Şimdi Ara

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
42
Favori
21.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hll knk

To the Moon ( Grafiklerine aldanmayın, AĞLATIR! )
    Harika bir oyundur gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blazk0wicZ

Remember Me
    OOOOOOOOO BEN BU OYUNU YILLLARR YILLAR ÖNCE OYNAMIŞTIM UNUTTUM GİTTİ CİDDEN MUHTEŞEM BİR OYUN TEKRAR OYNICAM MUTLAKA
  • quote:

Orijinalden alıntı: divx4mc

Torchlight I ve II , öyle bir oyundur ki, Acer Aspire 7720G (2008 yılından kalmadır kendisi) bir laptopda bile hiç fena sayılmayacak performansda çalışır.

Torchlight II

Assassin's Creed : Unity değeri bilinmeyenler arasındadır, benim için...Ömrümde belki Parisi görürüm, belki göremem. Kaldı ki, Fransız İhtilali zamanının Parisinde geziyoruz, görevler yapıyoruz. Bazen durup durup binalara yapılara bakardım. Oyunda "Bug" hala var fakat güzel bir yapım olmuş. Görseller kendi sistemimden alıntırdır.

Şu heykele, şu tabloya bakın.
    oyundaki ayrıntılara bakmaya ben de bayılırım bazen oyundayken durup etraftaki objeleri inceliyorum. ac nin bu oyununda da aynı durum var. teşekkürler öneri için

• Project I.G.I Pc
    Dej fam fight for ny ps2
    Nascar rumble easports psx blur falan bunun çakması
    Time splitters ps2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

MDK 2 (Sırf müzikleri için bile oynanır. Hatta şuraya bi müziğini koymak istiyorum :https://www.youtube.com/watch?v=iGA-2Surc6Y )

Sıkılmış bir şekilde, elimde telefon, konudaki oyunlara bakarken karşıma çıkan bu oyunla beni benden aldın hocam, tüyler diken diken.
    Oynadığım zamandaki tüm anılar bir anda akın etti bünyeye. Sanırım yıl 2001 ya da 2002 olması lazım. Gencecik, dertsiz tasasız bir delikanlı :) idim o zamanlar. Celeron'un ilk modellerinden 400mhz bir işlemci, 4mb ekran kartı, kare tüplü monitör, diğer özelliklerini hatırlamadigim bir sistemim vardı. Adını hatırlamadığım bir bilgisayar dergisinin verdiği cd'den demosunu yüklemiştim. O zamanlar dergiler çok güzel full oyunlar bile verirdi. Her ay alır koleksiyon yapardım. Bu oyunu kaç defa oynadığımı unuttum. Ölür ölür tekrar denerdim.
    Oyunlar içine çekerdi, yaşardım sanki oyunu. Şimdi yaş 35 iş güç evlilik vs derken çok az zaman oluyor oynamaya, olsa da zevk alamıyorum zaten.
    Her ne kadar oyun oynamanın yaşı olmasa da biliyorum artık o treni kaçırdım. İçimdeki o eski çocuk durumu kabullenmek istemiyor, oynamasam da hala böyle oyun konularında dolaşmamı sağlıyor. Oyunların kendisi değil de oynadığım dönemdeki anılar aklıma geldikçe artık böyle bir zevkten vazgeçme düşüncesi bir boşluğa düşme hissi oluşturuyor hala zihnimde :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RISK II

Grafiklerin eski olmasına aldanmayın. Arkadaşlarla beraber oynaması şu ana kadar oynadığım pek çok oyundan daha iyi. Artık abandonware olduğu için buradan indirebilirsiniz. Yurtta ya da arkadaşlar evinize geldiğinde hot-seat oynamak gibisi yoktur.

Yan Etkisi: Yapılan stratejiler neticesinde ortaya çıkan denge yüzünden oyunun uzaması ve sabahlama ihtimaliniz oldukça yüksektir. Süre veya tur hedefi koyarak oynanmasını tavsiye ederim.

DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

• Def Jam:Fight For Ny

Zamanında çok keyif aldığım dövüş oyunuydu.Sokak dövüşünü bulamazsınız bir yerde.Remastered ya da remake olarak keşke tekrar çıksa.

Freedom Fighters

Harbiden çok güzel bir oyundu.Zamanında bir kaç kere bitirmiştim.

