Şimdi Ara

Değerli Üyelerden FİLM Önerileri Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Film Önerisi Yapabilir misiniz Ben Film Ustasıyım sizler gibi Aşağı tarzınızı yazın filmde neler olsun istiyorsunuz yazın size Söylerim :)
    Ama Arkadaşlar bazı filmleri izlemedim Siz bana Tarzımdaki Film önerileri yapın (İsteğe Göre Sizin Tarzınızı Altına Not Geçin Bende Size bir sürü veriyim Film nasıl olsun neler olsun gibi) Evet Arkadaşlar Benim Tarzım: Sadece Aksiyon Değil Macerayla Karışık Çeteli birşeyler olabilir - Komedi - Jason Statham Filmleri Tarzında Tüm Filmler - Kumarhane Filmleri - Paraya İhtiyacı olup Bulmaya Çalışma Dertten Kurtulma - Dövüş Filmleri (Asla Pes Etme - Jacie Chan) Gibi - Çılgınlık Hangover Gibi - Suç Filmleri Gibi Filmler Arkadaşlar Fantastic Filmlerde İzliyorum ama Sadece Kaliteli olanlar onlarda Belli zaten yazmanıza gerek yok :) Şimdiden Yazan Ve Okuyan Tüm Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkürler

• Bu Arada Soygun Filmide Olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceHD

Bu Arada Soygun Filmide Olabilir
    imbd top 250 de olmayan ve 1990 öncesi soygun filmleri tavsiyesi istiyorum veya suç filmleri
  • quote:

Arkadaşlar Film Önerisi Yapabilir misiniz Ben Film Ustasıyım sizler gibi Aşağı tarzınızı yazın filmde neler olsun istiyorsunuz yazın size Söylerim :)
    Ama Arkadaşlar bazı filmleri izlemedim Siz bana Tarzımdaki Film önerileri yapın (İsteğe Göre Sizin Tarzınızı Altına Not Geçin Bende Size bir sürü veriyim Film nasıl olsun neler olsun gibi) Evet Arkadaşlar Benim Tarzım: Sadece Aksiyon Değil Macerayla Karışık Çeteli birşeyler olabilir - Komedi - Jason Statham Filmleri Tarzında Tüm Filmler - Kumarhane Filmleri - Paraya İhtiyacı olup Bulmaya Çalışma Dertten Kurtulma - Dövüş Filmleri (Asla Pes Etme - Jacie Chan) Gibi - Çılgınlık Hangover Gibi - Suç Filmleri Gibi Filmler Arkadaşlar Fantastic Filmlerde İzliyorum ama Sadece Kaliteli olanlar onlarda Belli zaten yazmanıza gerek yok :) Şimdiden Yazan Ve Okuyan Tüm Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkürler

İzlemediysen;

• sasaell kullanıcısına yanıt
    1990 Öncesine Girdiğine Göre Baya Film Biliyorsun Ve Bana Film Önermeden Film İstiyorsun Yazımdada Karşılık Olarak Yazdım İsteğe Göre Diye
    2000 Tarihten sonrası var bende ve çok değerli bir kaç film 1970 - 1990 onlarıda herkez biliyordur. Ama Soygun Aksiyon Dövüş İntikam İstiyorsan Jackie Chan İntikam Filmini izliyebilirsin
  • Valdiantore kullanıcısına yanıt
    Film Çok Güzele Benziyor Bugün Zindan Adası Filmini izledim yarın Kesinlikle İzliyebilirim Teşekkürler
  • quote:

Film Çok Güzele Benziyor Bugün Zindan Adası Filmini izledim yarın Kesinlikle İzliyebilirim Teşekkürler

Rica ederim iyi seyirler şimdiden
  • Para peşinde koşmakta sayılabilir,hırsızlık filmi önerilerim var size.İzlemiş olabilirsiniz ama öneriyim: kaos , italyan işi

Bende bir grub genç arkadaşın tatile , yolculuga çıkıp başlarına birşeyler gelmesi gibi korku gerilim macera tarzı filmler arıyorum iZlemediğim tavsiyeniz olursa sevinirim
  • quote:

Zindan adası filmini beğendiyseniz cinnet filminide izlemenizi öneririm
  • burak1139 B kullanıcısına yanıt
    World War Z - Kesinlikle ARINMA GECESİ 1-2 - Zombi biraz hafif komik seviyorsan Zombie Land var - Texas Katliamı serisi - Koleksiyoncu 1-2 - Parti ve Cinayet Okul 3 lü seviyorsan Kızlar Tarikatında Cinayet Korku yazdığın için şimdilik bu kadar Korku yazmasan buraya 1 yığın yığardım sende para kazanmalı dolandırmalı filmler seviyorsan The Wolf of Wall Street öneririm kesinlikle
  • burak1139 B kullanıcısına yanıt
    Cinnet Filmi Korkuya giriyor ben full korku sevmiyorum Zindan Adası Deliler Hastanesinde fln Outlast Gibi korku oyunlarına benziyor Korku oyunları Favorimdir ondan izledim beğendim saçma sapan kan çıkmalı ketçap gibi mide buluntısı görüntüler olmadan Cinli fln şeyler olmadan doğal gerilim filmi Olduğu için izledim sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

quote:

Arkadaşlar Film Önerisi Yapabilir misiniz Ben Film Ustasıyım sizler gibi Aşağı tarzınızı yazın filmde neler olsun istiyorsunuz yazın size Söylerim :)

İzlemediysen;

guy ritchie'nin tüm filmleri izlenir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

quote:

İzlemediysen;

guy ritchie'nin tüm filmleri izlenir ama

Alıntıları Göster
    Güncel

• quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    Güncel
  • quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    Bence çekilmiş en iyi soygun filmi.

http://www.imdb.com/title/tt0113277/

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Bence çekilmiş en iyi soygun filmi.

http://www.imdb.com/title/tt0113277/

Alıntıları Göster
    Bu da son yıllarda çıkan iyi soygun filmlerinden biri.

http://www.imdb.com/title/tt0840361/?ref_=nv_sr_2

• ozz1907 kullanıcısına yanıt
    Hırsızlar şehri çok iyiymiş Teşekkürler izlicem bu gece.
  • quote:

Hırsızlar şehri çok iyiymiş Teşekkürler izlicem bu gece.

buda benden hediye

http://www.imdb.com/title/tt0065938/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Bu da son yıllarda çıkan iyi soygun filmlerinden biri.

http://www.imdb.com/title/tt0840361/?ref_=nv_sr_2

güzel filmmiş...
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Listedekiler: Bunlarıda dün yaptım liste tek tek izlerim geceleri günde 1 tane

Son Vurgun Tom Cruse

Halk Düşmanları jony depp

Suç Çetesi

Güneşin Karanlığında

Prisoners Hugh jackman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.