Şimdi Ara

Değerli tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve araba alacağım 30bin liradan aşağısı az yakan performansıda fena olmayan kullanışlı araçlar araştırıyorum 1 yıldır. Birde değişik fikirler değişik düşünceler öğrenmek için konu açayım dedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SqhuzaVoche -- 5 Mart 2012; 23:25:39 >

• Öğrenci olduğun için az yakacak,modeli yüksek olacakki arızası masrafı olmasın vede genç işi olacak.

Benzinli olur diyorsan performansda veren Evo Multiair'e bakabilirsin
    Dizel diyorsanda Punto Evo bulunur mu bilmem ama Grande Puntoya bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Öğrenci olduğun için az yakacak,modeli yüksek olacakki arızası masrafı olmasın vede genç işi olacak.

Benzinli olur diyorsan performansda veren Evo Multiair'e bakabilirsin
    Dizel diyorsanda Punto Evo bulunur mu bilmem ama Grande Puntoya bakabilirsin
    Çok teşekkür ederim :) puntoyu düşünmüyorum şekli biraz acayip birde doğrusu puntoya bir önyargım var, kalitesiz gibi geliyor Fiat Bravo seçeneklerim arasında ama onla ilgili de herhangi bir yorum veya kullanıcıdan bilgi sahibi değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqhuzaVoche

Çok teşekkür ederim :) puntoyu düşünmüyorum şekli biraz acayip birde doğrusu puntoya bir önyargım var, kalitesiz gibi geliyor Fiat Bravo seçeneklerim arasında ama onla ilgili de herhangi bir yorum veya kullanıcıdan bilgi sahibi değilim

Alıntıları Göster
    Bu arada Kıbrıs'ta okuyorum benzin 3.01 tl yani çok çok az yakması da gerekmiyor fakat yinede yakıt önemli

• quote:

Bu arada Kıbrıs'ta okuyorum benzin 3.01 tl yani çok çok az yakması da gerekmiyor fakat yinede yakıt önemli

Alıntıları Göster
    Kia Cerato 1.6 115hp 2007 üstü modellerinde hem ekonomiktir, hemde performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Kia Cerato 1.6 115hp 2007 üstü modellerinde hem ekonomiktir, hemde performanslı

Alıntıları Göster
    Kia Cerato 1.6 CRDI diyorsunuz değil mi?Baktım fakat 11.8 sn de çıkıyor 0-100'e başka modeli mi kastetmiştiniz?
  • quote:

Kia Cerato 1.6 CRDI diyorsunuz değil mi?Baktım fakat 11.8 sn de çıkıyor 0-100'e başka modeli mi kastetmiştiniz?

Alıntıları Göster
    golf 4-seat leon-fiat bravo-geely emgrant-ford focus-audi a3 vb.. seeneklerim arasında lütfen yardımcı olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ford focus 1.6 ecoboots al 180 hp olması lazımdır sanırım bak keyfine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

ford focus 1.6 ecoboots al 180 hp olması lazımdır sanırım bak keyfine :)
    Kardeşim sen bunu der demez direk baktım arabaya mükemmel birşey ama bütcemi oldukça aşıyor :) teşekkür ederim
  • quote:

Kardeşim sen bunu der demez direk baktım arabaya mükemmel birşey ama bütcemi oldukça aşıyor :) teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    geely i listeye alman hata derim, tabi macera aramıyorsan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    alacağın araba belli honda accord 2.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

alacağın araba belli honda accord 2.4

Alıntıları Göster
    geely hakkında bende öyle düşünüyyorum ama kullananlar memnun o yüzden bir ihtimal diye seçeneklerim arasında:) honda accord 2.4 gibi bir arabaya sahip olmayı istemeyecek kimseyi tanımıyorum mükemmel araba ama çok yakıyor :(
  • quote:

geely hakkında bende öyle düşünüyyorum ama kullananlar memnun o yüzden bir ihtimal diye seçeneklerim arasında:) honda accord 2.4 gibi bir arabaya sahip olmayı istemeyecek kimseyi tanımıyorum mükemmel araba ama çok yakıyor :(

yav kıbrıs kaç kmlik yerki yani yılda 10bini zor geçersin zaten aslan besliyen yemini düşünmez hiç olmadı tük takarsın gene yakın performansı alırsın olmadı civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

yav kıbrıs kaç kmlik yerki yani yılda 10bini zor geçersin zaten aslan besliyen yemini düşünmez hiç olmadı tük takarsın gene yakın performansı alırsın olmadı civic