Haunting Ground

Resident Evil,Silent Hill karışımıydı.Oynanış olarak.Fena değildi,oynanır.DEĞERİ BİLİNMEYEN AMA HARİKA OLAN OYUN ÖNERİLERİ

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Çok değişik bir oyundu.

The Thing

Bak buda güzeldi mesela.Akıp gidiyordu oyun.

Bonus;80 Days

İyi bir oyun değildi ama nedense oynatıyordu beni geçmiş zamanda.80 günde dünyayı gezmeye çalışıyorsun.

zaten arkadaşlar çoktan yazmış çoğu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbangg -- 1 Eylül 2020; 22:36:23 >

• Heroes And Generals

Bana Bf5 in rezilliğini unuttran oyundur kendileri.
    Robotik kollu karılar yok
    Fortnite tipli adamlar yok
    Saçma salak silahlar yok.

Silahını ateşlediği kurşunundan en iç mekanizmasına ve skinine kadar modifiye edebilme.
    Taşıt ve silah çeşitliliği bin basar BF5 e
    Aynı zamanda general moduyla işin stratejik tarafını kontrol edebilme
    100 de 100 gerçek üniformalar saçma salak şeyler yok.

Bu oyunu frostbite ile yapıp stalingrad battle of berlin battle of bulge d-day operation bagration gibi mapları olsa varya

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Eski bir oyunda benden gelsin. Zamanına göre oldukça güzeldi.

ooo ya ben bu oyunu botlarla oynardım o zamanlar internetimiz yoktu. sen multiplayer oynar mıydın?
  • Bigbangg kullanıcısına yanıt
    def Jam'i o kadar çok severdim ki kuzenimle ps kafeye gidip oynardık saatlerce. hatta birinde 5-6 saat kafede aralıksız oynayıp hikaye modunu bitirmiştik. sene 2004 falan.
  • İnternetsiz dönemler =) multi için kafelere giderdik.
  • Psfat kullanıcısına yanıt
    Bir ara oynamıştım. Uzun zaman oldu oyun hale gelişiyor mu =) En son oynadığım dönemde tanklar patates, oyuncuların çoğu sniper kasıyordu.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    En son nisanda oynamıştım da armor 2.0 updatesinden sonra çok oyuncu kaybetti serverin yarısı bot

İyice mıçtılar oyunun içine koskoca tiger 2 yi doğru dürüst kullanamıyosun hemen paleti kırılıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Kesinlikle advent rising.Bi level dergisinde tam sürümünü vermişlerdi sene 2007 falandı heralde.Aradan 13 sene geçmiş ben bu oyunu hâlâ unutamadım müzikleri bir efsanedir, oynanış desen mükemmel her saniye aksiyon var, hikaye desen 10 numara ve kırılma anlarında kararın bizde olması muazzam ve hikaye tamamen değişiyor (kardeşini yada karını kurtarmak gibi).Bu oyunun tek bir eksiği var hikayesi oyun sonunda yarım kalıyor ve 2.oyun yok bu çok can sıkıcı bir durum hâlâ arada girip bakarım haber varmı oyundan diye.Crackli bulmanız zor bulursanız banada atın lütfen.Steamda 15 lira olması lazım ama kesinlikle tavsiye ederim.

Küçük bir edit: Çeşitlilikte çok fazladır bu oyunda silahlar kapsamlı,kendimiz zamanla doğa üstü yetenekler kazanıyoruz,harita bi uzayda bı çölde,uzay gemisinde ormanda geçiyor.Bana kalırsa piyasadaki en iyi underrated oyundur kendisi.
    şuan satın aldım akşam deneyeceğim

• Naif bir hikaye, olağanüstü güzel atmosfer...

Ortadünyaya (BENCE) bundan daha tatlı TPS gelmedi:Lord Of The Rings Return Of The King

• https://forum.donanimhaber.com/2003-cabelas-4x4-off-road-adventure-3--112451965

• Bu oyunu çok severdim ahh anılarım m canlandı

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Harika ötesi bir oyundu o zamanlar sonlara doğru zorlanmıştım baya xııı diye bir oyun vardı oda çok iyidir

• İlk dawn of war bayılırım diğerleri hiç bu kadar sarmadı

• Rogue Trooper.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.