakteri müthiş )

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 30 Mart 2020; 9:28:46 >
  • Flatout 2 ( Derby modu diyorum başka bişey demiyorum )

• Warhammer 40,000: Space Marine ( aşağıdaki gif, bu oyunu oynamak istemeniz için geçerli bi sebep )

• Hocam yazdığınız oyunları liste şeklinde yazip atabilir misiniz size zahmet hepsine bakmak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Airfix Dogfihter vardı bir de..Evde oyuncak uçakları yönlendirdiğimiz.Ne oynardık eskiden be

• Değeri bilinmeyen oyun diye Dragon Age Origins yazan olmuş, yuh diyorum. Söz konusu bir oyunun değerinin bilinmemesiyse YS serisinin üzerine tanımam. Ayrıca sayılan tüm oyunlar içerisinde açık ara en iyi oynanışa sahip oyunlar bunlardır. Oyun yeterki güzel olsun grafiği, çıktığı yıl vs önemsiz düşüncesinde biri olarak konuda sayılan oyunların çoğunu oynamam. Sebebi tamamen oynanış kaynaklı. Ayrıca lütfen çocukken oynadığınız nostaljik etkileri olan oyunları değeri bilinmeyen oyun olarak yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 30 Mart 2020; 15:48:17 >

• Adol125 kullanıcısına yanıt
    harika bir oyuna benziyor hocam paylaşım için teşekkürler.

diğer söylediklerine gelecek olursak herkesin oyun zevki farklıdır. ben mesela YS gibi hack&slash tarzı oyunlara bayılıyorum. önceliğim bu tarz oyunlar oluyor. ama bi başkası çıkıp strateji oyunu önerebiliyor o adam da hack&slash tarzını sevmiyor. ben oyun oynarken hareketli combolu bol aksiyonlu, açık dünya olmayan ve abartılı oyunları seviyorum. bu yüzden en sevdiğim oyun asura wrath ve devil may cry'dır. ama bi başkası bu oyunları sevmeyebilir. saygı duymak lazım. son olarak ben de katılıyorum nostaljik etkili atari grafikli oyun önerilerine ben de karşıyım. şahsen ben bu açtığım konuda oyun tavsiyesinde bulunurken hala oynanabilecek düzeyde grafikleri olan oyunları öneriyorum.
  • Zevkler renklerden dolayı demedim. Bazı oyunlar nostalji etkisiyle önerilmiş gibi geldi, bazılarını ise bugün oynamaya kalksanız oynanışı kanser eder oynayamazsınız. Kastım oydu :D

YS'ye gelince inanılmaz zevklidir ama bazılarını özellikle Felghana'yı normalin üstünde oynamanı önermem. Lacrimosa of Dana hariç geri kalanların toplam boyutu sadece 13 gb. Lacrimosa nispeten yeni bir oyun FF XV ile aynı yıl çıkmıştır hatta.

Aynı firmanın Legend of Heroes serisi var. Trails in Sky ve Cold Steel diye alt başlıklara ayrılan, onlar da çok iyidir. Persona 3 Fes var (pspde persona 3 portable olarak geçiyor) söylemeyi unuttuğum. Iconoclasts var, Tales of Berseria, Fire Emblem Sacred Stones var, Kingdoms of Amalur var.
  • Little Nightmares ( küçük kabuslar :) )

• Brutal Legend ( rockcılar klavye başına ! seslendirmelerinde jack black, rob halford , lemmy kilmister , ozzy ozbourne ve lita ford gibi isimler olan bu brutal oyunu muhakkak deneyin )

• Freedom Fighters(Eskiler hatırlar 2003 yapımı bir oyun zamanına göre kat ve kat iyiydi.)

• The Simpsons: Hit & Run ( gta tarzı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 16 Nisan 2020; 14:50:38 >
  • Styx: Shards of Darkness ( gizlenerek oynamayı sevenlere )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.