Alıntıları Göster
    haklısın ama yinede ben Türkiye'ye gidiş geliş yapaağım ayrıca yerin küçük olması önemli değil ben kampüs içinde oturmuyorum okula gidip geliyorum yeni bir arabaya ihtiyacım var :(

• quote:

haklısın ama yinede ben Türkiye'ye gidiş geliş yapaağım ayrıca yerin küçük olması önemli değil ben kampüs içinde oturmuyorum okula gidip geliyorum yeni bir arabaya ihtiyacım var :(

Alıntıları Göster
    Konuyla alakasız ama belirtmeden geçemedim

naçizane Far. n¥ç³z¥ne

zf. (na:çiza:ne) esk. 1. Önemsiz bir şey olarak, haddi olmayarak: “Bunun için sizlere, naçizane, bir tavsiyem olacak.” -T. Buğra. 2. Çok küçük, önemsiz bir şey olarak.
    Güncel Türkçe Sözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Konuyla alakasız ama belirtmeden geçemedim

naçizane Far. n¥ç³z¥ne

zf. (na:çiza:ne) esk. 1. Önemsiz bir şey olarak, haddi olmayarak: “Bunun için sizlere, naçizane, bir tavsiyem olacak.” -T. Buğra. 2. Çok küçük, önemsiz bir şey olarak.
    Güncel Türkçe Sözlük

Alıntıları Göster
    özür dilerim :) hemen değiştiriyorum

• quote:

özür dilerim :) hemen değiştiriyorum

Alıntıları Göster
    Hala doğru düzgün bir sonuç elde edemedim :(
  • quote:

Hala doğru düzgün bir sonuç elde edemedim :(

Bende kıbrısta okudum....gerçi bunun sana bir faydası olmaz...
    Bir kere sorunsuz araç istiyorsan birde performans arıyorsan japon
    alacaksın.Honda civic yada accord.... olmadı Toyota .... Ben 2004 mezunuyum o zamanlardan
    hatırladığım kıbrısta japon arabası bir hayli fazladır...Hatta Mitsubishı jeep pajerolar kakılıdır...bu sebeple
    japon alısan ki ihtiyacın olmaz olmaz ama olursa usta sıkıntısıda çekmezsin..bu arada lancer da iyi bir
    tercih olabilir senin için ...Golf filan yazmışsın...VW ' de öğrenci arabası olmaz..yedek parçası,,işçiliği,,bakımı,,servisi
    dünya para....
  • quote:

Benim 102 hb cerato'm 11 snde çıkıyor, o araç rahat rahat 10 snde çıkar. Biraz yüklenmeyle ki crdi motorlar rahatlıkla 160 beygiri kaldırır, istediğin performansı alırsın.

Ama tavsiyem bu değil. 20-25 aralığı deseydin punto 1.4 tjet derdim, fakat punto sevmiyorsun, cerato derdim fakat bütçen iyi.

Yine 20-25 civarına bulunan corolla hb 1.8 t-sportlar var. Onlar da iyidir. Ama açık konuşmam gerekirse elindeki bütçe bende olsa 1 yıl sabreder 34-35e 3.20ci alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Benim 102 hb cerato'm 11 snde çıkıyor, o araç rahat rahat 10 snde çıkar. Biraz yüklenmeyle ki crdi motorlar rahatlıkla 160 beygiri kaldırır, istediğin performansı alırsın.

Ama tavsiyem bu değil. 20-25 aralığı deseydin punto 1.4 tjet derdim, fakat punto sevmiyorsun, cerato derdim fakat bütçen iyi.

Yine 20-25 civarına bulunan corolla hb 1.8 t-sportlar var. Onlar da iyidir. Ama açık konuşmam gerekirse elindeki bütçe bende olsa 1 yıl sabreder 34-35e 3.20ci alırdım.

Alıntıları Göster
    Hmm evet Kıbrıs'ta hala japon arabaları var :) mitsubshi güzel bir tercih olabilir hatta belki de en iyisi :) Kia'ya baktım da gerçekten düşük hızlanması ama dediğiniz gibi modifiye olayını hiç düüşünmedim ben arabanın orjinal olması taraftarıyım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.